- Konu Sahibi zeytincicegi
-
ben genel olarak yazdım...baglantı kuramadıysanız kusura bakmayın.Yazdıklarınız birbirinden bağımsız ve konuyla tamamen alakasız.
İlk paragrafa o kadar katılıyorum kiArkadaşlar herkese kızın polise gitmemesini yazmış ama, yaşı reşit, adamla flört ediyor, rıza ile aynı ortamdalar bizim kanunlarımıza göre bu tecavüz olmuyor, bu kızın polise gidip kendisini anlatmasına imkan yok, mahkemeden de bir sonuç alamaz biz okumadık mı bağırmadı diye rızası vardır denen 12 yaşında çocuğu, hangi polise, mahkemeye anlatacak bu kadın derdini, kaldı ki anlattığı şeye KK bile inanmamış
Konu sahibesi sana gelince, bitir bu konuyu kafanda, babası falan hikaye, çözülecek bir durum yok, yoluna bak hayatını kur sana verebileceğim tek tavsiye bu. Tecavüzdür değildir bilemiyorum, keza öyle olsa bile üzerinden 8 ay geçmiş, bu konuyu çözme imkanı yok , daha fazla kendini küçültmeden uzak dur bu insanlardan
Adam seni gram sevmiyor, senin babasini aradigini da cocuk biliyor hatta muhtemelen o demistir acma telefonlarini diye.. aklin aliyor mu bir aile icinde boyle bir seyin duyulmayacagina? Seni baslarindan atmaya calisiyorlar sen hala birbirimizi seviyoruz modundasin, silkelenip kendine gelsen keske..
ilk önce sarhoştu benim isteğim dışında oldu lafına pek inanmıyorum. siz istemediniz mi yani? size tecavüz mü etti. sanmam. bana kalırsa siz de istediniz.Eski sevgilimle istenmeyen şeyler yaşandı benim rızam dışı.(sarhoştu) Durum sonrasında benimle evlenmek istediğini henüz hazır olmadığını söylemişti zaman geçti hiçbirşey olmamış gibi davranmaya başladı bana hiç bir şey söylemiyordu ailesine anlatmaya karar verdim babasına durumu ima ettim gerekeni yapıcağını söyledi bana ben onları sıkıştırmamak için şuan evlilik düşünmediğimi söyledim. Onlar küçük bir şehirde yaşıyor.ben büyük bi şehirde. Son zamanlarda babası ilgisiz davranmaya başladı ve konuşamıyoruz bana dönüş yapmıyor artık. Oğlununsa haberi yok ailesinin bildiğinden. Bence söylememişler benim düşüncem. O başka bir şehirde çalışıyor. Mesaj atıyor ama birşey yok ortada. Olmıcaksa artık mesaj atma konuşmayalım vs tarzında mesaj attım. Bana ayrı dünyaların insanı olduğumuzu ailemin bana yaşattığı hayatı yaşatamıcağını bu durumdan mutsuz olduğunu ifade etti. Klasik bir bahane gibi gözükse de öyle değil beni ailemi baya bi zengin sanıyor,kendini de küçük görüyor galiba ve eğitim farkı da olunca ben üniversite mezunuyum o değil. Bunlar öyle düşünmesi için haklı. Ona gerekli açıklamayı yaptım. Uyumuştu sanırım cevap atmadı ertesi günde cevap gelmedi bende 1 gün müsade ettim üstüne gitmiyim kafasını toplasın diye mesaj atmadım birazdan mesaj atıp düşüncelerini sorucam ona. Babasıyla en son konuştuğumuzda artık bana kesin bişeyler söylemesini istediğimi yavaş yavaş aileme söylemek istediğimden bahsettim.şuan parası yokmuş öyle dedi bana.bu bahane mi acaba beni istemiyorlar mı diye düşündüm ama maddi sıkıntısı da olabilir dedim birşey demedim yine.düşüncelerini merak ediyorum niyetlerini çözemiyorum ben hep iyi tarafından bakmaya çalıştım artık yapamıyorum8 ay olucak babası öğreneli dediğim gibi ben sıkıştırmak istemediğim için birşey demedim onlara ama artık birşeyler olsun istiyorum ciddi bişeyler duymak istiyorum ağzından. bugün aradım babasını cevap vermedi.sonrasında da dönüş yapmadı.yarın tekrar arıcam muhtemelen yine cevaplamıcak ben bunu tek başıma çekmek istemiyorum gerekenin olmasını istiyorum gerekirse aileme anlatırım bunu ne kadar istemesem de. Sizce ne olur bu durumda iki aileler , sonuç ne olur? Babasına beni zor durumda bıraktığını artık aileme de bahsetmek zorunda kalıcağımı şeklinde bir mesaj atarsam yanlış mı olur? Yani kötü niyetle değil,gerçekten zor durumda kaldığım için yazıcam.ben onunla evlenmek istiyorum.lütfen bu konuda çözüm önerilerinize desteğinize ihtiyacım var okuduğunuz için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?