Babamın yediği haltlar...

Annenizle boşanmışlar ortada aldatma yok yani. Bekar adam karşı tarafın rızası dahilinde istediğini yapar, siz sakın yüzlemeyin bu durumu. Allah’ın yiyecek ekmek vermesiyle konunun alakasını anlamadım? Neden babanızın kızı olamayacakmışsınız onu da anlamadım babanız katil mi, hırsız mı, tecavüzcü mü veya siz mükemmel bir insan mısınız da babanızı kendinize yakıştıramadınız?

Bu sitede belki yüzlerce seks işçisini ayrıntılı ayrıntılı not alan baba savunulduğunu da gördüm ya pes. Hanımefendi yaştan bağımsız size biriyle para karşılığı seks yapmanın mantıklı gelen yanını söyler misiniz? Evlensin sevgili yapsın kaç yaşında adam haklısınız, ama muhtemelen pek çok cinsel hastalık taşıyan insanla düşüp kalkması normal değil. Geçenlerde Ayşe Tükrükçü diye bir hayat kadının hayat hikayesini izledim üstelik siz de görmüşsünüzdür. Benim için oraya o insanları düşüren de oraya giden de destekleyen de aynı ahlaksızlık düzeyinde ben selam bile vermem şahsen. Size nesi normal geliyor yahu bunun

Evet çok anormal bence de. Çünkü kaç yaşına gelmiş maneviyat düşünmesi gerekirken böyle yollara sapması üzüyor beni evlat olarak. Bir de baba yani...
Yani ona bi şey diyemem belki babanız inanmıyodur belki başka bi sıkıntısı vardır her yaşlanan maneviyat düşünmüyor neticede. Yaştan bağımsız durum çok absürt. Görüşmeyi seyreltmekten başka çareniz yok ben yerinizde olsam öyle yapardım

Biriyle para karşılığı seks yapmak bana mantıklı gelmiyor yapılmasını da desteklemiyorum ama şöyle bir durum var ki bu durum genelevlerde devlet eliyle yasallaşmış durumda yani ortada illegal bir durum söz konusu değil. Evet keşke olmasa, seks işçilerine vay ahlaksız gözüyle bakmıyorum insanlar bedenini satıyor. Tercihiyle olduktan sonra bu kişinin kendisini bağlar Şunu da ekleyeyim sanırım bilmiyorsunuz artık genelevler devlet koruması altında ruhsatlı işletmeler olduğu için orada çalışan kadınlar işçi statüsünde ve bütün sağlık kontrolleri devlet tarafından rutin olarak yerine getiriliyor. . Konu sahibinin babası söz konusu olan kişi arkadaşı değil. Özel hayatını didikleyip şahsına özel bir defteri okumanın yanında bir insanın babası hakkında nasıl ben onun kızı olabilirim yorumu yapması bana yanlış gelen. Eğer rahatsızsa görüşmeyi keser olur biter ama yetişkin bir kadının sırf babası para karşılığı seks yapıyor diye Allah’ın ona verdiği ekmeği sorgulayacak duruma gelmesi bana doğru gelmiyor.

Devletin yasal kılması ahlaksızca olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Konunun legallik illegallik olduğu yok yani.

Siz mükemmel misiniz kendinize yakıştıramıyor musunuz demeniz tuhaf olan. Hiçbirimiz mükemmel değiliz ama böyle insanları kendimize yakıştırmak zorunda değiliz herhalde. Kadın belli ki şok olmuş defteri de ortada bulmuş zaten bence bilse asla okumazdı içini. Kimsenin babasının böyle fantezilerini görmek isteyeceğini sanmıyorum.

Tercih dediğiniz şey de gerçekten tercih mi bu insanlar güle oynaya mı bedenlerini satıyorlar pek çok erkeğin hala bu sektörü beslemesi bazılarımızın normal bulması o insanları ne konuma düşürüyor bunları da bi araştırmanızı tavsiye ederim. Ahlak öyle kağıt üzerinde kazanılmıyor.

Bazı kuzey Avrupa ülkelerinde hayat kadınına değil, erkeğe ceza veriyorlarmış ve bu ülkelerin bazılarında fuhuş ciddi oranda azalmış. Bu sektörü kimin beslediği ortada.

Son düzenleme:

Ben sözümün arkasındayım tekrar belirtiyorum sizin böyle insanlar dediğiniz kişi konu sahibinin öz babası. Benim eleştirdiğim kişi de konu sahibi zaten siz değilsiniz dolayısıyla savunmaya geçmeniz gereksiz. Ortada bulmak farklı içini didik didik etmek farklı. Keşke genelevler komple kapatılsa ve böyle bir sektör de hiç olmasa. Şu an kendinizle çeliştiniz yalnız evet insanlar güle oynaya bu işi yapmıyor tabi ki mecbur kalıyorlar kim mecbur kalmasa bedenini satar ama sizin burda ahlaksızca demeniz kendinizle çelişmek. Mecbur kaldığı için bedenini satmak durumunda kalan biri ahlaksız mı oluyor? Tavsiyelerinizi kendinize saklamanızı rica edicem ayrıca ahlak burda iki mesajda tartışılamayacak kadar uzun ve ayrıntılı bir kavram. İkili tartışmaya dönsün istemem o yüzden daha fazla konuşmak istemiyorum. Eğer siz konuşmak niyetindeyseniz mesaj atabilirsiniz

