sadece evlen diyen sensin niye böyle bise dedin
hayır meslek lisesi mezunuyum 2 yıllığa gitcem ve o okulda onun arkadaslarıyla aynı ortamda olucam bana inat ckıp gelicek canmı yakıcak falan her yer saplantı okulda bile onu görme ihtimalim olucak
bu kadar görmeye tahammül edemeğin adamı alacan he
Çelişkilerle dolu bir kızsın.:84::84::84::84:evlenip 1 yıl sonra kocandan şikayet etmek için kk ya gelirsen başka rumuz kullanmayı akıl edersin umarım
bir tarafta ailesi ,bir tarafta sevdigi insan, bir tarafta okulu kizcagiz cikmazin icinde kalmis , biraz da korkuyor, buraya yardim icin yazmis. Ne yapacagini bilmiyor ... lütfen yazdiklarimiza dikkat edelim...
bakın benim hayattan beklentim yok yaptığım pislikliği onla evlenmekle ödicem ama ailemin isteği olsun diyede okumak istiyorum ben 2 tarafın istediği olsun diye kendimi yıprattım ya sizin söylediklerinizi hep biliyorum ben farkındayım insan yaptığı hatanın cezasını çekicek bi sekilde ya okulu secip onsuz kalmakla yada onu secip bana yapacaklarıyla anlıyomusnuz beni siz !!!
Şekilden şekile girdi suratım yahu...
Muhtemelen seninle aynı yaştayız bende bu sene sınava girdim ve iyi bi puan yaptım gideceğim garanti...
3 yıllık ilişkim var onun biraz kötü o da muhtemelen kalıcak.
Ama ben demiyorum ki ölüyorum bitiyorum onsuz olamam... Şükür ki bi saçmalık da yapmadım ilişki boyunca.
Şu an bana dese ki alyssa ya ben ya ünv ya da ailem böyle bi seçenek suncak. Düşünmem bile ne konu açması.
Bi çok kişiyle aynı yaştayım böyle konu açanların ama niye saplantı haline getiriyorsunuz anlamıyorum...
Kaybetmemek için ilişkiye girmişsin bi de ya...
Bunu yargılamak benm haddim değil ama kozlar kendin vermişsin onun eline...
Kendinde söylüyorsun bir çokk hatasını bile bile diye...
18 yaşındaym sanırım sende öyle ama daha yerine oturmamış çok şeyimiz var...
Ünv gidince hayata bakış açımız bile değişcek bi çok insan tanıycaz eminim ki..
Hiç bi zaman demedm asla da demem ayrılamam diye geleceğim okulum herşeyden önemli senin de öyle olmalı iki gün sonra buraya gelip konu açarsın sonra allah korusun kocam hakaret ediyo kötü davranıyo diye.
Git üniversitene hayatını kurtar senin kadar kimse düşünmez senin hayatını !
bakın benim hayattan beklentim yok yaptığım pislikliği onla evlenmekle ödicem ama ailemin isteği olsun diyede okumak istiyorum ben 2 tarafın istediği olsun diye kendimi yıprattım ya sizin söylediklerinizi hep biliyorum ben farkındayım insan yaptığı hatanın cezasını çekicek bi sekilde ya okulu secip onsuz kalmakla yada onu secip bana yapacaklarıyla anlıyomusnuz beni siz !!!
evlendiğin zaman okuma olanağın var mı ?
mrb ben esra benim 4 yıllık sevgilim var gecen gün bulustuğumuzu ailem öğrendi ve babam bana bi seçim yapmamı istedi eylülde üniversiteye baslıcam.ya okulu secip onunla konusmıcaksın yada onu secip okulu bırakcaksın evlenceksin dedi.ben okumak istiyorum ama bi yandanda korkuyorum o benimle hemen evlenmek istiyo anneme yoksa kacırırım diyo ben okuldan dolayı cekiniyorum.ve gecen senede bi ilişkiye girmistik beni zorlayarak. simdi okulu secsem tehdit edicek belki sinirle belki sarhos herseyi anlatcak ama onu secsem okul hayatım bitcek ben ne yapıcam bana yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?