- 12 Haziran 2020
- 571
- 193
- 18
- 31
- Konu Sahibi Bankacihanim07
-
Temizlik açısından öyle söyledi konu sahibi çarpıtmayalım lütfenBu virus abdest alanlara bulasmiyor muymus?
Temizlik açısından öyle söyledi konu sahibi çarpıtmayalım lütfen
Abdest suyla alınır ama, suyun tek başına virüse karşı bir koruyuculuğu yok ki.
Umarım babanıza bulaşmamıştır. Test yapılacak mıymış iş yerindeki herkese?
Bu virus abdest alanlara bulasmiyor muymus?
Muhtemelen hepinize test yapılır ve karantina süreci geçirirsiniz.Maskenin tek başına korutuculuğu yok ama bir şey olmadığını düşünüyorum babanıza bunu yine de test belirler.Geçmiş olsun.
Valla bu virüs nasıl bulasacagini şaşırdı bence ..
Daha dün eşim anlattı ağzı bozuk bir adam da virüs çıkmış
Herkes şunu konusuyormus
Adamda virüs çıktığı günden bir gün önce karısı ile birlikte olmuş karisında çıkmamış
İş arkadaşları da bu nasıl olur diyorlarmış eşim bunu bana anlattı şaşırdım dinlerken ama böyle
Ama şöyle olabilir virüs çoğalarak yayılıyor vücuttaŞaşırtıcı valla ya
Belki karısında henüz kuluçka evrenindedir testte çıkmamıştırValla bu virüs nasıl bulasacagini şaşırdı bence ..
Daha dün eşim anlattı ağzı bozuk bir adam da virüs çıkmış
Herkes şunu konusuyormus
Adamda virüs çıktığı günden bir gün önce karısı ile birlikte olmuş karisında çıkmamış
İş arkadaşları da bu nasıl olur diyorlarmış eşim bunu bana anlattı şaşırdım dinlerken ama böyle
Bende böyle düşünüyorumBelki karısında henüz kuluçka evrenindedir testte çıkmamıştır
Bende böyle düşünüyorum
Abdest derken temizlik anlamında dedim. Yani namaz kılıp ibadet etmek icin temiz olmak gerekiyor değil mi?
Ne söylemek istediğnzi anlamadılar boşvernAbdest derken temizlik anlamında dedim. Yani namaz kılıp ibadet etmek icin temiz olmak gerekiyor değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?