Babamla arkadaşımın babası mahkemelik oldu.

Arkadaşlar tüm gece stresten uyuyamadım. Biz köyde yaşıyoruz. Arkadaşımla kararlaştırdık ctesi pazar dersaneye yazildik. Köyümüzde servis yok merkeze, bizim arabayla gidecektik benzin parasını kirasacaktik. Ama dün babamla babası kavga etti muhtarda sağolsun jandarma çağırmış. Sebebpte o kadar gülünç ki. Annemin hobi bahçesi var sebze falan ekiyor onlarla uğraşıyor ama büyük bir tarlanın 3/1 lik kısmında. 1 aydır adam tarlanın boş kısımlarına atını çakıyormuş annemin sebze bahçesine yaklaşınca annem babamın başını yedi afedersiniz sebzelerim at dışkısı kokuyor. Sesinden aniden tiksiniyorum vs babam da dün demiş ki benim tapulu yerim atını çakma. Konu burdan çıktı çakarım sen kimsin cakamazsin. Muhtarı çağırmışlar muhtarda çıkar yol bulamamış jandarmayı seslemis. O esnada adamın abisi babama vurmaya çalışmış ama vuramamis. Jandarma kamu davası açılır bak yapmayın demiş anlasın onun tavukları da benim bahçede demiş adam. Babamda açılsın demiş karşılıklı birbirlerinden şikayetçi olmuşlar babam hem arkadaşımın babasından hem de onun abisinden şikayetçi olmuş. Onlar babamdan Şimdi de hayır beraber gidemezsiniz diyor. Kız bana güvendi yazıldı kendi arabaları yok. Uyuyamıyorum ben şimdi ona ne diyim babamda burnundan soluyor. Bugün bende dersaneye gitmiycem onu almadan gidemem utanıyorum çok. Söz verdim Ben napayım. Yarın da mı gitmesem arkadaşlar. Ama ne zamana kadar
Gizlice gotursen mesela

Koca koca adamlar ya

Kızın babası da göndermez zaten. Gönderse bile risk kızıma bişey yaptı diye iftira atsa babana ne diyebileceksin. Tamam dershaneye yazılırken bu sekilde anlaşılmış ama ekstrem durum söz konusu yapacak bir şey yok. Sen dershanene git sorun çözülürse o da gelir gelemezse de en fazla kaydını sildirir ya da babası baska çözüm bulur.
Ay çok dogru valla kizin basina bise gelse at diskisindan mahkemelik olan iki kisi katil olur valla

BlancKahkul BlancKahkul arkadaşınla görüştün mü?

Ben seni anladım olay ikinizin dışında gelişmiş, aileler karışmış ama ortada senin verdiğin bir söz var. Ailen haklı karşı taraf haksız da olsa , senin kavga konusuyla hiç alakası olmayan bir sözün var. Sözünü tutamayacağın için kendini kötü hissediyorsun. Çok güzel yüreklisin dilerim Allah karşına hep iyileri çıkarır. İnşallah içini rahatlatacak çözüm bulunur.

Ben olsam açık açık konuşurdum arkadaşımla yapıcak bişey yok yani..

Bence bunu sen değil arkadaşın düşünsün. Ailen haklı sende onların arkasında durmalısın.

Back
X