Babası aradı bohçaları alalım dedi..

Merlin906

Mutlu Yalnızlık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
1.293
699
123
34
Kızlar kötü giden bi nişanlılık sürecinden sonra ayrıldım. Araya düğünde takılacak altın kimde dursun problemi bile çıktı. (O illa kendi tarafı tutsun istedi. Eğer tutmayacaksa benim tarafımdan annem bile tutamazmış. Ya da her aile çocuklarına takılanı tutacakmış düğün gecesi..)
Neyse bu emri vakiler üzerine bitirdim tabi.
Oda kabul etti. (Saçmaladı beni altın için terkediyosun vs.)
Cevap bile vermedim çünkü bana karşı haddini çok aştı artık. Sürekli emrinin altına almaya çalışıyor. (Başta böyle değildi değişti)
Annesi annemi aramış sürekli biz para para demişiz oğlunun başının etini yemişiz. Annemde oğlun evlenecek olgunlukta değil demiş susturmuş kadını. Kızımı sürekli üzüyor her gün bir problem çıkarıyor demiş.
Bohçaları verdik babamla babası bir yerde buluştu. Babası ağlamış filan konuşamamış.
Neyse sonuç olarak Ne var Ne yok altın iğne çöpünü dahi verdik.
Tabi demişler biz daha hazırlayamadık işte haftasonu getireceğiz.
Babamda ya çöpe atın ya da dağıtın demiş.
İşin komik tarafı bana dün eski nişanlı her şeyin hazır bohçalarınız duruyor bizim bohçaları verin diye mesaj atmasıydı. Ben muhattap bile olmadım zaten yanıt vermedim.
Kendileri bohça derdine düştü. Bizimkini getirmediler. (Zaten derdinde değilim benim aldıklarım her şey 10 kat fazlaydı onlarınkinden)
Neyse kızlar. Demem o ki ciğerim yandı bugün. Bir hiç uğruna bitirdim ama malesef artık Ne sevecek gücüm kaldı Ne hevesim. Düğüne bir ay kalmıştı
Böyle şeyler yaşayanlar var mı ?
Nasıl atlattınız yeniden mutlu oldunuz mu ? Bazen hiç mutlu olamayacağım gibi geliyor. Gerçekten seviyordu beni ama demekki bu çocukta bir problem var..
İlişkimiz iyice saygısız bir hal aldı. Aslında bitmesi iyi oldu. Ama hayal kırıklığı içindeyim gelinliğim her şeyim hazırdı.. hem de her şeyim. Onca fedakarlık hepsi çöpte. Ve gücümü kaybettim. Allahtan ailem yanımda.
Nasıl hayatıma böyle bi adamı almışım diye. Adam 32 yaşında ama beyin anne ne derse o.. (çaktırmadan yaptı bunu)
Zaten geçmişinde 2 büyük ilişkisi bitmiş.
Ahım tutar mı ? Benim genç kızlık duygularımı bilerek yıktı. (Benim yıkmama sebep oldu)
Bana diyor ki baban annen ayağım kırıldı aramadı. Bana anlatma bundan sonra benim aileme daha çok saygı göstereceksin.
Ama benden bekleme senin ailene.
Eğer ailemle aran bozulursa külahları değişiriz dedi. Ben şok oldum ağzıma Ne geldiyse saydım.
Dedim ya birikti birikti..
Her şeyi yalanmış.
Nişandan önce biz mutluyken hiç böyle şeyler yoktu nişanlandıktan 3 ay sonra aynı bir canavara döndü.
bu acı geçer mi kızlar..

Dün engellemiş whatsaptan bugün açmış engeli saçma salak şeylere girmiş. (Mesaj dahi atmıyorum)

Son düzenleme:
Hayatınızda belki de en güzel kararı vermişsiniz. Evlenseydiniz muhtemelen derdiniz tasanız bitmeyecekti. Kimsenin yaptığı yanına kalmaz. Ama bu zamanda böyle şeyleri görüp de o kisiyle evlenmek delilik olur sanırım. Allah gönlünüze göre birini nasip etsin. Hayırlısı neyse o olsun hakkınızda. Erken görmüşsünüz yüzlerini.

