Babası aradı bohçaları alalım dedi..

Ben sizi evlendi biliyordum ya gecen bir arkadas dediydi merlin evlenmis diye. Dalga mi gecti benimle napti anlamadim

Valla Canım sen bitir kesin ayrıl ben burda lokma dökecem haa o derece
aylar önce sinyal vermişti herkes de söylemişti sen arada şans da verdin sürdürdün haklısın da herşey bi anda silinmiyor ama aklınyolu bir zorlama ile olmuyor bence bi şükür namazı kıl önüne bak iki aya kalmaz boşun aüzülmüşüm bile diyeceksin emin ol

İnşallahh ya inşallahhh

Düğünde takılacak altınların hepsi niye bir yerde/kişide tutulacaktı ki? Nişanda ne takıldıysa saten sizdedir, düğünde tekrar takmak isteselerdi düğünden önce gelin odasında yine verirdiniz. Onun dışında kim kimin altınını niye saklamak istiyor ben anlamıyor???

Ayyy dalga geçmeyim ya :)
Yok valla dalga gecmedim inanin kim dediydi onu da hatirlamiyorum hatta, ben biraz uzak kaldim da bdvden. Uzulmeyin ama hersey olacagina varir. Benim esim de ilk nisanlisindan ayrilmis dugune 10 gun kala. Ustelik sizin sukrettiginiz gibi arkasinda ailesi de yoktu. Ayrilir ayrilmaz nefes aldigimi hissettim demisti. Kafanizi yormayin boyle seylere,elbet gececek

Ya niye sevmeyeceksin Allah Allah biri böyle diye hepsi böyle olmayacak ki. Zamana bırak kurtulmuşsun bunun için sevin. Gelin değil köle arıyorlardı demek ki.

Düğün gecesi keseye atılacak diyelim takılan her şey. Bende duracak diyelim. Nişanlım diyor kimseye teslim etme o gece. Anneme bile mi dedim evet gerekirse benim annemde dursun ya da ben götürür arabaya kitlerim dedi. Şu hadsizliğe bakar mısınız.. öyle işte durum bu bende delilendim tabi..

"Bir hic uğruna" bittigini mi dusunuyosun gercekten??

Biriken şeylerin uğruna bitirdim..
"Bir hic ugruna" deyince sanki bosu bosuna bitmis gibi oluyor da..
Altin degil mevzu; ordaki tavir.. Yine ayni sekilde bohça degil mevzu; buna tenezzul edilmesi vs vs..
Baska sorunlar da vardi sanirim.. Bosanmaktansa nisandan dönmek daha hayirli olmus sanki..

Gözün aydın kurtulmuşsun...
Nişanlın da yanlışlıkla gerçek yüzünü göstermiş sağolsun

Aynen aynen öyle

Kız sen yas tutup üzülüyor musun? Valla bu kutlanmaya değer bir şey. Ohhhhh be kurtulmuşsun, ben rahatladım ya. Şükret sadece. Hiç de düşünme sakın muhattap olma. Evlensen ömrün boyu mutsuz olacaktın. Sana saygısı olmayan bir adam sonuçta.

Haa bir de unutacaksın biraz zaman ver kendine ve tabi ki yeniden seveceksin.

Aynen zaten kendime zaman vereceğim umarım her şeyin hayırlısı. Ama içim çok ferah biliyo musun..

bence sen ayrılmazsın bu adamdan yine barışırsın gibime geliyor ama yapma en başa dönme tekrar
hakkınızda hayırlısı

Arabaya mı kilitlermiş? Salak mı bu çocuk? Arabayı çalsa götürseler ne olacak peki? Allahım sen zekâ ver!

Valla ben kimsenin altınını, pırlantasını saklayamam. Kabul etmem böyle birşeyi. Çok büyük sorumluluk. Ama bakıyorum millet can atıyor! Düğünde takılan altınlar hukuken bile geline aittir. Düğün gecesi annenize teslim edip iki, üç gün içinde de bankada kasa kiralayıp hemen kasaya koymak en akıllıcası olacaktı ama nişanlınız arabaya kilitlemeyi daha akıllıca bulmuştu tabii doğru ya! Bence önünüze bakın. Karşınıza daha iyi birisi illa çıkacaktır.

Anlattıklarından daha doğrusu bu yaşadıklarından sonra kurtuldum hayatını daha da mahvedecek olan bu insanlardan kurtulduğun düşüncesi, yaşadığın ayrılık acısının önüne geçmeli bence. şükret.. ya evlenseydin bu yüzünü görmeden???

Siz ev alma probleminde tapu kavgasindan ayrilmamismiydiniz
Neyse hakkinizda hayirlisi.
Ama simdi egri oturalim dogru konusalim annesi demisya para para diye basimin etini yediniz evet oyle yaptiniz su yazinda bile zaten benim bohcam ondan on kat guzeldi diye yazarken bile verdigin tini ortada.
ha sonrasinda artik o yeter be diyip saygisizligi ele alinca bekaret muhabbetinde yoluna bakman gerekliydi bakmadin uzattin o ayri
Hayirlisi buymus evlilik nasip kismet nikah masasinda birakip kalkan var zamana birak gecer
Birde burada zeylen09 diye bir uye var konulariniz cok benzer sen mera satisi bekledin o market beklio tecrubelerini Bir ara tecrubelerini paylasta oda yanmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…