Babamın yediği haltlar...

İnsan yaşamadan böyle şeyleri bilemiyor. Bekara karı boşamak kolay" gibi birşey bu. Yaşı ileri bir insan demek ki kendine denk birini bulamıyor. Her açıdan düşünmek lazım. Bazı konular kişiye özel tercihtir, benim ne yaptığım ve tercihim kimseyi ilgilemdirmedigi gibi, kimsenin ki de beni ilgilendirmez düşüncesindeyim. Çünkü kimse göründüğü gibi değildir arkadaşın babası ifşa olmuş, ama emin ol ne insanlar var, ummadık taş baş yarıyor:) o yüzden sakin yaklasmak lazım

Kusura bakmayın da verdiğiniz 'bekara karı bosamak kolay' atasözü buraya çok saçma oldu. Bu babayi erkekle yatakta basmak gibi bir şey. Bekara kari bosamak kolay sözü ise daha küçük hatalarda geçerlidir. Mesela gidipte yatakta esinizi erkekle bassaniz arkadasiniz bosa dese bekara kari bosamak kolay demezsiniz arkadaşınıza heralde diye tahmin ediyorum.
Özel tercih ise görünmeyen bir yere koyacak ki kendine özel olacak. Kişinin yaptığı kendini ilgilendirir gördükten sonra yaptiklarina vereceğiniz tepki ise sizi. Herkes her davranışı onaylamak, sessiz kalmak durumunda degildir. Kirmizi cizgiler vardır hayatta herkes için degiskenlik gösterir.
Erişkinliğe yeni adim atip cinselliği yeni tanıyan biri olsa biseksuel dersin geçersin.
Ama yaşı 45 üstü olan çocuk babasi bjri için bir seylerin sınırı olmalı diye düşünüyorum. Yoksa hayvandan farkimiz ne tercihimizi yapıp sonrada o evlat yokmuscasina gördüğümüze atlarsak.cocuklarin bize bizim onlara karşı sorumluluklarimiz var.

Siz "bekara karı boşamak" sözünü sanırım sadece anlam olarak ele aldınız:) bu genel bir tabirdir, olayın basitliği veya ağırlığı ile alakası olmayan, sadece yasamayan insanın yaşamadığı şey hakkında, yaşayan kişiye göre daha kolay yorum yapması manasında kullandım:) bence çok takilmayin. Kimse belli bir yaşı geçmiş bir insanın tercihini sorgulayamaz diye düşünüyorum. Had bilmek diye birşey var. Cinsel tercih diye birşey var. Ve evet, hayvandan bazı durumlar dışında çok bir farkımız yok hatta çoğu zamanlarda hayvandan bile daha aşağı seviyeye indigimiz oluyor insanoğlu olarak. Cinsel tercih/seçim insanı iyi veya kötü yapmaz. Böyle bir durumda kimse kimseye gidip hesap soramaz. Bağ onun, bahçe onun kısacası:) görüşüne göre düşüncelerimiz çok zıt. Umarım tartışmaya vs ulaşmaz konu:) adam Pedofili, zoofili, tecavüzcü bir sapkın olsa hadi tepkinizi anlarım. Ama adam farklı cinsel beklentileri olan bir adamm. Kızı o defteri bulmasa hiçbir şey sen habersiz yine aynı şekilde babasına aynı sevgiyi duymaya devam edecekti. Belki de yillardir boyleydi ve bu şekilde babasını sevdi. Şimdi sırf böyle bir olayı öğrendi diye yıllardır tanıdığı sevdiği babasına karşı cephe alacak olması bence çok üzücü.

Son düzenleme:
Tabir olarak ele aldım tabiki. Bence her seyinde yasanilmasina gerek yok ne yapacagimizj söylemek için yoksa burda ne siz ne ben yorum yapabilirdim. Sorunlari olanlar soru açıyor ve bizde yasamadan dusuncemizi yaziyoruz. Böyle bir site bile olmazdi illa yasamamiz gerekiyorsa tam olarak ne yapacagimizi bilmemiz için.
Tartışmaya varmalik bir konu değil zaten. Sizinle aynı düşünmek zorunda değilim hepsi bu. Sizin için biseksuellik sorun değil, pedofili sorun,hayvan tecavüzü sorun, tecavüzcü olması sorun benim için
Biseksuellik, transeksüel ilişki, Pedofili, hayvan tecavüzü, tecavüzcü, sapkinlik sorun. Hepimize sorun gelen seyler ayni olamaz. O yüzden bence uzatmanizin manasi yok. Hayat görüşüdür bu. Ben sizinkini degistiremem siz benimkini. Ben bu durumda arama mesafe koyarim evet siz koymayabilirsiniz. Ama zaten ben koyun koysun demedjm ben yaparım dedim

Eğer böyle yaparsam da asla gorusmeyiz kendisiyle. O benim yüzüme bakamaz. Yani her şeyi silmiş olurum. Bilmiyorum buna değer mi. Sonuçta bizi seviyor yani hep gelmemizi bekliyor. Koparıp atmam doğru mu?
Bilmiyorum. Bazen bazı şeyleri göz görünce her şey eskisi gibi olmayabiliyor. Bazen bazi şeyler üstü kapatilip görmezden gelincek gibi olmayabiliyor.
Biseksuelligin normal bir şey olduğunu biliyorum ama yinede bu bakış açımı malesef degistirirdi eski sayginlik ve sevgi konusunda.
Bazi şeyler tabudur ne kadar normal karsilansa bile insan kendi içinde muhasebesinde bulacak onun için tabu mu degil mi. Bir şey soylemeseniz bile hareketlerinize zaten yansır eğer bu durum sizin için sorun ise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…