- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
- Konu Sahibi sadece_ben
-
Ay siz ciddi misiniz ya pes. Bi hayat kadınının şu an işlettiği bit lokanta var kadın geceleri yemek veriyormuş evsizlere bu ipe sapa gelmeyen insanlara. Bunun sebebi için de diyor ki burda yemeklerini yesinler kimsenin karısına kızına musallat olmasınlar. Böyle ince düşünen insanlar var bir de sizin gibiler. Abazaları düşüneceğinize o kadınları düşünün biraz da. İhtiyaçmış. O çocuklara kedilere köpeklere tecavüz edenler hasta bunu kafanız almıyo herhalde ne ihtiyacı ya. Allah kimseyi sizin gibilerin eline diline düşürmesin. Leş gibi bi insansınız leşşşşya anlamıyorum neden herkes okadar genelevlerin kapatılması istiyor. bu iş maalesef en eski mesleklerden biri . nerde istek orda teklif. diyelim kapatılmış . nereye o abazılar gider ? size yetmiyor cocuklara kedilere köpeklere direklere tecavüz edenleri ? bırakın de para verip ihtiyacları görsünler.
Hahahaha plaket versinler isterseniz bi de. Yemin ederim aşırı sinir bozucu konu nerden girdim bilmiyorum korkunç zihniyetler yakusuruma bakmayın lütfen sonuçta babanız ve bu konu sizi rahatsız ediyor .ama eyer o yaşında erkek daha o işini yapabilecek kadar salıklıysa ne mutlu ona . ayrıca çocuğunu uzak tutmaya tavsiye edeni dinlemeyin bence çök saçma. saygılarımla
siz galiba çök dizi seyrediyorsunuz nerde kötü yola kadınları başkalar itiyor/bu da var tabi ki/ama çöğu kendi isteyle bu işi yapıyorlar. bu gerçek . nerden biliyorum sorarsanız söyleyim .beş kişiye yardım ettim sadece bir kişi normal hayata döndü kalanlar peeeeeeeeeh .yalan yalan ve yalan okadar.Ay siz ciddi misiniz ya pes. Bi hayat kadınının şu an işlettiği bit lokanta var kadın geceleri yemek veriyormuş evsizlere bu ipe sapa gelmeyen insanlara. Bunun sebebi için de diyor ki burda yemeklerini yesinler kimsenin karısına kızına musallat olmasınlar. Böyle ince düşünen insanlar var bir de sizin gibiler. Abazaları düşüneceğinize o kadınları düşünün biraz da. İhtiyaçmış. O çocuklara kedilere köpeklere tecavüz edenler hasta bunu kafanız almıyo herhalde ne ihtiyacı ya. Allah kimseyi sizin gibilerin eline diline düşürmesin. Leş gibi bi insansınız leşşşş
aslında korkunç zihniyet sizde . evli yada ciddi ilişki yaşamadan süreçte kim kime kendi rızayla ne yaparsa size neHahahaha plaket versinler isterseniz bi de. Yemin ederim aşırı sinir bozucu konu nerden girdim bilmiyorum korkunç zihniyetler ya
Aynen kesin etmişsinizdirsiz galiba çök dizi seyrediyorsunuz nerde kötü yola kadınları başkalar itiyor/bu da var tabi ki/ama çöğu kendi isteyle bu işi yapıyorlar. bu gerçek . nerden biliyorum sorarsanız söyleyim .beş kişiye yardım ettim sadece bir kişi normal hayata döndü kalanlar peeeeeeeeeh .yalan yalan ve yalan okadar.
Valla bacım ben de şaşırdım . Hatta bir ara boşa uzulmusum dedim. Bı mesajda bı üye Allah'ın ekmek vermesiyle ne alaka gibi bir şey yazmış. Lut kavmi neden helak oldu bilmiyor herhalde dedim.Cunku inançlı biri olarak babamın yanlış yolda olmasını istemedim. Ya da ben aşırı hassasim bilemedim.Aynen kesin etmişsinizdirNiye ettiniz çevrenizdeki abazalar gidiyor diye mi?