Ahlaksız bulduğum kişiler oralara gidenler ve bunu normal bulanlar. Trans bireyler mesela defalarca iş bulamadığımız için bu sektöre mecbur bırakılıyoruz demelerine rağmen, bir çok kadının rızası dışında buralara satıldığını biliyor olmamıza rağmen hala daha ne var canım bekar adam özel hayat bu denmesini anlamam mümkün değil. Konu sahibi ben değilim evet, onun öz babasını da sizin bu denli savunmanıza gerek yok. Kendisi de bana hak verdi zaten. Ayrıca forumun olayı budur karşılıklı fikir alışverişi. Sadece konu sahibiyle muhatap olunacak diye bir kural olduğunu sanmıyorum. İyi günler diliyorum size

Zaten genelevler kapatıldı. Bu tarz olaylar masaj salonu adı altında yapılıyor. Tabiki giden olmasa bu kadar numara vs olmaz. Ne yazık ki özellikle belli yaştan sonra sanırım erkeklerde daha çok böyle şeylere rastlanıyor. Ama baba olunca söz konusu kabullenmek zor oluyor

Ben de katiliyorum. Eger gercekten hayatimdaki herseyi yazdigim bir gunluk olsaydi annem babam okurken kalp krizi geçirirdi herhalde.
Boyle seyler yapmayin. Ozele biraz saygi duyun. Yoksa boyle ayilir bayilir,kimselere de birsey diyemezsiniz her defasinda..
Konuya gelince bence de alintiladigim arkadas gibi, gidip yattigini sanmiyorum. Zevk icin arayip gidecekmis gibi davraniyor olma ihtimali yuksek.
john Steinbeck'in cennet cayiri kitabında da boyle bir adam vardi. Sanki parasi varmis gibi hisselere borsalara bakar,ona buna danisir, kendi parasi varmis da ona yatirmis gibi defterine hisse borsa notlar alirdi. Herkes onu zengin sanardi ama culsuzdu.
bence babanız da o hesap

Tecavüz etse, ufacık çocuğa salça olsa evet ahlaksız ve utanç duyulası bir baba derdim ama adamın fantazi dünyası ve cinsel tercihi adamı sapık ahlaksız yapmaz... görmezden bilmezden gelin... ha evet 60 yaşında insanın eşcinsel ilişki yaşaması size iğrenç gelir orası tamam ,siz yaşamazsınız yaşayanıda ahlaksızlıkla suçlamayın ...

Yok yasal halen. Kapatılan olmuştur tabii ama özel kanunu yasası bile var bu işin.

Yaşı falan bilmiyorum umarım bi an önce kurtuluruz bu aptal saptal oluşumlardan. Kimse buna muhtaç kalmaz para kazanmak için. Siz de umarım babanızla ilişkinizi bi şekilde bi çizgide toparlarsınız. Yapacak bi şey yok

Gaylerle olmasaymis iyimis. Ama sizin babaniz olmasi ayri bekar bi erkek olmasi ayri. Cinsel hayatini kurcalamayin ki mutlu mesut bi iliskiniz olsun

Öyle de düşünmedim değil hani Himmet mi ne Allah'ın cezası sapik vardı küçük çocuğa tecavüz eden kadına verecek param yoktu diye bir şey söyledi.tabi ki bu durum onu asla haklı cikarmaz Şimdi öyle olacağına diyorum böyle yerlerin olması mi iyi. Ne bileyim kafam çok karıştı.

Evet çok anormal bence de. Çünkü kaç yaşına gelmiş maneviyat düşünmesi gerekirken böyle yollara sapması üzüyor beni evlat olarak. Bir de baba yani...
kusuruma bakmayın lütfen sonuçta babanız ve bu konu sizi rahatsız ediyor .ama eyer o yaşında erkek daha o işini yapabilecek kadar salıklıysa ne mutlu ona . ayrıca çocuğunu uzak tutmaya tavsiye edeni dinlemeyin bence çök saçma. saygılarımla

ya anlamıyorum neden herkes okadar genelevlerin kapatılması istiyor. bu iş maalesef en eski mesleklerden biri . nerde istek orda teklif. diyelim kapatılmış . nereye o abazılar gider ? size yetmiyor cocuklara kedilere köpeklere direklere tecavüz edenleri ? bırakın de para verip ihtiyacları görsünler.

Babanı yüklü miktarda borca sok taksitle ödesin :)) ay başını nasıl getiririmin hesabını yapsın artık :) ya da her ay babandan para iste bolca. Ne biliyim adam parayı harcayacak yer bulamayınca sapıtmış :))))

Oraya düşen kadınlar isteyerek düşmüyor satılıyor,zorla çalıştırılıyor... bizler erkekler para verip ihtiyaçlarını görüyor,kadın da para kazanıyor olarak düşünüyoruz ama malesef öyle değil,kadınlar neler çekiyor... gidilmesin ki kadınlarda orda zorla çalıştırılmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…