evet yeni üyelikten yazmak istedimsen gerçekmisin?
saçmalık olan neSaçmalık.
yani bu ikinci üyeliğin mi?evet yeni üyelikten yazmak istedim
evetBaban göğüslerine mi bakıyor?
Anneme nasıl diyebilirim kiel kadar bebeğine saldıran babalar varken konuya fake diyemem.. annenle konuşsan?
Tecavüz edene kadar susacak değilsin heralde. Gerekirse kamera yerleştir ve git şikayet et. Durduğun kabahat. Kendi öz kızından çocuk yapanlar var. Baba da olsa ana da olsa, oluyor böyle şeyler günümüzde. Durum daha da kötüleşmeden kendini kurtar.Merhaba
Aslında kendi hesabımdan yazıcaktım ama yapamadım bu yüzden yeni bir hesaptan yazıyorum
Öncelikle 17 yaşındayım babamı seviyordum ama yaklaşık 1 yıldır konuşmamaya çalışıyorum odamdan çıkmıyorum bir değil iki değil çok fazla kırıldım abartıyo muyum bilmiyorum kimseye söyleyemedim çok utanıyorum buraya yazmaya karar verdim sadece rahatlamak istiyorum
çok mu abartılı karşıladım olayı normal mi bu çok rahatsız oluyorum
Açık olması kapalı olması farketmiyor
Yalnız kaldığımızda bazen annemde varken bakıyor çok rahatdız edici zatrien hemen odama kaçıyorumTam olarak anlatır mısın?
Anneme nasıl diyebilirim ki
Bir yıldır böyle zaten hep odama çekiliyorumTecavüz edene kadar susacak değilsin heralde. Gerekirse kamera yerleştir ve git şikayet et. Durduğun kabahat. Kendi öz kızından çocuk yapanlar var. Baba da olsa ana da olsa, oluyor böyle şeyler günümüzde. Durum daha da kötüleşmeden kendini kurtar.
Bana bu konu fake geldi arkadaşım gerçekse eğer mide bulandırıcısaçmalık olan ne
Var ama cinsel anlamda yok kısa bişey giydiğimde bakarken görmüştümDaha dün öz kızlarına tecavüz eden baba haberi vardı.
O yuzden gerçek olduğunu düşünüyorum.
Konu sahibi başka rahatsız davranışları varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?