Ya yok inan onları ben kirada devam. Hem ona 2 ev vermiyolarki kendimi düşüneyim. Adam sandalyede dönemez hic küçük ev görmedi, inaniyo herkese.
Şimdi anlamadığım siz 5 kişi para verip mi evi yatıracaksınız yoksa mütayite verip onlar hem size hem müthayit kendine de mi yapacak eğer ücretsiz müthayit yapacaksa kat karşılığı küçük yapar bizimkilerde yaptırdı 5 katlı her katta 3 daire evler 60-75 m2. malesef .
Babanın her hareketi evlatlara batıyor hele ki birinin gazıylaMüteahit yapacak ama yalan söylüyor adam belediye boyle diyor diyo.bunlarda inanıyor. Sınıf arkadaşım belediyede çalışıyo yok öyle bisey diyo, yani o ad ve müteahhit bunları kandırıyor. Ben bas kaldırınca adam babamı da gaza getirdi ikiside beni bozdu. Derdim bu milletin içinde elin adamına da cesaret verip orda bana sen kimsin muamelesi görmek. 34 yaşındayım koskoca kadınım çok bozuldum ağladım. Bunu yapan babam bi de ki bu ilk değil.
Aynen çıkarcılar, herkes para derdinde, ben bi daha çekmem konusmam. Bana kopek gibi davrandı elinin tersiyle boşver onu dedi. O adamın kızı da mimar kızı ne derse ona bakıyo kızını yuceltiyo, benim babam beni orda yerin dibine sokuyo. Annem de bıktı bu huyundan. Ben orda boşa kendini yırtmışım. Aynen kendi bildiğini yapacak. Ben karışmam gitmede ama anneme yazık. Kadın tek başına ona bakıyo o ona hizmetçisi gibi davranıyor. Neyse şişirmeyeyim kafanızı sagolun kızlar.Babanın her hareketi evlatlara batıyor hele ki birinin gazıylaMütahitler malesef çıkarcılar .. Her şeyin en ucuzunu takarlar falan ama evim olur derse yaptırıyorlar malesef. Babana ne dersen bildiğini yapar bırak yapsın .
Uğraşma kendim den biliyorumSende üzülme bırak bildiği gib yapsın bir kez daha ikaz et çekip kenarı dinlerse ..
Aynen canım zemin +3. Çift daire. De ben onun dairesi de değil de enayiliginde ve ben bilirimin deyim. Karışma desin karışımıyım ama orda bi suru insanin içinde de benim de bi gururum vardı, daha o kadınların suratına bakacak yüzüm yok.Sanirin çift daire üzeri ve 3 kat olacak.Yoksa anlattiklariniz uymuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?