Babanneden yetim maaşı almak ve boşanma bi bakarmısınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ah canım sanki konu sahibi yemese yetimin hakkı verilecek..
sahteciliği dolandırıcılığı gariban halk mı yapıyor ?? şaka gibisiniz ya

Rica ederim canım. Avukat değilim ama birebir bu durumda olan arkadaşım var.
Hatta kuzenimin kızı küçükken hep hastaydı. bağkurluydu onlar..
memur emeklisi olan kayınbabasının üzerine verdi kızını.
Yasal bir durum. Sanırım gerekçe sunulup veriliyor. Hakım uygun bulursa oluyor.
Yanlışımız varsa ancak bir hukukçu düzeltebilir.

Ama bakin ben size soylemistim ilk mesajinizi duzenleyin diye. “Babaannemin uzerine kaydettirilmisim” ile “mahkeme karariyla babaanneme evlatlik verilmisim” cumleleri arasinda daglar kadar fark var

Ama bakin ben size soylemistim ilk mesajinizi duzenleyin diye. “Babaannemin uzerine kaydettirilmisim” ile “mahkeme karariyla babaanneme evlatlik verilmisim” cumleleri arasinda daglar kadar fark var
Pardon sizin mesajı bi arkadaş alıntılamıştı ordan karıştı:)

Evet aynen öyle bizimkilerde gerekçe ve şahitle vermiş:)

Olayı hak hukuk haram boyutuna getirenler olmuş. şaka gibi gerçekten. yahu kadının öz ve öz babannesi !!! iyi ozaman size miras falan kalırsa kabul etmezsiniz !!! bağışlarsınız.

siz en iyisi bi avukatla falan görüşün çünkü burda olayı farklı boyutlara çekip sinirlerinizi yıpratanlar olur.

+1

Resmiyette evlatlık verilmemiş usulsüzlükle soybağı değiştirilmiş. Kimse kendi altsoyunu evlat edinmez ayrıca burada zaten bi evlatlık verme durumu da yok

Yaptığınız suç usulsuzlük diyen kimsenin yorumunu beğenmemişsiniz ama bu yapılan gerçekten suç o maaşı almanız doğru değil devam ettirme peşinde olmanız hiç hiç doğru değil. Böyle alavere dalavereyle devletten hakkınız olmayan yetim parası alacağınıza gidin de çalışın uzvunuz mu eksik.

Resmiyette evlatlık verilmemiş usulsüzlükle soybağı değiştirilmiş. Kimse kendi altsoyunu evlat edinemez ayrıca burada zaten bi evlatlık verme durumu da yok
Nası resmiyette verilmemişim pardon ? Okumuyor musunuz siz yazılanları . Hakim mi üsulsüzlük yapmış? Hey Allahım ya . Yazıyosunuz da ne yazıyosunuz

Nası resmiyette verilmemişim pardon ? Okumuyor musunuz siz yazılanları . Hakim mi üsulsüzlük yapmış? Hey Allahım ya . Yazıyosunuz da ne yazıyosunuz
Ee hanımefendi madem bu kadar kendinizden eminsiniz bize ne diye soruyosunuz. Konunuzda beni büyükannemin üstüne kaydettirmişler yazmışsınız evlatlık verildim vs diye sonradan açıklamışsınız konunuzu düzeltin madem kimse gelip yorumları tek tek okumaz ben de okumam

Sen ne dıyosun ya ne suçu işlemişim tövbe yarabbim hakim karar vermiş ne yapıyım demekki hakim sahtekarmış ozaman size laf anlatamam alavere dalavereymiş maşallah herkes doğrucu kesildi başımıza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…