- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
Mahkeme yoluyla evlatlık verilmişsin o yüzden korkma,kayınvaliden boşanırsam şikayet ederim demiş ona laf vurdurmuş hiçbirşey olmaz ortada mahkeme kararı varmış.Tuhaf birşey yok yalan söyleyecek değilim . Siizn hislerinize göre yaşamıyoruz ama o sizn görüşünüz. Sadece konumu yazarken mahkeme kararı olduğunu söylememişim bu yüzden sormuşlar arkadaslar. Sonrasında hemen açıkladım zaten Siz kendinizce beni yalancı durumuna sokuyorsunuz
Ya iğrenç nası bi kelime allah askına. Karı koca olarak gözükmüyoruz ya ! Ozaman hakim bu şekilde karar vermiş ben ne yapabilirim konuyu farklı yönlere çekmeyin tartışacak gücüm yok zaten kimseyle. Herkes helali haramı çok iyi biliyor. Aman neyse bişey sormak istedim hepiniz ne yönlere çektiniz. Sağolsun bazı arkadaşlar gereken cevabı verdi burası mahkeme değil yargılamaya da hakkınız yok . Fikirleriniz size kalsın lütfen..Anneniz hasta tamam da babaannenizin size bakmasi icin nufusuna mi almasi gerekiyordu? Bana da cocukken anneannem bakti bi sure. Hic nufusuna alma ihtiyaci olmadi.
Bence cok igrenc bir sey. Oz babanla kardes gozukmek? Ne bileyim be ayy... Babaniz tek cocuk degilse yakinda sizi diger kardesler sikayet edecektir zaten miras almayin diye. Evlatlik edinilebilir buna lafim yok ama sirf maastan yararlansin diye nufuse yazdirip aslinda evlat edinmeme durumu sizinki.
Yok annem terketti annemi tanimam bile deseniz bir nebze.
Çok sağolun ya.. birde bunu burdaki bazı arkadaşlar anlasa.. sabahtan beri sürekli bi haram, iğrençlik, hak, yasak duymadığım şey kalmadı yani :OMahkeme yoluyla evlatlık verilmişsin o yüzden korkma,kayınvaliden boşanırsam şikayet ederim demiş ona laf vurdurmuş hiçbirşey olmaz ortada mahkeme kararı varmış.
Hani elden vermiş olsa o zaman şikayet halinde cezası olurdu,ama mahkeme yoluyla olduğu için birşey olmaz,hatta yukarıda bir arkadaş demiş ya onuda alırsın nufustan ayrıntılı belge orda da yazar ayrıntılı nufüs kayıt örneği gibi.Çok sağolun ya.. birde bunu burdaki bazı arkadaşlar anlasa.. sabahtan beri sürekli bi haram, iğrençlik, hak, yasak duymadığım şey kalmadı yani :O
Ya iğrenç nası bi kelime allah askına. Karı koca olarak gözükmüyoruz ya ! Ozaman hakim bu şekilde karar vermiş ben ne yapabilirim konuyu farklı yönlere çekmeyin tartışacak gücüm yok zaten kimseyle. Herkes helali haramı çok iyi biliyor. Aman neyse bişey sormak istedim hepiniz ne yönlere çektiniz. Sağolsun bazı arkadaşlar gereken cevabı verdi burası mahkeme değil yargılamaya da hakkınız yok . Fikirleriniz size kalsın lütfen..
Tuhaf birşey yok yalan söyleyecek değilim . Siizn hislerinize göre yaşamıyoruz ama o sizn görüşünüz. Sadece konumu yazarken mahkeme kararı olduğunu söylememişim bu yüzden sormuşlar arkadaslar. Sonrasında hemen açıkladım zaten Siz kendinizce beni yalancı durumuna sokuyorsunuz
soy bagi degisniyor baba annesi sonucta yani soyismi ayniBir Başkasının Çocuğunun Evlat Edinme Mahkeme Karar Olmaksızın Doğrudan Nüfusa Öz Çocuk Olarak Kayıt Ettirilmesi:
Hâkim kararı olmaksızın doğrudan nüfusa kayıt ettirilerek çocuğun soy bağının değiştirilmesi Türk Ceza Kanunun 231.Maddesi” (1) Bir çocuğun soybağını değiştiren veya gizleyen kişi, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. (2) Özen yükümlülüğüne aykırı davranarak, sağlık kurumundaki bir çocuğun başka bir çocukla karışmasına neden olan kişi, bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.” İle düzenlenerek hükme bağlanmıştır.
Kurumumuz tarafından bu kapsamda bir işlem yapıldığının tespit edilmesi halinde öncelikle ailenin nesep düzeltme işlemlerini başlatması istenmektedir.
Ailenin gerekli hukuksal süreci başlatmaması halinde ise Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulmaktadır.
ALINTIDIR. Çocukhizmetleri.gov.tr sitesinden
+1Cok buyuk cezasi var ispatlanirsa. Eger size gicigi olan biri varsa gider sikayet eder ve hakkinizda kamu davasi acilir diye biliyorum. Geriye donuk aldiginiz maaslar faizleriyle birlikte size odetilir. Anneniz hayatta ise bu durumu duzeltmelilerdi cok buyuk hata yapilmis hakkiniz olmayan bir parayi alarak yazmak istemezdim ama yetimlerin oksuzlerin hakkina el uzatmis olmussunuz
Edit;pisman da degilsiniz ustelik
Sahtecilikle ne alaka hakim karar vermiş geçirmiş siz ne hakla beni ve ailemi böyle itham ediyorsunuz . İşinize bakın ortada sahte evrak yok birşey yok ne meraklısınız insanları yargılamaya. Allah herkesten herşeyi sorar siz merak etmeyin sizin duanızlamı sormayacaktı ki ? Tartısmaya gücüm yok ben alacağım cevabı gerekli kişilerden aldım . Ozaman evlatlık alan kişilerde çocuğu nufüsuna almasın sizin deyişinizle SAHTEKAR olurlar mazallah. Bana verilen para yetimden kesilip verilen para değil. Boşanıp da aynı evde yaşamaya devam edenler ne oluyo ozaman . Etrafta okadar çok ki gidin onlara laf söyleyin bence.Vay canınaBabaneninizin nüfusunda olmayınca bakamıyor muymuş kadın size? Eliniz ayağınız tutmuyor mu? Boşanınca çalışamayacak mısınız? Bu şekilde asıl ihtiyaç sahiplerinin hakkını yiyorsunuz! Gerçekten yetim kalanların hakkını yiyorsunuz! Allah sorar; umarım sorar. Böyle sahtecilikle şu ülke bir ileri iki geri yani!...
Bence bide diğer yorumları okuyun . Hakim kararıyla olmuş birşey . Aman neyse laf anlatacağım diye kendimi paraladım burda .
A anon ,Arkadaşım aynı sizin durumunuzda ve maaş alıyor. Mahkeme kararı var. Gizli saklı bir durum yok ki tamamen yasalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?