Arkadaşlar tüm gece stresten uyuyamadım. Biz köyde yaşıyoruz. Arkadaşımla kararlaştırdık ctesi pazar dersaneye yazildik. Köyümüzde servis yok merkeze, bizim arabayla gidecektik benzin parasını kirasacaktik. Ama dün babamla babası kavga etti muhtarda sağolsun jandarma çağırmış. Sebebpte o kadar gülünç ki. Annemin hobi bahçesi var sebze falan ekiyor onlarla uğraşıyor ama büyük bir tarlanın 3/1 lik kısmında. 1 aydır adam tarlanın boş kısımlarına atını çakıyormuş annemin sebze bahçesine yaklaşınca annem babamın başını yedi afedersiniz sebzelerim at dışkısı kokuyor. Sesinden aniden tiksiniyorum vs babam da dün demiş ki benim tapulu yerim atını çakma. Konu burdan çıktı çakarım sen kimsin cakamazsin. Muhtarı çağırmışlar muhtarda çıkar yol bulamamış jandarmayı seslemis. O esnada adamın abisi babama vurmaya çalışmış ama vuramamis. Jandarma kamu davası açılır bak yapmayın demiş anlasın onun tavukları da benim bahçede demiş adam. Babamda açılsın demiş karşılıklı birbirlerinden şikayetçi olmuşlar babam hem arkadaşımın babasından hem de onun abisinden şikayetçi olmuş. Onlar babamdan Şimdi de hayır beraber gidemezsiniz diyor. Kız bana güvendi yazıldı kendi arabaları yok. Uyuyamıyorum ben şimdi ona ne diyim babamda burnundan soluyor. Bugün bende dersaneye gitmiycem onu almadan gidemem utanıyorum çok. Söz verdim Ben napayım. Yarın da mı gitmesem arkadaşlar. Ama ne zamana kadar