İş konumu olarak onun üstüydüm zaten ama asla vurmadım yüzüne. Herkes diyor zaten sen onunla yakışmıyordun tamam tipiniz yakışıyordu ama kafanız uymuyordu. Kaç kişi söyledi teselli için değil. Ama demekki olmayınca olmuyor. Sevmeyeceğim artık kimseyiİki aya aslında canımı zor kurtarmışım salak heriften dersin.
Dünyaya ana kuzusu, paracı, eziklerin kahrını mı çekmeye geldin?
Evet aslında ailem etkilemedi beni kendim görüyim kararımı kendim vereyim istediler.Hayatınızda belki de en güzel kararı vermişsiniz. Evlenseydiniz muhtemelen derdiniz tasanız bitmeyecekti. Kimsenin yaptığı yanına kalmaz. Ama bu zamanda böyle şeyleri görüp de o kisiyle evlenmek delilik olur sanırım. Allah gönlünüze göre birini nasip etsin. Hayırlısı neyse o olsun hakkınızda. Erken görmüşsünüz yüzlerini.
Yav he he
Biz yorulduk sen bıkmadın.hala neden evlenmedin anlamadım ki? Bi evlen sende kurtul bizde :)
Tamam çok teşekkür ederimmm :)böyle bi adamla evlenmekten ramak kala kurtulduğun için her yerine kına yakacağına üzülüyor musun? acın henüz taze zamanla geçer.
Ben ilk defa denk geldim aman Allahım hep mi böyle .Yav he he
Biz yorulduk sen bıkmadın.hala neden evlenmedin anlamadım ki? Hem ayrilamiyorsun hem evlenemiyorsun ne istediğinin bi farkına var artık. Bu kaçıncı konu bu kaçıncı insanların akıl verişi. Milleti yorma boşuna. Bi evlen sende kurtul bizde :)
Diğer konularını açıp okumani rica ediyorum canım. İnsanların yorumlarını ona rağmen tekrar barışmasıni vs....adam yapmadığını bırakmadı konu sahibinin namusuna bile laf etti ,konu sahibiyle parası icin evlendigini defalarca gözüne soktu, hala barıştı yeminler etti konu açtı, gerçekten bitti,bu sefer bitti falan filan.hatta en son yine baristi,ve burda insanlarin tepkisini almamak icin bundan onceki konusunda oyle bir senaryo yazdi ki ambulans el ele tutusmalar konusmalar sedye okuman lazim.tabi kimse inanmadi.velhasil kelam,ne dersek diyelim yine barisacak.o yüzden kendinizi boşa yormayın arkadaslarim.konu sahibi ondan vazgecemiyormus.kendisi oyle söylüyor. Yapacak birsey yok.evlensin görsün bence birbirlerine yakisiyorlar.Ben ilk defa denk geldim aman Allahım hep mi böyle .
Nişanlanınca bu kadar değişen adam evlenince kim bilir daha neler yapardı. Üzülmeyin hiç, ayrılarak mutluluğa giden ilk adımı atmışsınız bile.
ciddi anlamda söylüyorum kaza geçirdi ve ambulansta el ele tutuştuk. Neden inanmıyorsunuz anlamıyorum. Sağ ayağı kırık ve ameliyat oldu damarı tıkanmış.Diğer konularını açıp okumani rica ediyorum canım. İnsanların yorumlarını ona rağmen tekrar barışmasıni vs....adam yapmadığını bırakmadı konu sahibinin namusuna bile laf etti ,konu sahibiyle parası icin evlendigini defalarca gözüne soktu, hala barıştı yeminler etti konu açtı, gerçekten bitti,bu sefer bitti falan filan.hatta en son yine baristi,ve burda insanlarin tepkisini almamak icin bundan onceki konusunda oyle bir senaryo yazdi ki ambulans el ele tutusmalar konusmalar sedye okuman lazim.tabi kimse inanmadi.velhasil kelam,ne dersek diyelim yine barisacak.o yüzden kendinizi boşa yormayın arkadaslarim.konu sahibi ondan vazgecemiyormus.kendisi oyle söylüyor. Yapacak birsey yok.evlensin görsün bence birbirlerine yakisiyorlar.
Adam seni seviyor, bırakma....
deveye diken insana düdükleyen gerek diye boşuna demiyorlarDiğer konularını açıp okumani rica ediyorum canım. İnsanların yorumlarını ona rağmen tekrar barışmasıni vs....adam yapmadığını bırakmadı konu sahibinin namusuna bile laf etti ,konu sahibiyle parası icin evlendigini defalarca gözüne soktu, hala barıştı yeminler etti konu açtı, gerçekten bitti,bu sefer bitti falan filan.hatta en son yine baristi,ve burda insanlarin tepkisini almamak icin bundan onceki konusunda oyle bir senaryo yazdi ki ambulans el ele tutusmalar konusmalar sedye okuman lazim.tabi kimse inanmadi.velhasil kelam,ne dersek diyelim yine barisacak.o yüzden kendinizi boşa yormayın arkadaslarim.konu sahibi ondan vazgecemiyormus.kendisi oyle söylüyor. Yapacak birsey yok.evlensin görsün bence birbirlerine yakisiyorlar.
:))))deveye diken insana düdükleyen gerek diye boşuna demiyorlar
Adam yat falanda istese bari
deveye diken insana düdükleyen gerek diye boşuna demiyorlar
Adam yat falanda istese bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?