Babamın sevgilisi var :(

Anneniz kesin biliyordur.hissetmeyen kadın olamaz.ben olsam babamıda kadınıda tehdit ederim evliymiş sonuçta.ama ters etkide yapabilir böle şeyler.uzaklaştırmaya çalıştıkca dahada bağlanabilir.annenizle daha açık bir şekilde neler yapılabilir konusunda konuşun derim...

babanızı annenize anlatmakla tehdit edin.karar versin ya sevgilisi ya anneniz

+1

Bildiğin kabusları olurum ya, bela ne demek, çirkef ne demek, zindan ederim dünyayı baba dediğim mahluka da onun oynaştığına da.
Kadının kocasına söyleyin, annenize de söyleyin. Ya Allah göstermesin, böyle bir şey başıma gelse, babam baba olmaktan çıkar ciddi söylüyorum. Ne baba koyarım ortada ne de o kadını.
Kocasına söylerim, psikopatsa da psikopat, çok da şeyimde olurdu sanki gebertse de ikisini.
Sevdayı, aşkı, kendi namussuzluklarına kılıf edenlerden apayrı tiksiniyorum.

Bi anneciğine mukayyet ol, gerisini salla.

Sonsuza kadar saklayamazsiniz anneniz eninde sonunda ogrenecek ve sizin onceden bilip sakladiginizi gorunce daha da yara alacak. Boyle ahlaksizliklara susup annenizi aptal yerine koymayin. Sonuclari daha kötü olur benden soylemesi.

Annenizin kendine ya da baskasina zarar verebilecegini soylemissiniz, bu durumda anneye soylemek riskli gorunuyor.
Bi de babaniz utanmadan kalbimi veririm bilmem ne diyormus, arsiz, yuzsuz! Kusura bakmayin lutfen.
Birlikteliklerine dair deliller toplayin, hic beklemedigi bi yerde kadinin karsisina cikip delillerinizi gosterin ve hakkini avcuna verin
Fotolarinizi carsaf carsaf bastirip mahalleye asarim deyin
Dunyayi dar edin kadina ve babaniza
Ugrasin bence, en azindan rahat etmesinler

Bir de şunu göz önünde bulundurmak lazım. Kadın açısından sağlanan maddi menfaat var ortada.Maddi çıkarlar için

böyle birşey yapan bir kadının durumu muhtemelen kötüdür. Sağladığı maddi çıkarla evi rahatlatıyorsa eğer kocası

konuyu tahmin ediyor şüpheleniyor fakat işine geldiği için sesini çıkarmıyor da olabilir. Bu da bir ihtimal

Bende babamın telinde bi kaç msj yakaladım bir sustum iki sustum bianda yüzüne wurdum yaptıklarını hepsini biliyorum dewam et dedim.. O gün akşam içmiş bana bir saydı bir saydı annem yıkılır kahrolur hiç bişe demedim yaptığımdan utandı sonra yine dewam galiba başları belaya girerde inşallah bokun içinde kalırlar.. Kendi babam ama iyice nefret ettim kendi pisliklerinde boğulsunlar bizden uzakta..

Babanıza hem annenize hem de kadının eşine söyleyeceğinizi söyleyin, ve dediğinizi yapın.
Annenizin karışmaması için Elinizden geleni yapın. Arık kadının kocası babanıza da kadını da naparsa yapsın. Babanız da konuşmazsa konuşmasın sizinle.
Ne demek aldatmak? Hemde iki tarafta evli. Hadi adam andropoza girdi bunalım desek aşık oldu bu yaştan sonra genç kadına heveslendi desek, her gece kadını başka adamın koynuna yolluyor. Keza kadın içinde aynısı. Berbat ilişkiler.
Anneniz de boşanma davasını acsın, hakkını, nafakasini alsın, gül gibi yaşar gider.

Neyapabilirsiniz ki en fazla konuşabilir olmadı annenize söylersiniz
Allah babanızı islah etsin nasıl bir mide bu anlam vermiyorum
Allah kimseye yaşatmasın,O karşıdaki kadınada gurur haysiyet şeref nasip etsin....

Annenizin karakterini siz biliyorsunuz. Söyleyip söylememek sizin bileceginiz is. Kadinlar hisseder ama bazen bildigi bilinsin istemez. kadının adini evde bir kac kez söyleyin bakalim az cok anlarsiniz bilip bilmediginiz. Yada kulagina su kacirmis olursunuz. Kadini da tehdit edin esiyle ilgili. Bir sekilde yoluna girer umarim

Tavsiye istemişsiniz ama her tavsiyeye hayır diyorsunuz
O zaman bırakın böyle devam etsin

Kadının haberi vardır sizin bildiğinızden,halen devam ediyorsa,eşinin de haberi vardır para geliyorsa babanız dan 30 yaş küçük bayan yaşlı adamı ne yapsın parası için , şuan ortalık karışır merasdan men olursunuz Anneniz evi rip çevirip ikisini güzel bir dövse ,eline sağlık derim, kadın yatakta baya becerikli ki vazgeçemiyor babaniz,damat sahibi birisinin ahlaksız davranışı

Annemi iyi tanıyorum
yapamayacağı çılgınlık yok tepkisini kestiremiyorum psikopatlaşır öğrenirse katil olur
söyleyemiyoruz
bir de rezil olacağız küçük bir kasabada oturuyoruz
kadına dırek ulasın ve tum olanları onun kocasına anlatacagınızı soyleyın

yorumlara ayrı konu sahibine ayrı şaşırıyorum.
yani adam o kadından tehditle ya da başka sebeple ayrılıp karısıyla mutlu mesut yaşamaya devam etsin kadıncağız da yediği boynuzla mı kalsın? kim ister başkalarıyla düşüp kalkan bir adamın ona dönmesini? öğrensin kararını kendi versin.
kadın olarak kendinizi onun yerine koyun, kocanızın sizi aldattığını ve ruhunuz duymadan hayatınıza devam ettiğinizi... kabus gibi... hiçbir kadın bu kötülüğü haketmez.

Cok uzucu bir durum.olaya babnda yurume kadindan yuruyun.
Kadina kocana soulicez seni rezil edicez diyin.
Buyuk ihtimalle babanizin maddi imkanlarini kulanmaya calisiyor...
Siz direk kadinla baglantiya gecin.

Kadını kocasına amlatmakla ve herkese söylemekle tehdit edin,babaniz ayrilmiyorsa kadin babanizdan ayrilsin..en iyisi annenize söylemek, susmak olaya ortak olmaktır bence..

Anneme söyler ve bosanmasini isterdim.
O baba ve kadina da ömrümün sonuna kadar hobi olarak dünyayi dar ederim.

Katılıyorum

Ne yaparsanız yapın ama sakın susmayın. Ortada hem annenize hem de o ş... Kadının kocasına haksızlık var. Ben sizin yerinizde olsam kadının kocasına söylerim tabi önce o kadını tehdit ederim. Gerçi utanacağını sanmıyorum utanması olsa aldatmaz kocasını. Siz söyleyin gerisini o kadın düşünsün. Rezil olacak olan siz değilsiniz babanız ve kadın. Babanızı da tehdit edin sakın susup oturmayın. Anneniz için susmayın siz çocuklarınızın bilip de susmasını ister miydiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…