canım öncelikle seçim yapmak her insan için hayatın her anında zordur iki taraftan da vazgeçemez bazen insan öncelikle hata yapmışsın kendi seçimin tabi seni bunu yaptğın için suçlyamam ilişki için ama gerçekten evlenmeden önce vede hiç garantisi olmayan bişey için böyle bişeyi keşke yapmasaydın ama kendine saygısızlık yaptığını düşünüyorum ailene saygısızlık yaptğını gerçekten hata etmişsin ama sonuçta oldu bitti bence seni seven insan sağlıklı düşünen insan ailen tarafından madur olmanı istemez seni oldğun gibi kabullenir ne demek kaçırırım falan o kimki seni hayatını kendine alarak müdahale edebiliyor bence bir erkek için aileni karşına alma derim ve seni zorlayarak buna iten bir insana ne kadar güveniyorsun seni kendine bununla bağlayacağını düşünmüş yapmış ve bağlamışta kendine seni ben hiç bişeyin garantisi yok diyorum ve eğitim hayatına devam et diyorummm çünkü koca her zaman her durumda her şartta bulunur ama eğitimin yaşın geçtikten sonra olmaz hayallerini gerçekleştirmek istiyorsan aileni mutlu etmek istiyorsan ve kendinde mutlu olmak istiyorsan okuluna git oku emin ol daha sağlıklı düşüneceksin zamanla ve hiç bişey senden ailenden daha önemli değil her ne kadar eğitimin yaşı yok deselerde birşeyler için geç olduktan sonra hiç kıymeti kalmıyor ve onunla bişeyler yaşadığın için kendine ona mecbur hissettme asla ve bunuda ona hissettirme uzak dur ondan...
biseyler yasadığım için değil onu sevdiğim icin bırakamıyorum ben önce tamam sunu yapıcam diyorum sonra onu düsündükce vazgeçiyorum yapamıyorum
Yapma Yapma Yapma !
Ah be güzelim öyle gençsin öyle tazeki duyguların...
şuan yaşım 24 bundan 5 sene önceydi...
Eşimi deli gibi seviyordum.. onun olmalıydım bir an önce evlenmeliydim napardım yoksa..
Onsuzluk kolaymıydı.. Askerliğini yapmamıştı.. işi de yoktu.. ama olsun ben illaki evlenmeliydim..
Anadolu üniv. sınıf öğretmenliği bölümünü bıraktım evlendim.. 19 yaşındaydım aynı senin şuanki halinde..
Yaşadığım şehirin ilçesine gittim gelin.. Kayınvalide kayınpeder... 3 sene beraber yaşadım..
Eşim askere gitti onu bekledim 1.5 sene geldi 1 sene boyunca da iş bulamadı...
Olsun seviyoruz ya nolcak...Onsuz yapamıyoruz ya..
Neyse gel zaman git zaman işini buldu düzenimizi oturttuk..Şehire taşındık eşyamız alındı kendi evimize yerleştik..
Ve şuan.. ne mi oldu Boşanıyorum.... Hani deli gibi köpek gibi seviyordumya..ölürdüm hani ben asla yaşayamazdım ya..
Boşanıyorum işte dimdikte ayaktayım yaşıyormuyum ohh babamın evinde paşalar gibi...
Nerde anne baba evindeki rahatlık... Evlen sorumluluk sahibi ol kira öde faturalar eşinin gereksiz borçları..
bide aldatsın...
Boşver güzelim boşverrrrr bırak sen bu adamı git okuluna al diplomanı as duvara sonra yine evlen seni tutan olmaz zaten o zaman..
Sen okursan senin karşınada aynı şekilde okumuş tahsilli görgülü kibar bir bey gelir yuvanı yine kurarsın..
Gözünün önünde canlı örneğim canım..
Evet okumadımmı sonra okudum ama olsun şimdi öğretmen olabilirdim...
Yapma Yapma Yapma !
Eşimi deli gibi seviyordum.. onun olmalıydım bir an önce evlenmeliydim napardım yoksa..
Onsuzluk kolaymıydı.. Askerliğini yapmamıştı.. işi de yoktu.. ama olsun ben illaki evlenmeliydim..
Anadolu üniv. sınıf öğretmenliği bölümünü bıraktım evlendim.. 19 yaşındaydım aynı senin şuanki halinde..
Yaşadığım şehirin ilçesine gittim gelin.. Kayınvalide kayınpeder... 3 sene beraber yaşadım..
Neyse gel zaman git zaman işini buldu düzenimizi oturttuk..Şehire taşındık eşyamız alındı kendi evimize yerleştik..
