Babamla arkadaşımın babası mahkemelik oldu.

BlancKahkul

Allah var, Allah yâr..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
3.195
4.106
133
Arkadaşlar tüm gece stresten uyuyamadım. Biz köyde yaşıyoruz. Arkadaşımla kararlaştırdık ctesi pazar dersaneye yazildik. Köyümüzde servis yok merkeze, bizim arabayla gidecektik benzin parasını kirasacaktik. Ama dün babamla babası kavga etti muhtarda sağolsun jandarma çağırmış. Sebebpte o kadar gülünç ki. Annemin hobi bahçesi var sebze falan ekiyor onlarla uğraşıyor ama büyük bir tarlanın 3/1 lik kısmında. 1 aydır adam tarlanın boş kısımlarına atını çakıyormuş annemin sebze bahçesine yaklaşınca annem babamın başını yedi afedersiniz sebzelerim at dışkısı kokuyor. Sesinden aniden tiksiniyorum vs babam da dün demiş ki benim tapulu yerim atını çakma. Konu burdan çıktı çakarım sen kimsin cakamazsin. Muhtarı çağırmışlar muhtarda çıkar yol bulamamış jandarmayı seslemis. O esnada adamın abisi babama vurmaya çalışmış ama vuramamis. Jandarma kamu davası açılır bak yapmayın demiş anlasın onun tavukları da benim bahçede demiş adam. Babamda açılsın demiş karşılıklı birbirlerinden şikayetçi olmuşlar babam hem arkadaşımın babasından hem de onun abisinden şikayetçi olmuş. Onlar babamdan Şimdi de hayır beraber gidemezsiniz diyor. Kız bana güvendi yazıldı kendi arabaları yok. Uyuyamıyorum ben şimdi ona ne diyim babamda burnundan soluyor. Bugün bende dersaneye gitmiycem onu almadan gidemem utanıyorum çok. Söz verdim Ben napayım. Yarın da mı gitmesem arkadaşlar. Ama ne zamana kadar

Kötü olmuş tabi. Bildiğim kadarıyla köyün arabaları olur. Dolmuş gibi. Onlarla gitsin olmaz mı?
Bence babanız bikaç güne sakinleşir. Sonuçta kızın ne suçu var.

Kötü olmuş tabi. Bildiğim kadarıyla köyün arabaları olur. Dolmuş gibi. Onlarla gitsin olmaz mı?
Bence babanız bikaç güne sakinleşir. Sonuçta kızın ne suçu var.
Bi kaç gün geçsin bakalım babaniz sakinleşir bence
Köyümüz merkeze 5 km. Salı pazarı hariç tek bir s dolmuş bile yok haftada sadece bir gün dolmuş var. Bu konuda anlaştık yani. Ctesi pazar hiç araba gitmiyor. Arkadaşımın ne suçu olabilir ki o ne yapsın. Şu an çok kızgın şahit falan bakıyorlar. Haftaya bilmiyorum inşallah biraz kızgınlığı geçer.

kemal sunalin davaci filmi aklima geldi nedense

Biri benim babama vurmaya calissa silerim o insani da ailesini de .Konu sahibi olayin ic yuzunu bilmiyorumm ama ben olsam giderdim dershaneye.Onlar senin gibi ince dusunuyor mu hayır.Babana vururken Allah korusun bir sey olsaydi.Arkadasinin bir sucu olmayabilir ama ben sogurdum konusmazdim hic .Neden diye sorarsa da babama abinin yaptiguni unutamiyotum senun sucun yok ama gorusmeyelim derdim

annenız babanız haklılar ama :)
sızın sucunuz yok kı aılenıze karsı gelecek degılsınız sız hasta olsaydınız dershaneden vazgecsenız ne olacaktı arkadasınız zaten basının caresıne bakacaktı keyfı yasadıgını durum degıl soz verıp keyfı vazgecmemıssınız

arkadasınızla konusun olanları duymussundur buyuklerımız ters dustuler gorusmemız onları gerebılır sorun cozulene kadar bekleyelım deyın sız kendınız gıdın

Bu olayı konuştun mu arkadaşınla?
Ailesini mi savunuyor yoksa sizinkileri mi haklı buluyor?
Konuşmadıysan konuyu aç sizinkiler haksız resmen de belki de hoşuna gitmeyen şeyler söyleyecek onu götüremediğin için üzülmeyeceksin bile

Onu düşünmesi gereken siz değilsiniz ki kızın babası. Başkasının malında hiç çekinmeden hak iddia edebilen birinden her şey beklenir. Kızıyla aynı arabada gidip geleceksiniz, bu husumetten ötürü kızımı taciz etmişler diye bir iftira atsa ve buna maruz kalsanız mesela bu daha mı iyi? Her şerde bir hayır vardır bunu göz önünde bulundurun.

Baban sakinleşince arkadaşının bir suçu olmadığını söyle. Karşı taraf izin verecek mi peki kavgalı olduğu biriyle kızını merkeze yollamaya?
Ayrıca o nasıl köy ya merkeze 2 adım resmen 5 km haftada bir dolmuş kalkıyor. Gerekli yerlere başvurun derim.

Baban haklı yani
Annenin uğraşıp didindiği ektiği sebzeyi murdar etmiş adam farkında mısın?
Üstüne birlik olup babanı dövmeye çalışmışlar
Kızının nasıl okula gidip geleceğinide kendi babası düşünsün
Sinir oluyorum hem suçlu hem güçlülere

Kızın babası da göndermez zaten. Gönderse bile risk kızıma bişey yaptı diye iftira atsa babana ne diyebileceksin. Tamam dershaneye yazılırken bu sekilde anlaşılmış ama ekstrem durum söz konusu yapacak bir şey yok. Sen dershanene git sorun çözülürse o da gelir gelemezse de en fazla kaydını sildirir ya da babası baska çözüm bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…