Bilmiyorum kiaynen.
Yalnız ben bu yorumun tıpatıp aynısını hatırlıyorum yaa.geçen konusunda da yazmistin dimi :)
Ay insallah vallahi sabır kalmadı millette. Zaten eninde sonunda evlenecek biz ne desek boşBilmiyorum ki
Ben olsam isterim ama
Baksana adam düdükledikçe vazgeçilmez oldu
Neyse az kalmış 1 ay sonra evlenirler
Kızlar kötü giden bi nişanlılık sürecinden sonra ayrıldım. Araya düğünde takılacak altın kimde dursun problemi bile çıktı. (O illa kendi tarafı tutsun istedi. Eğer tutmayacaksa benim tarafımdan annem bile tutamazmış. Ya da her aile çocuklarına takılanı tutacakmış düğün gecesi..)
Neyse bu emri vakiler üzerine bitirdim tabi.
Oda kabul etti. (Saçmaladı beni altın için terkediyosun vs.)
Cevap bile vermedim çünkü bana karşı haddini çok aştı artık. Sürekli emrinin altına almaya çalışıyor. (Başta böyle değildi değişti)
Annesi annemi aramış sürekli biz para para demişiz oğlunun başının etini yemişiz. Annemde oğlun evlenecek olgunlukta değil demiş susturmuş kadını. Kızımı sürekli üzüyor her gün bir problem çıkarıyor demiş.
Bohçaları verdik babamla babası bir yerde buluştu. Babası ağlamış filan konuşamamış.
Neyse sonuç olarak Ne var Ne yok altın iğne çöpünü dahi verdik.
Tabi demişler biz daha hazırlayamadık işte haftasonu getireceğiz.
Babamda ya çöpe atın ya da dağıtın demiş.
İşin komik tarafı bana dün eski nişanlı her şeyin hazır bohçalarınız duruyor bizim bohçaları verin diye mesaj atmasıydı. Ben muhattap bile olmadım zaten yanıt vermedim.
Kendileri bohça derdine düştü. Bizimkini getirmediler. (Zaten derdinde değilim benim aldıklarım her şey 10 kat fazlaydı onlarınkinden)
Neyse kızlar. Demem o ki ciğerim yandı bugün. Bir hiç uğruna bitirdim ama malesef artık Ne sevecek gücüm kaldı Ne hevesim. Düğüne bir ay kalmıştı
Böyle şeyler yaşayanlar var mı ?
Nasıl atlattınız yeniden mutlu oldunuz mu ? Bazen hiç mutlu olamayacağım gibi geliyor. Gerçekten seviyordu beni ama demekki bu çocukta bir problem var..
İlişkimiz iyice saygısız bir hal aldı. Aslında bitmesi iyi oldu. Ama hayal kırıklığı içindeyimgelinliğim her şeyim hazırdı.. hem de her şeyim. Onca fedakarlık hepsi çöpte. Ve gücümü kaybettim. Allahtan ailem yanımda.
Nasıl hayatıma böyle bi adamı almışım diye. Adam 32 yaşında ama beyin anne ne derse o.. (çaktırmadan yaptı bunu)
Zaten geçmişinde 2 büyük ilişkisi bitmiş.
Ahım tutar mı ? Benim genç kızlık duygularımı bilerek yıktı. (Benim yıkmama sebep oldu)
Bana diyor ki baban annen ayağım kırıldı aramadı. Bana anlatma bundan sonra benim aileme daha çok saygı göstereceksin.
Ama benden bekleme senin ailene.
Eğer ailemle aran bozulursa külahları değişiriz dedi. Ben şok oldum ağzıma Ne geldiyse saydım.
Dedim ya birikti birikti..
Her şeyi yalanmış.
Nişandan önce biz mutluyken hiç böyle şeyler yoktu nişanlandıktan 3 ay sonra aynı bir canavara döndü.
bu acı geçer mi kızlar..
Dün engellemiş whatsaptan bugün açmış engeli saçma salak şeylere girmiş. (Mesaj dahi atmıyorum)
Aynen o kadar değişik ki.. film gibi 1 yılım geçtiSadaka dagit kurban kes. Allahin sevdigi kuluymussun. Biraz zaman tani kendine, ilerde gulup gecersin emin ol. Kader aglarini caktirmadan oyle bir yaziyor ki..
Aynen her şeylerini verdik biz almadık ama çöpe atın ya da dağıtın demiş babam.bigün iyiki bitmiş diye dua ediceksn eminim
bide istenen bohçaya falan cok takılma cok yakın arkadasımda nişanlısından ayrıldıgında babası getırdıklerı lokuma içecege kadar aynılarını alıp göndermişti.çünkü sonra bunlar çok laf oluyo aldıkta kaldı vermedıler gıbısıne.
Bitiren taraf benim aynen belli etmiyorum ona halimi ama sadece yazıklar olsun diyorum.Ah canim gecmis olsun bende ayni aeyleei yasadim nisan ve sugun arasi 6 aydi dugune 3 ay kala nisanim atildi bi anda sogudum dedi aksami cok seviyorum derken sabah sogudum dedi babasi geldi nisanliklari getirdi biDe verdik ayni durum agladi falan ama 10 aya kalmadan evlendi ben enkaz durumdaydim kimseye guvenemesim 5 sene boyinca sonra biri cikti karsima herseyi amlatyim olmaz dedim ama oyle bir yanimdaydi ve oyle sevdiki beni hep yanimdaydi her problemde ama ona isinmam alismam da 4 senemi aldi 1 yil nisnli kaldim 2 senelik.evliyim. 32 haftalik hamileyim esimi. Com seviyorum o da oyle aaik oldum simdi sukrediyorum.iyi kibitmis digeriyle diye bir dedigimi iki etmeyen esim ve ailesi. Var Allah'a sukur sadece sabret kimseye uzuntunu belli etme aem uzuldukce sevinen insanlar olacak cevrende sen dik dur o pisman olsun ben goruyorum ve gorsukce mutlu oluyorum
Bir daha sevemeyeceğim gibi geliyor. Hiç bir şey içimden gelmiyor.. işe gitmek istemiyorum. Geçsin artık.O zaman daha kolay olur belki ben arkadasi ile aldatilan taraftim arkadasimida silmek cok zor olmutu cunku her dakikamiz ayri gecmeyen bi arkadasimdi bunu yapan bana
Numaramı değişmiştim bulmuştu şuan ses Yok. Neden öyle kesin çizgilerle belirttiniz. Bana ulaşır diye mi ?Açtığın bütün konuları biliyorum. Ben evleneceğinize ve evlendikten bir kaç hafta sonra daha beter konular açacağına emindim. Umarım öyle olmaz. Umarım gerçekten bitmiştir. Şimdi bu forum sayfasını kapat, tatil sitelerinden birini aç ve en azından 15 gün o adamdan uzak duracağın bir yere git. Her konunda gelinliğinin bile alındığını vurguluyorsun ya. İşte o gelinliği de senin kadar imkanı olmayan bir gelin adayına hediye et. Tatilden dönünce de hemen numaranı değiştir ve ortak arkadaşlarınıza sakın numaranı verme.
Numaramı değişmiştim bulmuştu şuan ses Yok. Neden öyle kesin çizgilerle belirttiniz. Bana ulaşır diye mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?