Babamın malı benim malım,benim malım babamın malı diyen eş!!

Çoğu evlilikte yaşanan olaylar , fazla takılıp kendini üzme.
Bizim üzüldüğümüz şeylere başkaları kahkaha ile gülüp geçiyor bende buna kahroluyorum.:KK51:

Erkek egemen toplum işte, onların ki aile ama kızın ki değil.. Maddi açıdan sen de kullan eşini. Ona güvence verme. Malının mülkünün kıymetini bilsin.
Aslında ikiniz de haklısınız ama olay bir süre sonra aşırılığa kaçıyor. Gereksiz. geriliyorsun,
Aslında bu şekilde davranıp, ailesini savunmaya çalıştıkça, seni daha çok uzaklaştırdığının farkında değil. Kutuplaşma oluyor. Sana tavsiyem tatlı dille güzellikle anlatmaya çalış. Kutuplaşma olmasın eşin ailesi ve senin aranda.

Yok canım daha geçen hafta cts günü konuştum bu konuyu, bak daha 1 hafta olmamış..
Mesela benim annem araba istese vermem diyemem, ama annem de çok mecbur kalırsa 1 defa ister ve bu devamlı sürüp gitmez.. bunu anlayabilirim belki..
Ama senin malın benim malım, hadi her şey ortak diye düşünüp te devamlı devamlı olmaz ki..

Şuan kendisiyle konuşmuyorum, konuşmayı da düşünmüyorum..
İçim öfke dolu.. ne yapacağımı da bilmiyorum :(

Biraz sabret, çok sıkıntı yaşayacak olursan, kasko sigorta giderlerini bahane edip, sattır arabayı. Birikiminizi kenara koyun. Kiralık araba kullanmayı teklif edin.

Bu da bir yöntem. Kafan rahat.

Ha bu arada babasına kızıyor, hırsını benden alıyor, dün bana satarım arabayı dolmuş otobüs kullanırız dedi yine..
Git sat demedim çünkü sonu bu olacak biliyorum, sadece bu ne kadar böyle olacak hadi bugün verdi, araba bize gelince yine isteyecek mi , sırf bunu merak ettiğim için...

Back