- 13 Eylül 2015
- 372
- 193
- 53
- Konu Sahibi defnemahsarglu
-
oyy allah mutlulugunuzu bozmasın ınsallah rabbim banada nasip etsin :)))))Babama sevgilim beni terk ettigi gun arayarak aglaya aglaya soyledim:))) baba dedim bu gune kadar başını one egdimmi hayir dedi.. sana laf getirdim mi Hayır dedi.. ama ilk defa beni aglarken goruyor ne oldu kizim dedi boyle boyle dedim ama beni terk etti dedim:)) cok kiskanctir babam tabi ben agliyorum pek bise diyemedi uzme kendini skma canını iyi olmus zaten seni taniyamamis bir daha duymak istemiyorum dedi:)) gel gelelim o sevdicegim ile evlendim birde bebem var:))
Amiin insallah hayirli ise allah nasip etsin cnmoyy allah mutlulugunuzu bozmasın ınsallah rabbim banada nasip etsin :)))))
kader ortagım merhabaHala soyleyememis biri olarak :)
amin amin tesekkür ederim :))))))Amiin insallah hayirli ise allah nasip etsin cnm
O zaman annenden yardim isticeksinamcamla babam küslerkeske bir amcam olsaydı mantıklı bence
ona kalsa simdi istiyor ama ben yastan dolayı korkuyorum evlilik kolay bisey deil adı konulmalı en azından o da bende boyle istiyoruzBen nezaman işler ciddiye bindi yani eşim evlenelim artık ailenle konuş dedi bende ablama söyledim zaten biliyordu oda anneme annemde babama söyledi babamda gelsinler tanisalim dedi ve üç gün sonra geldiler sonra bizimkiler onlara gitti ardından bir hafta sonra istemeye geldiler ve ogun söz yüzügude takıldı 15 gün sonra nişan 8 ay sonrada düğün oldu ve aradan on sene geçti. Bence şuan söyleme derim hem daha yaşın küçük hemde daha evlenme niz için vakit var nezaman evlilik teklifi gelirse ozaman söylersin
kader ortagım merhaba
sabır simdilik sesimiz cıkmıyorMerhaba :)
Ablam da sözlendi artik çember daraliyor tüm gozler bende korku dolu..
hemde kazara sevgilimin arkadasi ile sözlendi ablam ah ah :)bir yerden bir bahane anlatacagiz artik :)
Hemen sonuca baglayacak durumda olmamak aslinda bizi durduran.. Yuzugu hemen takabilsek azicik yuzsuzluge virurdim gibi geliyor
ayy cok heyecanlandım :))) sizler boyle konusunca icim ferahlıyor bakalım sene sonuna anlatırım babama heraldeHemen isteme nisan dusunmuyorsaniz söylemeyin derimm. Hele ki kiskancsa size sorun cikarabilir bu süreçte.
Solemeye gelince annenin solemesi en iyisi. Annen bende yeni ogrendim bole bole bisi varmis der olur biter
Valla canim ben esim askre gitmeden 5 ay once soledim geldi tanistilar 2 ay sonra ailer tansti 2 ay sonrada soz isteme derken esim askere gitti. Geldikten sonrada 8 ay icinde evlendik ama tabi babam ogreneli 2 seneyi gecmis oldu. Esim askerde olduguna ragmen babam col sorun cikardi cok pişman olmuştum ben soledigimeayy cok heyecanlandım :))) sizler boyle konusunca icim ferahlıyor bakalım sene sonuna anlatırım babama heralde
olmus artık takma kafana evlisin n güzel dusunme eskileri :)))Valla canim ben esim askre gitmeden 5 ay once soledim geldi tanistilar 2 ay sonra ailer tansti 2 ay sonrada soz isteme derken esim askere gitti. Geldikten sonrada 8 ay icinde evlendik ama tabi babam ogreneli 2 seneyi gecmis oldu. Esim askerde olduguna ragmen babam col sorun cikardi cok pişman olmuştum ben soledigime( simdi ki aklim olsa gelsiginde soler yine 8 ay icinde evlenirdim:))))
bende oyle karar verdim herkes oyle soyluyor mantıklıEvlilik yakin degilse soyleme bence henuz. Kisitlar ,takip eder. Evlenmeye karar verdiginiz zaman soylersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?