Ve şuan.. ne mi oldu Boşanıyorum.... Hani deli gibi köpek gibi seviyordumya..ölürdüm hani ben asla yaşayamazdım ya..
Boşanıyorum işte dimdikte ayaktayım yaşıyormuyum ohh babamın evinde paşalar gibi...
Nerde anne baba evindeki rahatlık... Evlen sorumluluk sahibi ol kira öde faturalar eşinin gereksiz borçları..
bide aldatsın...
Boşver güzelim boşverrrrr bırak sen bu adamı git okuluna al diplomanı as duvara sonra yine evlen seni tutan olmaz zaten o zaman..
Sen okursan senin karşınada aynı şekilde okumuş tahsilli görgülü kibar bir bey gelir yuvanı yine kurarsın..
Yapma Yapma Yapma !
bide aldatsın...
evet buna benzer cok olay duydum aşk neden kalmıyo evlenince hadi birlikte olmadığından falan diyelim ben bütün herşeyi yasadım benimki ne ya aşk kalmıyosa niye aşk diye ölüyoruz o zaman.ben iste o yüzden bu konuyu actım evlenip pişman olmamak için.
evet buna benzer cok olay duydum aşk neden kalmıyo evlenince hadi birlikte olmadığından falan diyelim ben bütün herşeyi yasadım benimki ne ya aşk kalmıyosa niye aşk diye ölüyoruz o zaman.ben iste o yüzden bu konuyu actım evlenip pişman olmamak için.
bakın benim hayattan beklentim yok yaptığım pislikliği onla evlenmekle ödicem ama ailemin isteği olsun diyede okumak istiyorum ben 2 tarafın istediği olsun diye kendimi yıprattım ya sizin söylediklerinizi hep biliyorum ben farkındayım insan yaptığı hatanın cezasını çekicek bi sekilde ya okulu secip onsuz kalmakla yada onu secip bana yapacaklarıyla anlıyomusnuz beni siz !!!
biseyler yasadığım için değil onu sevdiğim icin bırakamıyorum ben önce tamam sunu yapıcam diyorum sonra onu düsündükce vazgeçiyorum yapamıyorum
Gencken hayat bir sekilde devam ediyor ekmek elden su gölden hesabi... hayat mücadelesini verirken anliyorsun , ne kadar zormus.. Evlenecegin kisiyi göklere yerlere sigdirama cok seviyorum de benim gözüm hic mi hic tutmadi... Ask evlilikte yerini sevgi ve saygiya birakiyor. Evlenecegin adam sevgili iken bunlari yapiyorsa daha gerisini evlendiginde düsün ... O zaman ne sevgi ne de saygi hissedersin karsidaki insana ... Arkadaslarima sert yorum elestiri yapmayin diyorum ama bu yazdiklarindan sonra sana laf anlatmanin ne kadar zor oldugunu gördüm..kimseyi dinlemeyen baskasinin tecrübesinden ders almayan bir insansin... Daha da yazmiyorum ... artik her sey olucagina varir .. umarim pisman olmazsin....
ben şimdi kesinlikle ne olursa olsun ayrılyımmı yani seçim yönünden okulu seçicem tamam ama ilerde yine birleşme olursa redmi ediyim
ben şimdi kesinlikle ne olursa olsun ayrılyımmı yani seçim yönünden okulu seçicem tamam ama ilerde yine birleşme olursa redmi ediyim
canım ayrıldık de ailene. çıkar yolu yoksa mecbur iki tarafın da istediği yolu bulman lazım.
sırf onun yüzünden eğitim hayatına mani olma,sırf ailen için de sevdiğin adamdan vazgeçme. Seviyorsan tabi..
Zaten okula başladığında sevgilinle de aranı düzeltmiş olacaksın daha rahat görüşme açısından. Ve bence çocukla da iyiden iyiye konuş.
Orta yolu bul derim,dikkatli ol.
ben bugün cevap vericem babama okumak istiyorum ama nişan olsun dersem nasıl olur kötü bi fikirmi
Simdiden hemen bu bu saniye ayril demiyoruz , yavas yavas ayrilmaya bak.. O adama ailem izin vermiyor ben ailemi kiramam , beni seviyorsan secimlerime saygi duy , egitimimi bitirmek istiyorum de.. bitti. O adamin kafasinda evlilik falan da yoktu.. Saniyorum baban ya okul ya evlilik deyince ortalik kizisti. Sende o adama anlattin ...Biraz politik davran... Egitimini tamamla o da calisiyor mu bilmiyorum ? isini gücünü eline alsin beklesin,... evlilik cocuk oyuncagi degil...Bakmissin kendini düzeltmis, olgunlasmis , adam gibi adam olmus zaman düsünürsün simdi okuluna devam et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?