Erkekleriniz gitmeyecek arkadaşım. Bana ne onların ihtiyacından. Utanmasanız pedofilileri aklayacaksınız. Küçücük kıza tecavüz eden sapık param yok kadına gidemiyorum demişti mesela. Onu aklıyor bu dediğiniz. Aklı başında hiçbir adam isterse ömür boyu kadın görmesin bebeklere hayvanlara tecavüz etmez. Sizin o ihtiyaç diyen zihniyetiniz batsın
Lut kavminin helak olmasinin sebeplerini biliyor musunuz. Bir de pompei şehri var örneğin... Ben mükemmel değilim cennete gideceğini hiçbir garantisi yok ama bir evlat olarak babamın bu yolda olması bana iğrenç geliyor. Ha özel hayat mı evet orada haklısınız. Herkes kendinden sorumlu...Annenizle boşanmışlar ortada aldatma yok yani. Bekar adam karşı tarafın rızası dahilinde istediğini yapar, siz sakın yüzlemeyin bu durumu. Allah’ın yiyecek ekmek vermesiyle konunun alakasını anlamadım? Neden babanızın kızı olamayacakmışsınız onu da anlamadım babanız katil mi, hırsız mı, tecavüzcü mü veya siz mükemmel bir insan mısınız da babanızı kendinize yakıştıramadınız?
Bakın bir de para karşılığı yapması tabi bana göre yanlış ama beni asıl utandiran erkeklerle olanlar... Daha önce gitmiş ki bazısının karşısına on numara yazmisBiriyle para karşılığı seks yapmak bana mantıklı gelmiyor yapılmasını da desteklemiyorum ama şöyle bir durum var ki bu durum genelevlerde devlet eliyle yasallaşmış durumda yani ortada illegal bir durum söz konusu değil. Evet keşke olmasa, seks işçilerine vay ahlaksız gözüyle bakmıyorum insanlar bedenini satıyor. Tercihiyle olduktan sonra bu kişinin kendisini bağlar Şunu da ekleyeyim sanırım bilmiyorsunuz artık genelevler devlet koruması altında ruhsatlı işletmeler olduğu için orada çalışan kadınlar işçi statüsünde ve bütün sağlık kontrolleri devlet tarafından rutin olarak yerine getiriliyor. . Konu sahibinin babası söz konusu olan kişi arkadaşı değil. Özel hayatını didikleyip şahsına özel bir defteri okumanın yanında bir insanın babası hakkında nasıl ben onun kızı olabilirim yorumu yapması bana yanlış gelen. Eğer rahatsızsa görüşmeyi keser olur biter ama yetişkin bir kadının sırf babası para karşılığı seks yapıyor diye Allah’ın ona verdiği ekmeği sorgulayacak duruma gelmesi bana doğru gelmiyor.
İnanın suçlamak için değil ama midem kaldırmıyor zaten kimseye anlatamadigim için buraya yazdım. Şunu da belirteyim sizin gibi gelen mesajlar sayesinde daha iyiyim hatta.Tecavüz etse, ufacık çocuğa salça olsa evet ahlaksız ve utanç duyulası bir baba derdim ama adamın fantazi dünyası ve cinsel tercihi adamı sapık ahlaksız yapmaz... görmezden bilmezden gelin... ha evet 60 yaşında insanın eşcinsel ilişki yaşaması size iğrenç gelir orası tamam ,siz yaşamazsınız yaşayanıda ahlaksızlıkla suçlamayın ...
Bakın bir de para karşılığı yapması tabi bana göre yanlış ama beni asıl utandiran erkeklerle olanlar... Daha önce gitmiş ki bazısının karşısına on numara yazmisama saygı duyuyorum düşüncelerinize. Bir de ben kışın küçük yerde yaşadığım için bunlar bana çok normal gelemiyor. Yani çevremde yok. Tabi gizli saklı giden vardır illaki.
Lut kavminin helak olmasinin sebeplerini biliyor musunuz. Bir de pompei şehri var örneğin... Ben mükemmel değilim cennete gideceğini hiçbir garantisi yok ama bir evlat olarak babamın bu yolda olması bana iğrenç geliyor. Ha özel hayat mı evet orada haklısınız. Herkes kendinden sorumlu...
