Ee hanımefendi madem bu kadar kendinizden eminsiniz bize ne diye soruyosunuz. Konunuzda beni büyükannemin üstüne kaydettirmişler yazmışsınız evlatlık verildim vs diye sonradan açıklamışsınız konunuzu düzeltin madem kimse gelip yorumları tek tek okumaz ben de okumam
Yorumları beğenmediğimi nerden biliyorsunuz ozaman evet sonradan açıkladım ama beğenmediğimi gördüyseniz yorumumu da görmüşsünüzdür . 4 aylıkken hakim kararıyla verilmişim nasıl usülsüzlük oluyorEe hanımefendi madem bu kadar kendinizden eminsiniz bize ne diye soruyosunuz. Konunuzda beni büyükannemin üstüne kaydettirmişler yazmışsınız evlatlık verildim vs diye sonradan açıklamışsınız konunuzu düzeltin madem kimse gelip yorumları tek tek okumaz ben de okumam
ilk ve son sayfadaki yorumlara göz gezdirdim haliyle orda da yine hiç konuyu düzeltmeden konuda yazdığınıza istinaden eleştirenlere çemkirmişsinizYorumları beğenmediğimi nerden biliyorsunuz ozaman evet sonradan açıkladım ama beğenmediğimi gördüyseniz yorumumu da görmüşsünüzdür . 4 aylıkken hakim kararıyla verilmişim nasıl usülsüzlük oluyor
İnsan sahtekarlıkla suçlanınca biyerden sonra Çemkiriyor maalesef .ilk ve son sayfadaki yorumlara göz gezdirdim haliyle orda da yine hiç konuyu düzeltmeden konuda yazdığınıza istinaden eleştirenlere çemkirmişsiniz
Şimdi ben doğduğumda annem hastaymış . Bu yüzden beni babannemin üstüne kaydetmişler. Yani babannem, annem olarak gözüküyor. Anneme birşey olsaydı babannem bakarım demiş.
Siz insanı çıldırtmak istiyosunuz sanırım. Belgelerin resmini mi çekip atalım illa? Yahu kadın bakamaz haldeymiş ne maddi ne manevi . Babannemde ben bakar büyütürm ben ölürsemde ortada kalmaz demiş . Allah askına farklı yönlere çekmeyi bırakın sizin sahtekar demenizle sahtekar olmuyor kimse.Buradan bakınca da sahtekarlık gibi gözüküyor zaten. Anne ne hastası olursa olsun böyle bir gerekçe ile anne hanesinin değiştirilmesi çok büyük saçmalık. Hangi hakim kabul etmiş bunu merak ettim.
Şahsen ceza almamanız tuhaf olurdu. Alemin akıllısı sizinkilermiş. Devleti soyan soyana.. Keşke aklınız erince maaşı almak yerine itiraz etseydiniz.
Usulüne uygun olarak mahkemece verilmiş. Konu kapandı yani. Sayfaların devamında açıkladı konu sahibi. Maaşı alabilir. Her şeyi resmî...Resmiyette evlatlık verilmemiş usulsüzlükle soybağı değiştirilmiş. Kimse kendi altsoyunu evlat edinmez ayrıca burada zaten bi evlatlık verme durumu da yok
Evet yeni ekledim teşekkür ederim yorumunuz için hayırlı gunler :)
Vallahi ben kendimi anlatamıyorum hakim kararına bile sahtekarlık demişler ben hiç bu konulardan anlamadığım , hakim kararıda olsa kayınvalide söylerse sıkıntı çıkar mı ki diye düşündüm bian. Böyle olduğunu bilsem hiç konu açmazdım valla yok yere nelerde suçladımAğzı olan konuşuyor. Bilgin yoksa fikrinde olmasın. Sırf yazmak için yazıyorsunuz.
Sahtekarlıkla suçlayanlar siz ne sanıyorsunuz kendinizi? yargılamaya ne hakkınız var.
Türkçe anlamıyor musunuz ? kanun var nizam var..
Hakim uygun görerek bu kararı veriyor. Her şey yasal diyoruz nerenizden dinliyorsunuz
Siz kendi hayatınızdaki haksızlıklara höt hötlenin...
Konunun içine etmişsiniz o birkaç kişi kendini bilir...
deniztanricasi dini konuda yaftalayamadın...
Bu seferde konu sahibini sinir ederek mi bir yere varmaya çalışıyorsun akıllı bıdık seni
Avukatımısın dersen.. peşinen söyleyim evet
Vallahi ben kendimi anlatamıyorum hakim kararına bile sahtekarlık demişler ben hiç bu konulardan anlamadığım , hakim kararıda olsa kayınvalide söylerse sıkıntı çıkar mı ki diye düşündüm bian. Böyle olduğunu bilsem hiç konu açmazdım valla yok yere nelerde suçladımsize tekrar teşekkür ederim:)
Annem dosyada duruyor hepsi dedi ama istemedim boşanma gibi bi durumum olurda bunu ortaya atarlarsa ozaman ihtiyacım olacakmrb bulabildiniz mi evrakı?
konuyu görünce merak ettim.
Siz insanı çıldırtmak istiyosunuz sanırım. Belgelerin resmini mi çekip atalım illa? Yahu kadın bakamaz haldeymiş ne maddi ne manevi . Babannemde ben bakar büyütürm ben ölürsemde ortada kalmaz demiş . Allah askına farklı yönlere çekmeyi bırakın sizin sahtekar demenizle sahtekar olmuyor kimse.
