Babamin yaptığı :(

derdiniz kendiniz mi?
babanız mı?

Bizde de var bir tane inat. Aynısı. Bizimkinin maddi durumu daha iyi tek fark o.. bazı arkadaşlar kendinizi de düşündüğünüzü söylemiş tabiki düşüneceksiniz daha iyisi alınabilecekken neden azına razı olacaksınız ki.zamanla sizin olacak bir mal bu sonuç olarak ve asansör olmaması annenize eziyet o kadıncağıza yazık değil mi.. şu elalem ne derse inanan ama ailesine ters olan adamlardan nefret ediyorum

Asansorsuz bina yapmak yasak diyorlar ya, asansor yapmazsaniz sikayet eder dert acarim basiniza diye pisles.

Yok kuzu dahil değil, adamlar babamı kandırıyorlar. O da gerçekten herşeye inanan bi adam. Bi bize inanmaz aa bu çok iyi de hemen atlar. Annemde bende bıktık bu huyundan .

O zaman siz de başka iş bilen bir adam bulun , tapuları, kat sayısını , metrekareyi anlatıp babanıza anlatmasını isteyin.

Babanızı durdurun. Zaten artık asansörsüz evler yasaklanacakmış.
Dışarıdan asansör nasıl yapacak?

Sagolun kızlar, uğraşacak gücün de kalmadı boşverdim. Hep kendi burnunun dikine gidiyor devam etsin. Evlat başa belaymiş yok okut evlendir falan. Boyle demişti ortam içinde. İyi adam ama bu huyları var. Boşverdim. Sagolun hepiniz, sizi çok seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…