Eğer böyle yaparsam da asla gorusmeyiz kendisiyle. O benim yüzüme bakamaz. Yani her şeyi silmiş olurum. Bilmiyorum buna değer mi. Sonuçta bizi seviyor yani hep gelmemizi bekliyor. Koparıp atmam doğru mu?Ben dayanamaz soylerdim yuzune
Böyle yorumlar hoşuma gitmedi değil .artık kendimi daha iyi hissediyorum.Anne, baba, kardeşte olsa ve biz onlara bunu "yakıştıramadım"ta... Herkesin cinsel hayatı var. Bana çok enteresan veya garip gelmedi. He tabi babanizin açık açık birseylerino görmek elbet tuhaf gelir ama kendi hayatı kendi tercihi sonuçta...başka bir arkadaşın yorumu gibi, her koyun kendi bacağından asılır
Ben de bu kadar açık olmasa da görüşmediğim babamın sosyal medya hesabında bazı şeyleri gördüm. Yani çıkarımlar yaptım kendimce, eskortlari takibe almış, yorum vs yapmış:) o da muhtemelen kimsenin görmediğini sanıyordu. Bir süre çok tuhaf hissettim. Ama sonra düşündüm, ben de çocuk sahibi olacağım ve benim eşim de bir baba olacak. Onun da cinsel hayatı var, ve olacak. Aynı şey. İnsanlar ve hayvanlarda olan ve hep var olacak olan bir dürtü bu. Sapıklık olmadığı, çevreye rahatsızlık verilmediği sürece saygı duyulması ve üzerinde de durulmamasi gereken birşey diye düşünüyorum. İlk mesaj otomatik düzeltme yüzünden epey bozuk olmuş kusura bakmayın. Ama bence kendi kendinizi böyle düşünerek rahatlatabilirsiniz. Sonuç olarak bekar erkek, evli olupta yapsa tamam, problem. Ama ortada ona engel olacak birşey yok. Bırakın olduğu gibi kalsın.Böyle yorumlar hoşuma gitmedi değil .artık kendimi daha iyi hissediyorum.
Ne derdiniz meselaBen dayanamaz soylerdim yuzune
Ve aslında günümüzde çoğu erkek, gaylerle veya eşcinsel kişilerle olan birliktelige o gözle bakmıyor. Kendilerini eşcinsel sifatinda görmüyorlar. Aktif-pasif konusu onları farklı düşündürüyor. Kişi birliktelikte eğer aktif olan tarafsa kendilerini "normal" karşıdakini eşcinsel olarak görmeye devam ediyorlar. Yani aslında bir nevi cahillik diyebiliriz. Ben konu sahibinin babasının eşcinsel olduğunu düşünmüyorum. O da aktif-pasif konusunda bilgisiz olduğu için sadece karşıdakini cinsel obje olan bir eşcinsel, kendisini de normal bir hetero olarak gördüğü düşüncesindeyim. Normal şartlarda erkeklere ilgi duyan biri olduğunu sanmıyorum. Eşcinsellik konusu da bambaşka bir konu ama ayıp ya da günah olduğunu düşünmüyorum. Yaradılış meselesi. Sonuç olarak dünyada eşcinsel olmak kolay değil ve hiçbir insanın kendi iradesi ile eşcinsel olup zor bir hayata atılmayı, gör görülmeyi, ötelenmeyi sececegini sanmıyorum. Tamamen doğuştan gelen yönelimler..Yapmayın yıl olmuş 2019. Konu bambaşka bir yöne döndü şimdi, dini yorum yasak olduğu için o konuda yorum yazmak istemiyorum. Hala bu konuları tartışıyor, konuşuyor olmamız çok saçma. Bir arpa boyu yol alamadık ona yanıyorum. Eşcinsellik hastalık değil ama homofobi bir hastalık. Dini açıdan bakarsak sizin gibi sizi ilgilendiren bir durum yok ortada sadece bunu söyleyebilirim. Günahı sevabı doğrusu yanlışı sizi ilgilendirmez babanız da olsa ilgilendirmez.
Her şeyin adabi vardır. Gidip hayat kadını yerine kendine normal insan bulabilir 1 hadi diyelim bayat kadını buluyor onada okey.Ne derdiniz mesela" baba, neden seks yapıyorsun?" Diye mi sorardiniz yanlış anlamayın ama gerçekten merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?