Babamın yediği haltlar...

sadece_ben

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
986
1.978
658
Manisa
Merhaba bayanlar. Benim psikolojimi bozan bir sorunum var. Bunu kimseye anlatamıyorum. Annem ve babam yıllar önce boşandılar. Ben eşim ve 4 yaşındaki kızım yaz tatilini biraz annemde biraz babamda geçiriyoruz.kisin zaten eşimin memleketinde yüz. Babam yazlık bir yerde yaşıyor. Eşimin izni bitince biz iki hafta daha kalalım babamda dedik kızımla. Kizim burayı çok seviyor.Deniz var, Eve gitsek sıkılacak sıcakta vs diye kaldık işte. Babam da torunumla vakit gecireyim biraz dedi.Babaannem de var bizle tabi . Neyse sıkmayaym sizi. Ben bi not defteri buldum sehpanın üstünde şeytan dürttü . Okudum okumaz olaydım. Bir sürü numara ama yüzlerce isimsiz. Karşısında ücret ve işin nasıl yapılacağı yazılmış. Babamın yazısı bu arada. Yani anlayacağınız sözde masaj salonu numaraları... Ve bazı şeyleri öyle açık yazmış ki... Ve beni şok eden kısım erkek isimleri var birkaç tanesinde. Başına G yazmış ki sonradan çözdüm gay yani... Digerlerinin başında B yazıyor , bayan anlaminda...İcim kaldırmadı. Yakıştıramadım. Yüzüne bakamıyorum. Midem bulanıyor. Ben nasıl onun kızı olabilirim diyorum.Allahim sen nasıl yiyecek ekmek verebiliyorsun ,Rabbim diyorum Eşim üç gün sonra alacak bizi . Nasıl sabredecegim bilemiyorum. Babamla mümkün değil konusamam.Kimseye anlatamam bunu. İçimi dökmek istedim.

Gerçekten kötü bir durum o da böyle bir durum varsa ortada bırakmamalı görmezden geliceksiniz 3 gün daha sonrasında zamanla sizde unutursunuz daha doğrusu alışırsınız istemsizce uyarsanız olmaz bekar sonuçta kaldı ki babanız uyarmak size yakışmaz bilemedim tek çare gördüklerinizi görmezden gelmek

Kaç yaşında babanız? Tabi büyük şok sizin için. Birde öyle bir defteri nasıl ortalık yerde bırakmış ki?

Evet zaten sonrasında da bağlarını koparmam illaki baba ama yani bana çok ters ne bileyim

Evet zaten sonrasında da bağlarını koparmam illaki baba ama yani bana çok ters ne bileyim
Türk kültüründe kolay kolay amann banane deyip geçebilecek insan yoktur zaten ama size karşı bir belirginliği vs yoksa görmezden gelmekten başka çareniz yok

Türk kültüründe kolay kolay amann banane deyip geçebilecek insan yoktur zaten ama size karşı bir belirginliği vs yoksa görmezden gelmekten başka çareniz yok
Zaten kaç senedir evlenmedi normal olsa evlenirdi neticede erkek. Ama o yanlış yolu seçmiş. Sadece üzülüyorum onun için

63 yaşında baypas oldu. Unutkanlığı hat safhada. Zaten sonrasında bir daha görmedim o defteri. Unuttu büyük ihtimalle
Yaşı da varmış, aynı zamanda hasta. Benim aklıma bunları sadece meraktan kaydettiği geldi. Malum belli yaştan sonra tuhaf olabiliyor yaşlı insanlar.

Ama sayfalar dolusu numara var yani ciddi bir mesai harcamış bunun için. Evet şeytan saptiriyor diyorum. Allah hidayet versin
İşte bu yüzden normal gelmedi. Sayfalar dolusu yüzlerce numarayı yazması. Yani biriyle birliktelik yaşayacaksan neden sayfalar dolusu numara yazsınki? Garip değil mi? Hadi 5,10 yada 20 olsun ama sayfalar dolusu olunca çok garip geldi

Bi de bazılarının karsinsina çok afedersiniz kondom şart falan yazmış. Ama yapabileceğim su an için bir şey yok ne yazık ki
Ya babanız ultra çapkın ve çok yüksek cinsel arzulara sahip(ki bypas lı ve 63 yaşında biri için çok normal gelmedi) yada babanız sadece fantezilerni yazıyor.

Unutmamak için diye düşündüm ben. Kendisi İzmir'de yaşıyor kışın. Tek başına kalıyor en azından ben öyle biliyorum. İyi bir meslek sahibi emeklisi . Yani insanlar hep saygı gösterir bu yüzden. dolayısıyla emekli parası bı hayli çok ve böyle şeylere harcıyor demek ki

Belki de kafayı bozdu anlamıyorum ki gerçekten normal bir insan yapmaz yani
Bizim mahallemizde yaşlı bir teyze vardı. Onunda defterinde paso ünlülerin isimleri yazardı.. Neyse evet bir evlat olarak böyle bir durumla karşılaşmak zor ancak sizin yapacağınız bişey yok. Onun özel hayatı.sizi rahatsız edecek bir davranışı yoksa, görmezden gelin bunları başka çözüm yok

Zaten kaç senedir evlenmedi normal olsa evlenirdi neticede erkek. Ama o yanlış yolu seçmiş. Sadece üzülüyorum onun için
Yargilamayin ltfn soyle boyle olurdu dedikce icinizi sogukluk ve nefret kaplar en iyisi3 maymunu oynamak sizin icin daha kolay olur yoksa sadece neden nie demekle kenidnizi yipratrsnz

Yargilamayin ltfn soyle boyle olurdu dedikce icinizi sogukluk ve nefret kaplar en iyisi3 maymunu oynamak sizin icin daha kolay olur yoksa sadece neden nie demekle kenidnizi yipratrsnz
Evet doğru söylüyorsunuz su saat oldu uyuyamadım ve sanırım uyuyamayacagim . İki günde çok yiprandim ama bana muhtaç bir kızım var onu düşünmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…