- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.652
- 448
Vay canınaBabaneninizin nüfusunda olmayınca bakamıyor muymuş kadın size? Eliniz ayağınız tutmuyor mu? Boşanınca çalışamayacak mısınız? Bu şekilde asıl ihtiyaç sahiplerinin hakkını yiyorsunuz! Gerçekten yetim kalanların hakkını yiyorsunuz! Allah sorar; umarım sorar. Böyle sahtecilikle şu ülke bir ileri iki geri yani!...
A anon ,yazarhanim35 darkmore
Ve etiketleyemediğim diğerleri bu arkadaşın yorumunu okursa sevinirim . Laf anlatmak çok zorr insanlara..Brave Capricorn teşekkür ederimm yorumunz için.]
Ama bakin ben size soylemistim ilk mesajinizi duzenleyin diye. “Babaannemin uzerine kaydettirilmisim” ile “mahkeme karariyla babaanneme evlatlik verilmisim” cumleleri arasinda daglar kadar fark varA anon ,yazarhanim35 darkmore
Ve etiketleyemediğim diğerleri bu arkadaşın yorumunu okursa sevinirim . Laf anlatmak çok zorr insanlara..Brave Capricorn teşekkür ederimm yorumunz için.]
Pardon sizin mesajı bi arkadaş alıntılamıştı ordan karıştı:)Ama bakin ben size soylemistim ilk mesajinizi duzenleyin diye. “Babaannemin uzerine kaydettirilmisim” ile “mahkeme karariyla babaanneme evlatlik verilmisim” cumleleri arasinda daglar kadar fark var
Evet aynen öyle bizimkilerde gerekçe ve şahitle vermiş:)Rica ederim canım. Avukat değilim ama birebir bu durumda olan arkadaşım var.
Hatta kuzenimin kızı küçükken hep hastaydı. bağkurluydu onlar..
memur emeklisi olan kayınbabasının üzerine verdi kızını.
Yasal bir durum. Sanırım gerekçe sunulup veriliyor. Hakım uygun bulursa oluyor.
Yanlışımız varsa ancak bir hukukçu düzeltebilir.
+1Olayı hak hukuk haram boyutuna getirenler olmuş. şaka gibi gerçekten. yahu kadının öz ve öz babannesi !!! iyi ozaman size miras falan kalırsa kabul etmezsiniz !!! bağışlarsınız.
siz en iyisi bi avukatla falan görüşün çünkü burda olayı farklı boyutlara çekip sinirlerinizi yıpratanlar olur.
Ah canım ben sadece halk yapıyor mu demişim?Ah canım sanki konu sahibi yemese yetimin hakkı verilecek..
sahteciliği dolandırıcılığı gariban halk mı yapıyor ?? şaka gibisiniz ya
kul hakkına giren sensin biz değilizA anon ,yazarhanim35 darkmore
Konu sahibi elden yasal olmayan yoldan verilmemiş,mahkeme kararıyla babaannesine evlat verilmiş kul hakkına girilme durumu yok yani ortada mahkeme kararı varmış.kul hakkına giren sensin biz değiliz
He deyip geçiyim en iyisikul hakkına giren sensin biz değiliz
He deyip geçiyim en iyisi
Resmiyette evlatlık verilmemiş usulsüzlükle soybağı değiştirilmiş. Kimse kendi altsoyunu evlat edinmez ayrıca burada zaten bi evlatlık verme durumu da yokArkadaşlar sizin mantığınız ile bakarsak duruma evlatlık olan hiç kimse ailesinden maaş desteği alamaz. Kelebek resmîyette bahanesine evlatlık verilmiş. Yani kayıtlarda annesi olarak görünüyor. Maaş almasında yasal bir sıkıntı ya da hak yeme durumu olmayacak. Hem annesinden, hem babasından, hem kocasından emekli maaşı alan binlerce insan var bu ülkede...bu arkadaşımız belli ki boşandıktan sonra iş hayatına atılana kadar alacağı bir maaştan bahsediyor. Bunun neresi hak yemek.
Siz iyisi mi bir avukata danışın. Buradan kesin bir yanıt alabilmeniz mümkün değil.
Nası resmiyette verilmemişim pardon ? Okumuyor musunuz siz yazılanları . Hakim mi üsulsüzlük yapmış? Hey Allahım ya . Yazıyosunuz da ne yazıyosunuzResmiyette evlatlık verilmemiş usulsüzlükle soybağı değiştirilmiş. Kimse kendi altsoyunu evlat edinemez ayrıca burada zaten bi evlatlık verme durumu da yok
Ee hanımefendi madem bu kadar kendinizden eminsiniz bize ne diye soruyosunuz. Konunuzda beni büyükannemin üstüne kaydettirmişler yazmışsınız evlatlık verildim vs diye sonradan açıklamışsınız konunuzu düzeltin madem kimse gelip yorumları tek tek okumaz ben de okumamNası resmiyette verilmemişim pardon ? Okumuyor musunuz siz yazılanları . Hakim mi üsulsüzlük yapmış? Hey Allahım ya . Yazıyosunuz da ne yazıyosunuz
Sen ne dıyosun ya ne suçu işlemişim tövbe yarabbim hakim karar vermiş ne yapıyım demekki hakim sahtekarmış ozaman size laf anlatamam alavere dalavereymiş maşallah herkes doğrucu kesildi başımızaYaptığınız suç usulsuzlük diyen kimsenin yorumunu beğenmemişsiniz ama bu yapılan gerçekten suç o maaşı almanız doğru değil devam ettirme peşinde olmanız hiç hiç doğru değil. Böyle alavere dalavereyle devletten hakkınız olmayan yetim parası alacağınıza gidin de çalışın uzvunuz mu eksik.
altsoyun evlat edinilmesine engel yok. şartlara bakılır, hakim kararıyla olabilir.Resmiyette evlatlık verilmemiş usulsüzlükle soybağı değiştirilmiş. Kimse kendi altsoyunu evlat edinmez ayrıca burada zaten bi evlatlık verme durumu da yok
YA KADIN KONUYA YAZ KONUYASen ne dıyosun ya ne suçu işlemişim tövbe yarabbim hakim karar vermiş ne yapıyım demekki hakim sahtekarmış ozaman size laf anlatamam alavere dalavereymiş maşallah herkes doğrucu kesildi başımıza
Evet benim aklımda yanlış kalmış az önce baktım kitaptan da edinilebiliyormuşaltsoyun evlat edinilmesine engel yok. şartlara bakılır, hakim kararıyla olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?