babamın seçim yap demesi!!!

biseyler yasadığım için değil onu sevdiğim icin bırakamıyorum ben önce tamam sunu yapıcam diyorum sonra onu düsündükce vazgeçiyorum yapamıyorum

Yapma Yapma Yapma !
Ah be güzelim öyle gençsin öyle tazeki duyguların...
şuan yaşım 24 bundan 5 sene önceydi...
Eşimi deli gibi seviyordum.. onun olmalıydım bir an önce evlenmeliydim napardım yoksa..
Onsuzluk kolaymıydı.. Askerliğini yapmamıştı.. işi de yoktu.. ama olsun ben illaki evlenmeliydim..
Anadolu üniv. sınıf öğretmenliği bölümünü bıraktım evlendim.. 19 yaşındaydım aynı senin şuanki halinde..
Yaşadığım şehirin ilçesine gittim gelin.. Kayınvalide kayınpeder... 3 sene beraber yaşadım..
Eşim askere gitti onu bekledim 1.5 sene geldi 1 sene boyunca da iş bulamadı...
Olsun seviyoruz ya nolcak...Onsuz yapamıyoruz ya..
Neyse gel zaman git zaman işini buldu düzenimizi oturttuk..Şehire taşındık eşyamız alındı kendi evimize yerleştik..
Ve şuan.. ne mi oldu Boşanıyorum.... Hani deli gibi köpek gibi seviyordumya..ölürdüm hani ben asla yaşayamazdım ya..
Boşanıyorum işte dimdikte ayaktayım yaşıyormuyum ohh babamın evinde paşalar gibi...
Nerde anne baba evindeki rahatlık... Evlen sorumluluk sahibi ol kira öde faturalar eşinin gereksiz borçları..
bide aldatsın...
Boşver güzelim boşverrrrr bırak sen bu adamı git okuluna al diplomanı as duvara sonra yine evlen seni tutan olmaz zaten o zaman..
Sen okursan senin karşınada aynı şekilde okumuş tahsilli görgülü kibar bir bey gelir yuvanı yine kurarsın..
Gözünün önünde canlı örneğim canım..
Evet okumadımmı sonra okudum ama olsun şimdi öğretmen olabilirdim...

Çilem bak anlatmak istediğimiz bu.Bu forumu biraz karıştırırsan daha çok örnek görürsün.

sözün bittiği yer burası.. daha ne denir bilmiyorum...
Mevlam pişman olacağımız adımları attırmasın hiç kimseye..
mervishh; boşver hayat devam ediyor

evet buna benzer cok olay duydum aşk neden kalmıyo evlenince hadi birlikte olmadığından falan diyelim ben bütün herşeyi yasadım benimki ne ya aşk kalmıyosa niye aşk diye ölüyoruz o zaman.ben iste o yüzden bu konuyu actım evlenip pişman olmamak için.

Tamam işte bende sana söylüyorum sonuçlarını..
Gördüm yaşadım diyorum..
İlla seninde yaşaman mı lazım..
Dön bu yoldan güzelim dön..
Vakit erkenken ailen üzülmemişken dön ve okulunu bitir..
Beraber oldun diye onunla evlenmek zorunda değilsin..
Düşme işte hataya sana anlattım yaşadıklarımı böyle mi olsun istersin..
Yoksa seneler sonra okulunu bitirmişsin işine başlamışsın maddi gücün elinde..
Karşına da düzgün bir adam çıkmış...
Baban da onaylamış ve mutlu gerçekten huzurlu bir yuvan olmuşş..
Ne yapacaksın 19 yaşında evlenipte..
Bekarlığının tadını çıkart çık dolaş gez üniversite hayatını gör mezun ol at o kepi havaya !

OKUL'unu seç derim ben. Sevgili/koca herzaman bulunur ama bu firsat birdaha eline gecmeyebilir.. sevgilin ailene bunu anlatmakla seni tehdit etse bile Ailen ona degil sana inanacaktir..
oyzden takma ve sadece okuluna bak. bu cocuktan sana hayir gelmez seni zorladiysa iliskiye girmek icin ve simdiden tehdit ediyosa. aile ve okul daha önemli hayatta...

