- 13 Ocak 2019
- 508
- 1.915
- 33
- Konu Sahibi sadece_ben
-
Allah islah etsn diyin ve kendinizi yiprtmayin cocugunuz herkesdn daha kiymetli babaniz bile olsaEvet doğru söylüyorsunuz su saat oldu uyuyamadım ve sanırım uyuyamayacagim . İki günde çok yiprandim ama bana muhtaç bir kızım var onu düşünmeliyim
Özel hayatı bilmemne boşver bu saçmalıkları uzak dur hem kendin hem çocuğun tercih diye sapıklıkmı yapması lazımMerhaba bayanlar. Benim psikolojimi bozan bir sorunum var. Bunu kimseye anlatamıyorum. Annem ve babam yıllar önce boşandılar. Ben eşim ve 4 yaşındaki kızım yaz tatilini biraz annemde biraz babamda geçiriyoruz.kisin zaten eşimin memleketinde yüz. Babam yazlık bir yerde yaşıyor. Eşimin izni bitince biz iki hafta daha kalalım babamda dedik kızımla. Kizim burayı çok seviyor.Deniz var, Eve gitsek sıkılacak sıcakta vs diye kaldık işte. Babam da torunumla vakit gecireyim biraz dedi.Babaannem de var bizle tabi . Neyse sıkmayaym sizi. Ben bi not defteri buldum sehpanın üstünde şeytan dürttü . Okudum okumaz olaydım. Bir sürü numara ama yüzlerce isimsiz. Karşısında ücret ve işin nasıl yapılacağı yazılmış. Babamın yazısı bu arada. Yani anlayacağınız sözde masaj salonu numaraları... Ve bazı şeyleri öyle açık yazmış ki... Ve beni şok eden kısım erkek isimleri var birkaç tanesinde. Başına G yazmış ki sonradan çözdüm gay yani... Digerlerinin başında B yazıyor , bayan anlaminda...İcim kaldırmadı. Yakıştıramadım. Yüzüne bakamıyorum. Midem bulanıyor. Ben nasıl onun kızı olabilirim diyorum.Allahim sen nasıl yiyecek ekmek verebiliyorsun ,Rabbim diyorum Eşim üç gün sonra alacak bizi . Nasıl sabredecegim bilemiyorum. Babamla mümkün değil konusamam.Kimseye anlatamam bunu. İçimi dökmek istedim.
Ya böyle bir şeyi düşünmek istemiyorum bileÇocuğunuzu yalnız bırakmayın
Şaka bi yana, baban acaba komisyon karşılığı aracılık filan mı yapıyor diye düşünmeden edemedim. Yoksa neden sayfalar dolusu no yazsin ve neden kriterleri de numaraların yanına yazsin? Kondom şart ya da G gibi...Evlendir babanı
B biseksüel de olabilirMerhaba bayanlar. Benim psikolojimi bozan bir sorunum var. Bunu kimseye anlatamıyorum. Annem ve babam yıllar önce boşandılar. Ben eşim ve 4 yaşındaki kızım yaz tatilini biraz annemde biraz babamda geçiriyoruz.kisin zaten eşimin memleketinde yüz. Babam yazlık bir yerde yaşıyor. Eşimin izni bitince biz iki hafta daha kalalım babamda dedik kızımla. Kizim burayı çok seviyor.Deniz var, Eve gitsek sıkılacak sıcakta vs diye kaldık işte. Babam da torunumla vakit gecireyim biraz dedi.Babaannem de var bizle tabi . Neyse sıkmayaym sizi. Ben bi not defteri buldum sehpanın üstünde şeytan dürttü . Okudum okumaz olaydım. Bir sürü numara ama yüzlerce isimsiz. Karşısında ücret ve işin nasıl yapılacağı yazılmış. Babamın yazısı bu arada. Yani anlayacağınız sözde masaj salonu numaraları... Ve bazı şeyleri öyle açık yazmış ki... Ve beni şok eden kısım erkek isimleri var birkaç tanesinde. Başına G yazmış ki sonradan çözdüm gay yani... Digerlerinin başında B yazıyor , bayan anlaminda...İcim kaldırmadı. Yakıştıramadım. Yüzüne bakamıyorum. Midem bulanıyor. Ben nasıl onun kızı olabilirim diyorum.Allahim sen nasıl yiyecek ekmek verebiliyorsun ,Rabbim diyorum Eşim üç gün sonra alacak bizi . Nasıl sabredecegim bilemiyorum. Babamla mümkün değil konusamam.Kimseye anlatamam bunu. İçimi dökmek istedim.
bak bu da geldi aklıma.acaba bu tarz işlere mi bulaştıŞaka bi yana, baban acaba komisyon karşılığı aracılık filan mı yapıyor diye düşünmeden edemedim. Yoksa neden sayfalar dolusu no yazsin ve neden kriterleri de numaraların yanına yazsin? Kondom şart ya da G gibi...
Benim aklıma ilk bu seçenek geldi. Bence telefonn görüşmeleri takip edilmeli. Ben olsam ucunu bırakmam.bak bu da geldi aklıma.acaba bu tarz işlere mi bulaştı
Zaten telini elinden bırakmaz. Ama bence o işlere bulaşmaz çünkü diyorum ya itibarı sarsılır. Gerçi ne kadar kaldıysa!!! Bı de maddi olarak ihtiyacı yok zaten . Tamamen zevki için yapıyor bence.Benim aklıma ilk bu seçenek geldi. Bence telefonn görüşmeleri takip edilmeli. Ben olsam ucunu bırakmam.
Evet çok anormal bence de. Çünkü kaç yaşına gelmiş maneviyat düşünmesi gerekirken böyle yollara sapması üzüyor beni evlat olarak. Bir de baba yani...Bekar vurgusu yapılmış ama zaten konu sahibi seks yapmasını yargılamıyor konuda. Bana hiçbir erkeğin parayla seks yapması normal gelmiyor hele bunu sayfalarca yazması çok çok anormal. Gay numaraları da var diyorsunuz baba babadır tabii ki küsülmez bundan sebep ama ben çocuğumu falan babama bırakamazdım böyle bi durumda. Yanlış anlamayın ama neler duyuyoruz şüphe düşerdi benim içime açıkçası. Bence mesafe koyun çocuğunuzla da çok başbaşa bırakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?