- Konu Sahibi sadece_ben
-
Doğru söylüyorsunuz bir şey diyemem zaten ama içim kaldırmıyor yaBoşanmışlarsa babanızın özel hayatı ve tercihleri sizi alakadar etmez. Bu ilişkileri yaşarken nasıl önlem alacağı konusunda bilgisi vardır diye düşünüyorum. Her koyun kendi bacağından asılır.
Evet zaten sonrasında da bağlarını koparmam illaki baba ama yani bana çok ters ne bileyimGerçekten kötü bir durum o da böyle bir durum varsa ortada bırakmamalı görmezden geliceksiniz 3 gün daha sonrasında zamanla sizde unutursunuz daha doğrusu alışırsınız istemsizce uyarsanız olmaz bekar sonuçta kaldı ki babanız uyarmak size yakışmaz bilemedim tek çare gördüklerinizi görmezden gelmek
63 yaşında baypas oldu. Unutkanlığı hat safhada. Zaten sonrasında bir daha görmedim o defteri. Unuttu büyük ihtimalleKaç yaşında babanız? Tabi büyük şok sizin için. Birde öyle bir defteri nasıl ortalık yerde bırakmış ki?
Neticede baba da olsa dede de olsa onun da dürtüleri var. Yaptığı şey sizi rahatsiz da etse karismayin bence de.Doğru söylüyorsunuz bir şey diyemem zaten ama içim kaldırmıyor ya
Türk kültüründe kolay kolay amann banane deyip geçebilecek insan yoktur zaten ama size karşı bir belirginliği vs yoksa görmezden gelmekten başka çareniz yokEvet zaten sonrasında da bağlarını koparmam illaki baba ama yani bana çok ters ne bileyim
Zaten kaç senedir evlenmedi normal olsa evlenirdi neticede erkek. Ama o yanlış yolu seçmiş. Sadece üzülüyorum onun içinTürk kültüründe kolay kolay amann banane deyip geçebilecek insan yoktur zaten ama size karşı bir belirginliği vs yoksa görmezden gelmekten başka çareniz yok
Yaşı da varmış, aynı zamanda hasta. Benim aklıma bunları sadece meraktan kaydettiği geldi. Malum belli yaştan sonra tuhaf olabiliyor yaşlı insanlar.63 yaşında baypas oldu. Unutkanlığı hat safhada. Zaten sonrasında bir daha görmedim o defteri. Unuttu büyük ihtimalle
Ama sayfalar dolusu numara var yani ciddi bir mesai harcamış bunun için. Evet şeytan saptiriyor diyorum. Allah hidayet versinYaşı da varmış, aynı zamanda hasta. Benim aklıma bunları sadece meraktan kaydettiği geldi. Malum belli yaştan sonra tuhaf olabiliyor yaşlı insanlar.
Bi de bazılarının karsinsina çok afedersiniz kondom şart falan yazmış. Ama yapabileceğim su an için bir şey yok ne yazık kiYaşı da varmış, aynı zamanda hasta. Benim aklıma bunları sadece meraktan kaydettiği geldi. Malum belli yaştan sonra tuhaf olabiliyor yaşlı insanlar.
İşte bu yüzden normal gelmedi. Sayfalar dolusu yüzlerce numarayı yazması. Yani biriyle birliktelik yaşayacaksan neden sayfalar dolusu numara yazsınki? Garip değil mi? Hadi 5,10 yada 20 olsun ama sayfalar dolusu olunca çok garip geldiAma sayfalar dolusu numara var yani ciddi bir mesai harcamış bunun için. Evet şeytan saptiriyor diyorum. Allah hidayet versin
Ya babanız ultra çapkın ve çok yüksek cinsel arzulara sahip(ki bypas lı ve 63 yaşında biri için çok normal gelmedi) yada babanız sadece fantezilerni yazıyor.Bi de bazılarının karsinsina çok afedersiniz kondom şart falan yazmış. Ama yapabileceğim su an için bir şey yok ne yazık ki
Unutmamak için diye düşündüm ben. Kendisi İzmir'de yaşıyor kışın. Tek başına kalıyor en azından ben öyle biliyorum. İyi bir meslek sahibi emeklisi . Yani insanlar hep saygı gösterir bu yüzden. dolayısıyla emekli parası bı hayli çok ve böyle şeylere harcıyor demek kiİşte bu yüzden normal gelmedi. Sayfalar dolusu yüzlerce numarayı yazması. Yani biriyle birliktelik yaşayacaksan neden sayfalar dolusu numara yazsınki? Garip değil mi? Hadi 5,10 yada 20 olsun ama sayfalar dolusu olunca çok garip geldi
Belki de kafayı bozdu anlamıyorum ki gerçekten normal bir insan yapmaz yaniYa babanız ultra çapkın ve çok yüksek cinsel arzulara sahip(ki bypas lı ve 63 yaşında biri için çok normal gelmedi) yada babanız sadece fantezilerni yazıyor.
Bizim mahallemizde yaşlı bir teyze vardı. Onunda defterinde paso ünlülerin isimleri yazardı.. Neyse evet bir evlat olarak böyle bir durumla karşılaşmak zor ancak sizin yapacağınız bişey yok. Onun özel hayatı.sizi rahatsız edecek bir davranışı yoksa, görmezden gelin bunları başka çözüm yokBelki de kafayı bozdu anlamıyorum ki gerçekten normal bir insan yapmaz yani
Yargilamayin ltfn soyle boyle olurdu dedikce icinizi sogukluk ve nefret kaplar en iyisi3 maymunu oynamak sizin icin daha kolay olur yoksa sadece neden nie demekle kenidnizi yipratrsnzZaten kaç senedir evlenmedi normal olsa evlenirdi neticede erkek. Ama o yanlış yolu seçmiş. Sadece üzülüyorum onun için
Evet doğru söylüyorsunuz su saat oldu uyuyamadım ve sanırım uyuyamayacagim . İki günde çok yiprandim ama bana muhtaç bir kızım var onu düşünmeliyimYargilamayin ltfn soyle boyle olurdu dedikce icinizi sogukluk ve nefret kaplar en iyisi3 maymunu oynamak sizin icin daha kolay olur yoksa sadece neden nie demekle kenidnizi yipratrsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?