Babamın malı benim malım,benim malım babamın malı diyen eş!!

Kocanıza ne derseniz,ne yaparsanız yapın anlamaz siz kendinizi yıprattığınızla kalırsınız.. Kpss iyi geçer umarım işe girip kendi arabanızı alınca vermek istemiyorum dersiniz..

Eşiniz nasıl davranır öyle bir durumda :)

İlk gördüğünde şoka girmişti :)
İkinci yaşanmadı.

Kayın peder konusu değil başka bir şeydi mevzu ve arabayı çizdim komple boydan boya, göstere göstere. (Boyatması gerekti, yazı yazdım çünkü daha açık diyeyim :) )
Yani bana öyle tehditlerle gelinmeyeceğini iyi bilir.

Farklı bir mevzuda da pc harcamışlığım var.

Son düzenleme:

Evlenmeden önce bana öyle laflar edemezdi çok iyi biliyordu çekmeyeceğimi de işte evlendik ya garantiyim sanıyor sanırım.. devam etsin..

ne var ki bunda ? sadece işinizin olduğu zaman vermesi hoş değil.
yanlış anlamayın takdiri ilahi tabi ki ama zaten babasının malları eşinize kalıcak, bu kadar kasmanın anlamı ne..

Evlenmeden önce bana öyle laflar edemezdi çok iyi biliyordu çekmeyeceğimi de işte evlendik ya garantiyim sanıyor sanırım.. devam etsin..

Çocuk sonrası hissettim ben onu "Garantisin" şeysini :)
Ve o zaman boşanmanın surata surata bağırıldığı ilk ağır kavgamızı yaşadık, hatta konusu var bakabilirsin.
Elbette herkes eşine, kendi ilişkisinin dinamiğine göre yaşıyor ve fakat şu forumda bizzat kendim yapmadığım-yapamayacağım tek şeyi tavsiye olarak vermediğimi de söylemek isterim. Eşim iyi hoş insandır ama benim manyak tarafımla bizzat tanışması gerekiyorsa tanıştırırım.

Arkadaştık uzun süre, o zamanlardan bilir yapımı, tersimin baya yıpratıcı olduğunu.
Evlilik yoluna girerken de oturdum konuştum ve ciddi ciddi uyardım da "Beni biliyorsun, eşiz diye bazı şeylerin gafletine düşme" diye. Eh, arada hatırlatmak gerektiğinde hatırlatırım. Öyle.

Sizin bu konudaki sorun da arabayı verip vermemesi filan değil, sizi lafıyla çiğnemesi, tek kişilik düşünmesi, umursamaması. Olay o. İşte bunu yapamaz benimki.

Benden de babam arabayı istese veririm. Eşim hır çıkarsa ben de çok bozulurum. Araba tamirden gelene kadar gideceğiniz yere göre birbirinizi idare edin. Siz kısa mesafeye gidiyosanız toplu taşıma kullanın veya kp yolu daha kısaysa baba bugün bize lazım sen kendin gitsen diyin.

haklısınız ama babasına arabayı vermesi tuhaf değil daha sakin karşılayıp yumuşak dille anlatın bence...

Aynen... şuan pikniğe geldik ve yine tartıştık...
Düşünebiliyor musunuz babası arabasını tamire verip yarın alacakmış ve şimdi bizi arıyor ben eve gitcem ne zaman geleceksiniz diye... bizim arabayı alıp evine gidecek yarın da tamirciye gelebilmek için... 1 gün evine dolmuşla otobüsle gitsen ne oluyor... Nadiren dışarı çıkabiliyoruz ve çıkınca da işte bugün böyle.. beyfendiye eve dolmuşla gidiverse ne olur benim babam olsa aynı durumda asla aramazdı bir gün dolmuşa biniverirdi dedim, öfkelendi celallendi... benim burnumdan geldi yine.. ama hakkım varsa helal etmiyorum..

Bazı şeyler tartışarak azalmaz artar
İnceden inceye işlenmesi gerekir

ne var ki bunda ? sadece işinizin olduğu zaman vermesi hoş değil.
yanlış anlamayın takdiri ilahi tabi ki ama zaten babasının malları eşinize kalıcak, bu kadar kasmanın anlamı ne..

Babası sırf evine gidebilmek için yani 2 vesayet yapmamak İçin bizi geldiğimiz yerde sıkıştırıyor şuan..
Ne var bir gün dolmuşla gidip geliverse..
Ve ayrıca bu adam arabası olduğu halde dediğim gibi almışız 2 gün olmuş bize verin de bende kalsın biraz ben bi bakıyım diyen bir adam..

bence sizin adama gıcığınız var eski konulardan, her şeyi batıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…