Babamın yaptıkları, avukat ihtiyacım var

Kredi kimin üzerindeyse tapu onun olur bildigim. Bahsettiginiz ev kredisi degil mi? Ihtiyac kredisi filan mi?

Mahkeme işleri çok uzun ve masraflı olur.
Eşin rızası olmadan da satamaz diye biliyorum.
Eve banka el koyacağı için zaten satamayacağını söyle, evi senin üstüne yapsın. Sen satıp paranın yarısını ona vereceğine dair noterde falan bir sözleşme yapmayı teklif et. Yoksa kimseye yar olmayacak.
İcradan kurtulmak için Evi diğer kadının üstüne yapmayı düşünmüyordur umarım.

Serh koydurmanin hiç artısi yok banka borçları icralik

Konunun cevabını bilmiyorum ama inş ev sana, annene ve abilerine nasip olur. Kendisi ve parasını yedirdikleri de dert yesin. Sinirimi bozdu ya. Yaşlandıkça iman artardı normalde. Sen de aman düşme bir daha bu hataya

Bir avukata tanışıp, babanız hakkında tek başına karar veremez, sağlığı iyi değildir, parasını yönetemiyor kendisine veli/onun haklarını koruacak kişi atanmasını istiyoruz diye dava açabilirsiniz. Hukukta böyle bir madde var. İlla akıl sağlığı yerinde olmamasına gerek yok. Maddi olarak kişi kendisini yönetemiyorsa da aynı şekilde kendisine veli gibi yetkili atanabiliyor.

Eşinin aklı varsa tongaya düşüp bu adama kredi cekkmez inşallah.hicbiseyi bilmem ama napim ne edin anneninzden sakın bosanmasin.kim ölür kim kalır Allah bilir ama en azından ölürse annenize maaş kalsın kadın rahat yaşar inşallah. Rabbim babanizi el ayağa düşürmesin Allah akıl fikir versin.bir yıl dayanacak siniz odeyeceksiniz dahada karismayin sizin evliliginiz tehlikeye girer

aynı fikirdeyim.bir de değerlendi diyor.hakkıyla kazanıp ev sahibi mi olmuşlar yok.hiç üzülmedim bu yüzden konu sahibine.

Cayına sakinleştirici atın ve öylece ikna edin aklı gitmiş bnce

Evi satmadan önce akıl sağlığı raporu aldırın noter zaten ister 65 yaş üstüne. Öncesinde aldırın ki evi satacak olursa satış iptali olur. Allah korusun ya. Tüh. Borcunu siz ödüyorsunuz mutlaka bir çaresi vardır.

Öncelikle anneniz boşanma davası açacak, hemen akabinde eve ihtiyati tedbir koyduracak ki satamasın. Siz de kardeşlerinizle birlikte reddi miras yapacaksınız, böylece borçları size kalmayacak ama ev üzerindeki hakkınızı da reddetmiş olursunuz. Boşanma davası sürerken kredileri sizin ödediğinize dair banka kayıtlarını çıkartabilirseniz ev annenize kalabilir(özellikle bu kısmı bir avukatla görüşün)

Anneniz boşanma davası açıp eve tedbir koydursun. Tapu gelince de aile konutu şerhi koydursun. Belki satamaz o zaman

Bankalara icralık olduğu için direk banka el koyar
Avukat ile görüşün olmadı banka borçlarını ve krediyi sizin ödediğinizi gösterin. Belki banka borçlarını toparlar tekrar ödemek için işlem yapabilirler ve kardeşleriniz ile ödemeye başlarsınız. Şimdiden tapuyu kardeşlerle beraber ortak tapuya çevirirsiniz. Ama hukuksal yardım şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…