İki aya aslında canımı zor kurtarmışım salak heriften dersin.
Dünyaya ana kuzusu, paracı, eziklerin kahrını mı çekmeye geldin?
İş konumu olarak onun üstüydüm zaten ama asla vurmadım yüzüne. Herkes diyor zaten sen onunla yakışmıyordun tamam tipiniz yakışıyordu ama kafanız uymuyordu. Kaç kişi söyledi teselli için değil. Ama demekki olmayınca olmuyor. Sevmeyeceğim artık kimseyi

Evet aslında ailem etkilemedi beni kendim görüyim kararımı kendim vereyim istediler.
Ama o bana biliyorum bu mesajları baban yazdırıyor neyse yolun açık olsun gibi tiriplere girdi.
Cevap vermedim.

Yav he he

Biz yorulduk sen bıkmadın.hala neden evlenmedin anlamadım ki? Hem ayrilamiyorsun hem evlenemiyorsun ne istediğinin bi farkına var artık. Bu kaçıncı konu bu kaçıncı insanların akıl verişi. Milleti yorma boşuna. Bi evlen sende kurtul bizde :)

Bi defolsun ya gelismini tamamlayamamis ergen.kurtulmussun bi kac yil sonra baskaisni sevrsin ahh kafam onda ne bulmusumda nisnalanmisim dersin

cevap vermemeye devam et bence. kendi yolunu cizersin ve inan mutlu olursun. yuregini sevgiye kapatma. bu Bahar yaz dinlen Yeni insanlar tani. gecmisini bir kenara koy yeniden basla. hayat bu tarz seyler icin cok kisa.

Nişanlanınca bu kadar değişen adam evlenince kim bilir daha neler yapardı. Üzülmeyin hiç, ayrılarak mutluluğa giden ilk adımı atmışsınız bile.

böyle bi adamla evlenmekten ramak kala kurtulduğun için her yerine kına yakacağına üzülüyor musun? acın henüz taze zamanla geçer.

Ben ilk defa denk geldim aman Allahım hep mi böyle .

Ben ilk defa denk geldim aman Allahım hep mi böyle .
Diğer konularını açıp okumani rica ediyorum canım. İnsanların yorumlarını ona rağmen tekrar barışmasıni vs....adam yapmadığını bırakmadı konu sahibinin namusuna bile laf etti ,konu sahibiyle parası icin evlendigini defalarca gözüne soktu, hala barıştı yeminler etti konu açtı, gerçekten bitti,bu sefer bitti falan filan.hatta en son yine baristi,ve burda insanlarin tepkisini almamak icin bundan onceki konusunda oyle bir senaryo yazdi ki ambulans el ele tutusmalar konusmalar sedye okuman lazim.tabi kimse inanmadi.velhasil kelam,ne dersek diyelim yine barisacak.o yüzden kendinizi boşa yormayın arkadaslarim.konu sahibi ondan vazgecemiyormus.kendisi oyle söylüyor. Yapacak birsey yok.evlensin görsün bence birbirlerine yakisiyorlar.

Nişanlanınca bu kadar değişen adam evlenince kim bilir daha neler yapardı. Üzülmeyin hiç, ayrılarak mutluluğa giden ilk adımı atmışsınız bile.
ciddi anlamda söylüyorum kaza geçirdi ve ambulansta el ele tutuştuk. Neden inanmıyorsunuz anlamıyorum. Sağ ayağı kırık ve ameliyat oldu damarı tıkanmış.
Neyseki bitti dediğim gibi.

deveye diken insana düdükleyen gerek diye boşuna demiyorlar
Adam yat falanda istese bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…