Gencken hayat bir sekilde devam ediyor ekmek elden su gölden hesabi... hayat mücadelesini verirken anliyorsun , ne kadar zormus.. Evlenecegin kisiyi göklere yerlere sigdirama cok seviyorum de benim gözüm hic mi hic tutmadi... Ask evlilikte yerini sevgi ve saygiya birakiyor. Evlenecegin adam sevgili iken bunlari yapiyorsa daha gerisini evlendiginde düsün ... O zaman ne sevgi ne de saygi hissedersin karsidaki insana ... Arkadaslarima sert yorum elestiri yapmayin diyorum ama bu yazdiklarindan sonra sana laf anlatmanin ne kadar zor oldugunu gördüm..kimseyi dinlemeyen baskasinin tecrübesinden ders almayan bir insansin... Daha da yazmiyorum ... artik her sey olucagina varir .. umarim pisman olmazsin....

biseyler yasadığım için değil onu sevdiğim icin bırakamıyorum ben önce tamam sunu yapıcam diyorum sonra onu düsündükce vazgeçiyorum yapamıyorum

Ben sevdigim icin ayrilamiyorum
Ben hatamin cezasini cekecegim öyle yada böyle.

Sen ya bizimle dalga geciyorsun yada Ajitasyon kralicesisin
İki türlüde Allah akıl fikir versin.

okul bittikten sonra ne yaparsan yap canım ona bişey diyen yok yeter ki şu diplomayı al

Son düzenleme:

ben şimdi kesinlikle ne olursa olsun ayrılyımmı yani seçim yönünden okulu seçicem tamam ama ilerde yine birleşme olursa redmi ediyim

ben şimdi kesinlikle ne olursa olsun ayrılyımmı yani seçim yönünden okulu seçicem tamam ama ilerde yine birleşme olursa redmi ediyim

Okulun bittiğinde zaten beğenilerin de duyguların da bir adım ötede olacak ve sen kendiliğindne onu istemiyor olacaksın. Hele bir git okuluna bak ne güzel olacak.

Simdiden hemen bu bu saniye ayril demiyoruz , yavas yavas ayrilmaya bak.. O adama ailem izin vermiyor ben ailemi kiramam , beni seviyorsan secimlerime saygi duy , egitimimi bitirmek istiyorum de.. bitti. O adamin kafasinda evlilik falan da yoktu.. Saniyorum baban ya okul ya evlilik deyince ortalik kizisti. Sende o adama anlattin ...Biraz politik davran... Egitimini tamamla o da calisiyor mu bilmiyorum ? isini gücünü eline alsin beklesin,... evlilik cocuk oyuncagi degil...Bakmissin kendini düzeltmis, olgunlasmis , adam gibi adam olmus zaman düsünürsün simdi okuluna devam et...

Arkadaşların hepsine katılıyorum babamda sevgilimle beni ilk öğrendiğinde ya okul ya o çocuk demişti. Ama sevgilim bana destek oldu bırak onlar ayrıldık bilsin sen oku ayakklarının üstünde duur üniversiten bitince gelir isterim o zaman karşı koyamaz demişti.. Onunda sana köstek değil destek olması lazım bence.. Çünkü kötü bi psikolojiye giriyor insan. Bende eylülde başlayacaağım inşallah üniversiteye.. Okulundan vazgeçme.. ( Anlattığına göre çocuk zaten sağlam pabuş değil. Özel hayatın hakkında yorum yapmak bana düşmez ama okul hayatın çok önemli. )

canım ayrıldık de ailene. çıkar yolu yoksa mecbur iki tarafın da istediği yolu bulman lazım.
sırf onun yüzünden eğitim hayatına mani olma,sırf ailen için de sevdiğin adamdan vazgeçme. Seviyorsan tabi..
Zaten okula başladığında sevgilinle de aranı düzeltmiş olacaksın daha rahat görüşme açısından. Ve bence çocukla da iyiden iyiye konuş.
Orta yolu bul derim,dikkatli ol.

ben bugün cevap vericem babama okumak istiyorum ama nişan olsun dersem nasıl olur kötü bi fikirmi

ben bugün cevap vericem babama okumak istiyorum ama nişan olsun dersem nasıl olur kötü bi fikirmi

kızlar biz boşuna konuşup dil döküyoruz

nişanlan hatta evlen arkadaşım çünkü aklın başına o zaman gelecek

ne desek boş bu kadar kişi neler yazıyor sen nişan olsun mu diye soruyorsun pes gerçekten şaka gibisin

yok bu evlilik istiyodu evlenelim yine oku diyodu sonra ya nişan ya okul dedi evlenmek icin her yolu denedi ben beni bırakmıcağını bildiğim için okul dedim ama simdi babam isin icine girince olaylar farklıı boyuta geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…