Siz ne hakla bizi sahtecilikle uydurmayla suçluyosunuz. benim ailem öyle koskoca hakime rüşvet felan verip yada başka şekille torpil yaptırabilecek insanlar değil . Hakime anlatmışlar oda öyle karar vermiş uygun görmüş. Ben zaten boşanıyımda aynı evde kalıyımda maaşı alayım demiyorum . O zaman hakim sizin gibi deseymiş gerek yok değiştirmeye diye demek sizin kadar aklı yokmuş. Neyini uydurmayla halledecekler Allah aşkına ? Bir annenin maddi manevi bebeğe bakamadığını şahitle kanıtlayarak almış üzerine babannem. Devleti kandırmakla torpille ne alaka ? Sırf yargılamak için yazıyorsunuz. Yanlış beyan verilmiş olması için direk doğar doğmaz babannemin üzerine kaydettirmeleri gerekir okadar şey biliyorsunuz birazda düşünün yargılamış olmak için yazmayın benide suçlu göstermeye çalışmayın . Daha fazla tartışmak istemiyorum herkese tek tek anlatmaktan yoruldum yani . İnsanlar çatacak yer arıyor ya .Belgeleriniz merak etmiyorum. Uydurulmuş işte mevzuata bir şekilde MAHKEME KANALIYLA.. Sanki torpille işler dönmüyormuş gibi hakim karar vermiş işte deniliyor..
Size destek vermedim diye niye konuyu başka yere çekiyor oluyorum?
Kendiniz söylüyorsunuz işte anne hayattayken babaanne ve etrafındaki kişilerin bu hesabı yapmış olması da olayı benim dediğim yere çekiyor zaten. Bu devleti aldatmak değil midir?
Babannenizin bakması için ille de nüfusuna alması şartmıymış? Annelik hanesi değiştiriliyor yani yanlış beyan veriliyor! Anne ölse bile annesinin ismi yazdırınca bebeğe babaannesi sahip çıkamıyor mu? Yine torunu olmuyor mu?
Torun oluyor ama devletin cash parasını alamıyor oluyor değil mi?
Aradaki uyanıklığı anlayamıyor olmanız sizin saf olduğunuzu gösterir. Ya da safa yattığınızı..
Olan olmuş artık. Bu şekilde devletten çalışmadan maaş tırtıklamaya çalışan çok kişi tespit edildi geçen bir kaç yılda zaten.. Eşiyle resmiyette boşanıp beraber yaşayan bir kaç bin kişi yani. Umarım siz de ileride buna güvenmezsiniz..
Devlet dulu, yetimi desteklesin diyoruz ama suistimallere de birey olarak izin vermemeliyiz. Bu kişinin burada üye olup sorması benim açımdan bir öncelik tanımıyor.
Benim söyleyeceklerim bu kadar gerisi sizin vicdanınıza kalmış..
Yok arkadaşım böyle düşünmüyorlar işte. Hanımefendi babanesinin üzerine kayıtlı diye o parayı hakkı görüyor. Devleti bütçeyi yiyelim de nasıl olursa olsun mantığı!!!Belgeleriniz merak etmiyorum. Uydurulmuş işte mevzuata bir şekilde MAHKEME KANALIYLA.. Sanki torpille işler dönmüyormuş gibi hakim karar vermiş işte deniliyor..
Size destek vermedim diye niye konuyu başka yere çekiyor oluyorum?
Kendiniz söylüyorsunuz işte anne hayattayken babaanne ve etrafındaki kişilerin bu hesabı yapmış olması da olayı benim dediğim yere çekiyor zaten. Bu devleti aldatmak değil midir?
Babannenizin bakması için ille de nüfusuna alması şartmıymış? Annelik hanesi değiştiriliyor yani yanlış beyan veriliyor! Anne ölse bile annesinin ismi yazdırınca bebeğe babaannesi sahip çıkamıyor mu? Yine torunu olmuyor mu?
Torun oluyor ama devletin cash parasını alamıyor oluyor değil mi?
Aradaki uyanıklığı anlayamıyor olmanız sizin saf olduğunuzu gösterir. Ya da safa yattığınızı..
Olan olmuş artık. Bu şekilde devletten çalışmadan maaş tırtıklamaya çalışan çok kişi tespit edildi geçen bir kaç yılda zaten.. Eşiyle resmiyette boşanıp beraber yaşayan bir kaç bin kişi yani. Umarım siz de ileride buna güvenmezsiniz..
Devlet dulu, yetimi desteklesin diyoruz ama suistimallere de birey olarak izin vermemeliyiz. Bu kişinin burada üye olup sorması benim açımdan bir öncelik tanımıyor.
Benim söyleyeceklerim bu kadar gerisi sizin vicdanınıza kalmış..
Hanımefendi bir de boşanıp aynı evde yaşasaydınız.. Bu nasıl savunma Allah aşkına.Siz ne hakla bizi sahtecilikle uydurmayla suçluyosunuz. benim ailem öyle koskoca hakime rüşvet felan verip yada başka şekille torpil yaptırabilecek insanlar değil . Hakime anlatmışlar oda öyle karar vermiş uygun görmüş. Ben zaten boşanıyımda aynı evde kalıyımda maaşı alayım demiyorum . O zaman hakim sizin gibi deseymiş gerek yok değiştirmeye diye demek sizin kadar aklı yokmuş. Neyini uydurmayla halledecekler Allah aşkına ? Bir annenin maddi manevi bebeğe bakamadığını şahitle kanıtlayarak almış üzerine babannem. Devleti kandırmakla torpille ne alaka ? Sırf yargılamak için yazıyorsunuz. Yanlış beyan verilmiş olması için direk doğar doğmaz babannemin üzerine kaydettirmeleri gerekir okadar şey biliyorsunuz birazda düşünün yargılamış olmak için yazmayın benide suçlu göstermeye çalışmayın . Daha fazla tartışmak istemiyorum herkese tek tek anlatmaktan yoruldum yani . İnsanlar çatacak yer arıyor ya .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?