Kenetlenmiş bir şekilde sadece orasıydıolayı tam anlatsan.
yani babanız kızım ne kadar büyüdü diye bakıyor olabilir, kıyafetinizi süzüyor ve sizi uyarmasa bile annenizi uyarıyor olabilir.
tam olarak kötü bir bakış olduğundan eminseniz yüzüne vurmaktan çekinmeyin.
Evet ama sadece çatalı oda eğilince zaten farkettikten sonra giyinişime dikkat ettim ama hiç bişey değişmedibenim babam göğüslerime baksa herhalde ne fark ederim, nede birşey kondururum..
giyiniş tarzınız nasıl? eğilince falan gözüküyor mu?
Neden samimi gelmiyorsun, bana acaba?Kenetlenmiş bir şekilde sadece orasıydı
Baban üvey mi? Öz de üvey de olsa kesinlikle annene söylemelisin. Belki senin haberin olmadan aldatma vakaları olmuştur,annen bile bile affetmiştir akıllandı diye,belki sapıktır?Kenetlenmiş bir şekilde sadece orasıydı
benim babam göğüslerime baksa herhalde ne fark ederim, nede birşey kondururum..
giyiniş tarzınız nasıl? eğilince falan gözüküyor mu?
Görmedim ama baktığını anlayabiliyorum yemek masasında baktığını unutmuyorum bişey anlatıyordum onun yüzüme bakıyordum o ise hiç göz teması kurmadan uzun uzun bakmıştı
evetTek çocukmusun ?
sen açık giyiniyorsun baban ondan bakıyor deyip kızı suçlamak mı amacın?
el kadar bebeğine tecavüz eden babalar var bu ülkede giyim ne alaka?
Bi kaç kere südyenimin arkasını çekmişti ama şaka yapıyor gibiydi sadece bubence sana öyle geliodur baban cidden büyüdüğünün farkına varmış gibi bakmıstır bu kac kez oldu onun dısında farklı yaklaşımları oldu mu önemli olan bunlar
ya tamda öyle demek istedim.
hani nihat doğan demiştiya mini etek giyerse tecavuzu hak etmiştir diye..
konu sahibi ne demek istediğimi anladı
"biz" derken ? siz kimsiniz ?biz biraz geç anlıyoruz bize de anlatsana..
denize giderken de bakıyor muymuş sor mayo giyince vs. malum o zaman hiç eğilme derdi olmuyor.
Uzun zamandır denize gitmiyoruz ailece biyere gitmekten çekiniyorumbiz biraz geç anlıyoruz bize de anlatsana..
denize giderken de bakıyor muymuş sor mayo giyince vs. malum o zaman hiç eğilme derdi olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?