Babanıza sevgilinizi nasıl söylediniz yardım lütfen ?

oyy allah mutlulugunuzu bozmasın ınsallah rabbim banada nasip etsin :)))))

Ben nezaman işler ciddiye bindi yani eşim evlenelim artık ailenle konuş dedi bende ablama söyledim zaten biliyordu oda anneme annemde babama söyledi babamda gelsinler tanisalim dedi ve üç gün sonra geldiler sonra bizimkiler onlara gitti ardından bir hafta sonra istemeye geldiler ve ogun söz yüzügude takıldı 15 gün sonra nişan 8 ay sonrada düğün oldu ve aradan on sene geçti. Bence şuan söyleme derim hem daha yaşın küçük hemde daha evlenme niz için vakit var nezaman evlilik teklifi gelirse ozaman söylersin

ona kalsa simdi istiyor ama ben yastan dolayı korkuyorum evlilik kolay bisey deil adı konulmalı en azından o da bende boyle istiyoruz

kader ortagım merhaba

Merhaba :)
Ablam da sözlendi artik çember daraliyor tüm gozler bende korku dolu..
hemde kazara sevgilimin arkadasi ile sözlendi ablam ah ah :)bir yerden bir bahane anlatacagiz artik :)
Hemen sonuca baglayacak durumda olmamak aslinda bizi durduran.. Yuzugu hemen takabilsek azicik yuzsuzluge virurdim gibi geliyor

sabır simdilik sesimiz cıkmıyor

Hemen isteme nisan dusunmuyorsaniz söylemeyin derimm. Hele ki kiskancsa size sorun cikarabilir bu süreçte.
Solemeye gelince annenin solemesi en iyisi. Annen bende yeni ogrendim bole bole bisi varmis der olur biter

Hemen isteme nisan dusunmuyorsaniz söylemeyin derimm. Hele ki kiskancsa size sorun cikarabilir bu süreçte.
Solemeye gelince annenin solemesi en iyisi. Annen bende yeni ogrendim bole bole bisi varmis der olur biter
ayy cok heyecanlandım :))) sizler boyle konusunca icim ferahlıyor bakalım sene sonuna anlatırım babama heralde

ayy cok heyecanlandım :))) sizler boyle konusunca icim ferahlıyor bakalım sene sonuna anlatırım babama heralde
Valla canim ben esim askre gitmeden 5 ay once soledim geldi tanistilar 2 ay sonra ailer tansti 2 ay sonrada soz isteme derken esim askere gitti. Geldikten sonrada 8 ay icinde evlendik ama tabi babam ogreneli 2 seneyi gecmis oldu. Esim askerde olduguna ragmen babam col sorun cikardi cok pişman olmuştum ben soledigime( simdi ki aklim olsa gelsiginde soler yine 8 ay icinde evlenirdim:))))

olmus artık takma kafana evlisin n güzel dusunme eskileri :)))

Evlilik yakin degilse soyleme bence henuz. Kisitlar ,takip eder. Evlenmeye karar verdiginiz zaman soylersin.

Ben eşimle evlenmeyi düşündüğüm zaman anneme söyledim o da babama söyledi.
Yani öncesinde sevgilim var diye söylemeye gerek duymadım açıkcası.

ben anneme anlatmistim annem kahvalti da hic beklemedigim bi an da paat bi soyledi ben yerler de ben sok ben iptal anneaa naaptin diye icimden ciglik atmistim hatta bos bardakta ki olmayan suyu uc bes saniye icmistim :):) cok guzel anilarimi hatirlattin tesekkur ederim :) cok kizmistim anneme belki olur belki olmaz bisey cikar ayriliriz babamin karsisina bu konuyla bir daha cikamam diye soylemeyin derim en son babalar duyar bu bir kuraldir bekleyin iyice ciddilesince soylersiniz

Evlilik planına 1-2 sene varsa babaya anlatmaya hiç gerek yok bence. Ben beni istemeye gelmeden 1 gün önce tanıştırdım babamla. Anneme söyledim annem anlattı babam da yarın iş yerime gelsin saat1 de tanışalım dedi. Eşim gitti tanıştı babam aradı beğendim dedi ne zaman isterlerse ailesiyle gelsinler dedi ve ertesi güne karar verip isteme verme söz kesimi yaptık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…