Babamin yaptığı :(

dreamy07

B:74 G:67 H:60.0
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
7.268
8.328
398
Kızlar babam lar gecekondu da oturuyo, 5 kişi birleşip müteahhite verecekler, müteahit bunları kandırıyor 77 m2 küçücük evl et verecek, nide babamın eski is arkadaşı var o adam goz açık, sürekli mileti durtuyo müteahhit iyi diye. Bende gittim az önce toplantıya dedim ezdirmeyin kendinizi 77 m2 çok küçük. Babam ona imza aymaz obur komşu da aymaz diyom. Babamın arkadaşı bana diyo sen ne anlarsın, bu atada ben 9 yıllık muhendisim ve inşaat piyasasindayim. Adam ben ordayken babamı ikna etmeye çalışıyo, adam diyo kizin kabul etmiyo babam aman boşver onu dedi. Vu arada babam trafik kazası geçirdi tekerlekli sandalyede mecbur asansör olcak odalarda rahat dönecek, eve bir ton misafir geliyo. Adam diyo ki asansör olmasın. Babam diyo ki tamam olmasın ben dışardan kendime asansör yaparım. Bunları duydum çektim geldim. Babamı savunurken beni elalemin adamına küçük düşürdü,o adam da ondan cesaret beni bozdu. Kendi evim küçücük ora yıkılırsa geçerim diye umut etmiştim artik o da yok oldu, üst kattaki kadın sabah 7 de tak tak yapmaya oğulları yukarda kanepelerden atlıyor, yok kanepe çekiyo yere vuruyo zaten yukarı kat sorunlu. Ben artik ne anneme gidebiliyorum, ne evde durabiliyorum. Kocama nolur taşınalım diyom bebek gelecek diyo. Yani kafayı sıyırmaya az kaldı beni anlayan yok.

Adamın kendi evi,istediğini yapmakta özgür. Bıkmış demek gece kondudan

Ya yok inan onları ben kirada devam. Hem ona 2 ev vermiyolarki kendimi düşüneyim. Adam sandalyede dönemez hic küçük ev görmedi, inaniyo herkese.

Yok kuzu öyle kendi evi ama yasayamaz, zaten banane bundan sonra. Ama beni orda rezil etmesi çok koydu.

Asansor istememesi hic doğru degil.
Belli ki o adam babanizi dolduruyor.
Siz ne yapin edin izin vermeyin..
Ayrica arsa sizin mi? 1 ev nasil veriyorlar ki? En az 4 5 daire veriyorlar diye biliyorum..

en az iki buçuk daire alırsınız. Birinde oturursunuz.Allah bereket versin.Baban da nasıl kendini düşünmez anlamadim

Ya yok inan onları ben kirada devam. Hem ona 2 ev vermiyolarki kendimi düşüneyim. Adam sandalyede dönemez hic küçük ev görmedi, inaniyo herkese.

Kendi evim kucucuk orasi yikilirsa gecmeyi dusundum o da yok oldu .....Demissiniz de ..Neyse yapacak bir sey yok.,onlarin gucu bu demekki ,gecmis olsun bu arada babaniza

Üstüne kredi çekecektim ben onun doldurulup beni o kadar adamın içinde rezil etmesine bozuldum. 5 kişi şuurlu tek tapu değil ondan. Kişi başı 1.4 anca düşüyor bunu sorduğunuz için cevapladım. Olayı anlatım lazim di ki milletin içinde beni bozmasının ne yanlış olduğunu anlatmam içindi.

Kızlar bilgilendirme için diyorum burda kat sayısı çok düşük ondan oranlar az. Yuksek kat verilmiyor

Hepsinden geçtim annen küçücük evde babanla çok üzülür sıkılır, umarım balkonlar hariç rakamdır bu rakam

Yok kuzu dahil değil, adamlar babamı kandırıyorlar. O da gerçekten herşeye inanan bi adam. Bi bize inanmaz aa bu çok iyi de hemen atlar. Annemde bende bıktık bu huyundan .

Şimdi anlamadığım siz 5 kişi para verip mi evi yatıracaksınız yoksa mütayite verip onlar hem size hem müthayit kendine de mi yapacak eğer ücretsiz müthayit yapacaksa kat karşılığı küçük yapar bizimkilerde yaptırdı 5 katlı her katta 3 daire evler 60-75 m2. malesef .

Müteahit yapacak ama yalan söylüyor adam belediye boyle diyor diyo.bunlarda inanıyor. Sınıf arkadaşım belediyede çalışıyo yok öyle bisey diyo, yani o ad ve müteahhit bunları kandırıyor. Ben bas kaldırınca adam babamı da gaza getirdi ikiside beni bozdu. Derdim bu milletin içinde elin adamına da cesaret verip orda bana sen kimsin muamelesi görmek. 34 yaşındayım koskoca kadınım çok bozuldum ağladım. Bunu yapan babam bi de ki bu ilk değil.

Babanın her hareketi evlatlara batıyor hele ki birinin gazıyla Mütahitler malesef çıkarcılar .. Her şeyin en ucuzunu takarlar falan ama evim olur derse yaptırıyorlar malesef. Babana ne dersen bildiğini yapar bırak yapsın .

Uğraşma kendim den biliyorum Sende üzülme bırak bildiği gib yapsın bir kez daha ikaz et çekip kenarı dinlerse ..

Aynen çıkarcılar, herkes para derdinde, ben bi daha çekmem konusmam. Bana kopek gibi davrandı elinin tersiyle boşver onu dedi. O adamın kızı da mimar kızı ne derse ona bakıyo kızını yuceltiyo, benim babam beni orda yerin dibine sokuyo. Annem de bıktı bu huyundan. Ben orda boşa kendini yırtmışım. Aynen kendi bildiğini yapacak. Ben karışmam gitmede ama anneme yazık. Kadın tek başına ona bakıyo o ona hizmetçisi gibi davranıyor. Neyse şişirmeyeyim kafanızı sagolun kızlar.

Sanirin çift daire üzeri ve 3 kat olacak.Yoksa anlattiklariniz uymuyor
Aynen canım zemin +3. Çift daire. De ben onun dairesi de değil de enayiliginde ve ben bilirimin deyim. Karışma desin karışımıyım ama orda bi suru insanin içinde de benim de bi gururum vardı, daha o kadınların suratına bakacak yüzüm yok.

Babamlarin evi 6 katli. Tek daire 165 m2. Tum arsa 365 m2. Kentsel donusum icin istiyorlarmis. Babama 6 kat teklif etmisler kabul etmemis. Babam insaatci adam. Herseyden anlar.
Sanirim senin babani kekliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…