Babası aradı bohçaları alalım dedi..

Sen onu engelle görme bile.böyle sorunlu bi ilişkiden evelenmeden kurtulduğun içinde şükür namazı kıl

Eski konularına baktım da senin için üzüldüm.Ayrildigin için değil,bu işi bu kadar uzattigin,daha önce vermen gereken kararı bu kadar erteledigin için.
Ama tekrar barisirsan kimse üzülmez sana haberin olsun,çünkü gerçekten "haketmis" olursun :)
Daha hala mesaj dahi atmiyorum diyorsun :)

Altınlar kimde dursun kavgası çıkması çok saçma olmuş. Sizin ailenizin aldıkları sizin tarafta, Onların aldıkları onların tarafında kalmalıydı. Ben eşime altınları bize verin bizde dursun demedim. Hatta altın kimde dursun olayını ilk defa burada sizden duyuyorum. Herkesin altını kendine. Benim setim vs düğüne kadar kaynanamda kaldı sonuçta o takacak kalsın ne var ki. Düğün günü takması için geri ver falan ne uğraşcaz...

Ama diğer konularda bir şey diyemeyeceğim. Madem dengesizse iyi yapmışsınız. Yolunuz açık olsun.

Edit: Ay çok pardon ben altın meselesini yanlış anlamışım. Gece yorgunluğu sanırım uykusuzluğuma verin. Altını tutmak derken takılar toplanırken düğün sonuna kadar kimde duracak meselesiydi galiba. Yine de önemsiz bir konuymuş. Ama sanırım epey bi dengesizmiş adam. Eski konulara bakanlar geç bile kalmışsın falan demiş. :) Yol yakınken dönmüşsünüz hiçdeğilse. Sıkmayın canınızı

Son düzenleme:
Sadaka dagit kurban kes. Allahin sevdigi kuluymussun. Biraz zaman tani kendine, ilerde gulup gecersin emin ol. Kader aglarini caktirmadan oyle bir yaziyor ki..

Sadaka dagit kurban kes. Allahin sevdigi kuluymussun. Biraz zaman tani kendine, ilerde gulup gecersin emin ol. Kader aglarini caktirmadan oyle bir yaziyor ki..
Aynen o kadar değişik ki.. film gibi 1 yılım geçti

Zaten daha önce 2 büyük ilişkisi bitmiş diyorsun, adamda bi sorun olduğu belli. Ahın tutar da tutmasa bile adam evlenemeyen , şimdi 3 kez ciddi yoldan dönen bi adam, bu bile yeterli.

Yol yakınken döndüğün iyi olmuş, biraz zaman geçsin "iyiki böyle olmuş " diyeceksin

bigün iyiki bitmiş diye dua ediceksn eminim
bide istenen bohçaya falan cok takılma cok yakın arkadasımda nişanlısından ayrıldıgında babası getırdıklerı lokuma içecege kadar aynılarını alıp göndermişti.çünkü sonra bunlar çok laf oluyo aldıkta kaldı vermedıler gıbısıne.

Aynen her şeylerini verdik biz almadık ama çöpe atın ya da dağıtın demiş babam.

Ah canim gecmis olsun bende ayni aeyleei yasadim nisan ve sugun arasi 6 aydi dugune 3 ay kala nisanim atildi bi anda sogudum dedi aksami cok seviyorum derken sabah sogudum dedi babasi geldi nisanliklari getirdi biDe verdik ayni durum agladi falan ama 10 aya kalmadan evlendi ben enkaz durumdaydim kimseye guvenemesim 5 sene boyinca sonra biri cikti karsima herseyi amlatyim olmaz dedim ama oyle bir yanimdaydi ve oyle sevdiki beni hep yanimdaydi her problemde ama ona isinmam alismam da 4 senemi aldi 1 yil nisnli kaldim 2 senelik.evliyim. 32 haftalik hamileyim esimi. Com seviyorum o da oyle aaik oldum simdi sukrediyorum.iyi kibitmis digeriyle diye bir dedigimi iki etmeyen esim ve ailesi. Var Allah'a sukur sadece sabret kimseye uzuntunu belli etme aem uzuldukce sevinen insanlar olacak cevrende sen dik dur o pisman olsun ben goruyorum ve gorsukce mutlu oluyorum

Bitiren taraf benim aynen belli etmiyorum ona halimi ama sadece yazıklar olsun diyorum.

O zaman daha kolay olur belki ben arkadasi ile aldatilan taraftim arkadasimida silmek cok zor olmutu cunku her dakikamiz ayri gecmeyen bi arkadasimdi bunu yapan bana

Açtığın bütün konuları biliyorum. Ben evleneceğinize ve evlendikten bir kaç hafta sonra daha beter konular açacağına emindim. Umarım öyle olmaz. Umarım gerçekten bitmiştir. Şimdi bu forum sayfasını kapat, tatil sitelerinden birini aç ve en azından 15 gün o adamdan uzak duracağın bir yere git. Her konunda gelinliğinin bile alındığını vurguluyorsun ya. İşte o gelinliği de senin kadar imkanı olmayan bir gelin adayına hediye et. Tatilden dönünce de hemen numaranı değiştir ve ortak arkadaşlarınıza sakın numaranı verme.

O zaman daha kolay olur belki ben arkadasi ile aldatilan taraftim arkadasimida silmek cok zor olmutu cunku her dakikamiz ayri gecmeyen bi arkadasimdi bunu yapan bana
Bir daha sevemeyeceğim gibi geliyor. Hiç bir şey içimden gelmiyor.. işe gitmek istemiyorum. Geçsin artık.

Numaramı değişmiştim bulmuştu şuan ses Yok. Neden öyle kesin çizgilerle belirttiniz. Bana ulaşır diye mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…