Babası beni oyalamış galiba :(

Üyeliğin yeni ,hikaye gerçekse ;

Neden sevgilinin babasını devreye sokuyorsun? Sevgilin olsam ,bu sebepten terkederdim seni . Bide sürekli adamı arayıp duruyorsun ..neden seninle muhatap olmak zorunda ? Tek muhatabın sevgilin .
evlenmek için mı ilişki yaşadın ? Mecbur bırakmak için m8 ?
Sevgilinin babası şuan ne düşünüyor biliyor musun ? " oğlum gönlünü eglendirmis, elinin kiri ,kız düşünsün " ..yani kimseden bişey bekleme ..adam seninle evlenmek zorunda değil zaten .böyle bir algın varsa evlenip ilişki yaşasaydın .kimseyi hicbirseye mecbur edemezsin .ailene anlatınca da aferin demeyecek ler sana .yaptın cezanı çek yada oldu geçti gitti ,önüne bak diyecekler .

Herkes tecavuzcunlemi evlenmek istiyorsun demis
Adam sarhosmus sende sirf onunla evlenebilmek icin o sarhosken ondan yararlanip bir birliktelik yasamissin
Bu durumda sen ona tecavuz etmis oluyorsun
Beynim tam boyle

Gerçekten tuhafsınız yani...

Sarhoşluk vs bahane. Adam bildiğin tecavüz etmiş. Siz gidip şikayetçi olacağınız yerde babasına çıtlatmışsınız. Kendinizi ne duruma düşüreceğinizi düşünmediniz mi hiç? Bir de hala ısrar ediyorsunuz babası birşey yapsın diye.

Ha şikayetçi olmadım, tecavüzden de rahatsız olmadım diyorsanız, o zaman ne adamdan, ne babasından birşey beklemeyin. Şikayetçi olmadıysanız kendinizi yamamaya da çalışmayın!

Tecavüze uğramışsın ve şikayet etmek yerine evlenmek için çabalıyorsun. Seni istemiyorlar açık ve aradan zaman da geçmiş ilerde oğlumun yaptığı ne malum gibi çirkin şeylerle karşılaşabilirsin. Hadi diyelim ki evlendin ailesi herkes biliyor bunu ilerde yüzüne vuracaklar sürekli ve sonra boşanma halleri yani canım olmaz bu iş olmaz. Git psikolojik destek al ve bunları unut kimseye evlenmek için de boşuna baskı yapma.

şaka mı ya? adam hem sana tecavuz edıyor, hem seninle evlenmek ıstemıyor. sen seninle evlensin diye yapmadığın gariplik yok. mutlu olacağın bi hayat öngörüyor musun? yoksa evlilik meraklısı mısın

benmi yanlış okuyup yanlis anladim adam sana tecavuz etti sen adamin pesinden kosuyorsun seni alsin diye birde bu adamla evlenmek istiyorsun oylemi ???
neden polise gitmedin neden sikayet etmedin tabiki adam seni umursamaz neden umursasinki onlar sana yalvaracagina sen onlara yalvariyosun cunku

Arkadaşlar herkese kızın polise gitmemesini yazmış ama, yaşı reşit, adamla flört ediyor, rıza ile aynı ortamdalar bizim kanunlarımıza göre bu tecavüz olmuyor, bu kızın polise gidip kendisini anlatmasına imkan yok, mahkemeden de bir sonuç alamaz biz okumadık mı bağırmadı diye rızası vardır denen 12 yaşında çocuğu, hangi polise, mahkemeye anlatacak bu kadın derdini, kaldı ki anlattığı şeye KK bile inanmamış

Konu sahibesi sana gelince, bitir bu konuyu kafanda, babası falan hikaye, çözülecek bir durum yok, yoluna bak hayatını kur sana verebileceğim tek tavsiye bu. Tecavüzdür değildir bilemiyorum, keza öyle olsa bile üzerinden 8 ay geçmiş, bu konuyu çözme imkanı yok , daha fazla kendini küçültmeden uzak dur bu insanlardan

Yahu neresinden tutsak abuk sabuk saçma sapan bir olaya dönmüş bu durum!
Senin kafan yerinde mi önce onu sorayım

Ilk cumleden sonra dogru duzgun okumaya bile gerek duymadim. Adam sana tecavuz etmis bilmem farkinda misin? Babasina soylemissin bi de, napicak adam kendi oglunun yaninda mi duracak senin mi bi dusun bakalim..

İlk paragrafa o kadar katılıyorum ki
Yorumları okuyunca bi an acaba kanunlarımız gerçekten mağdurun yaninda da ben mi yanlış biliyorum diye kendimle çeliştim
Bu kızın kendini ispatlamasına imkan yok,sevgilimin kendi istedi der geçer adam. Bu kız daha beter perişan olur.

Şaka mı? Adam size tecavüz etmiş. TECAVÜZ!!!! Siz evlenmeyi düşünüyorsunuz. Ve kalkıp bunu savcıya polise anlatacağınıza gidip sizi başgöz etsin diye babasına ima etmişsiniz. Valla büyük bi şaşkınlıkla okudum. İstemiyolar sizi.

Güzel kardeşim ,rızan dışı birşey yaşamışsın hadi neyse sarhoştu diyorsun,koştura koştura nikahlanayım derdine düşmüşsün, yaş kaç daha? İkincisi sırf birlikte oldun diyemi evlenmek istiyorsun yoksa gerçekten bu insanla bir ömür geçirmek mantıklı be uygun geliyormu sana? Aklını başına topla bu insanlardan sana hayır Yok zaten evlenmede bu şekilde

Al benden de o kadar yani !

ilk önce sarhoştu benim isteğim dışında oldu lafına pek inanmıyorum. siz istemediniz mi yani? size tecavüz mü etti. sanmam. bana kalırsa siz de istediniz.
e peki bu durumu yaşadınız diye neden olayı hemen evliliğe getiriyorsunuz. sözleşme falan mı imzaladınız beraber olursak benle evleneceksin diye. hem bile isteye yapıyorsunuz hem de sizinle evlenmek istemeyen kişiye ısrar ediyorsunuz. ne bu evlilik merakı anlamıyorum. gururunuz yok mu sizin? siz evlenmek istiyorsunuz ama onlar sizi istemiyor. sırf sevgiliniz kendini mecbur hissetsin diye babasını araya sokmuşsunuz. ama türkiyede de hiçbir baba oğluna kızmaz yani böyle yaptı diye, elinin kiri olarak bakıyorlar siz de farkındasınızdır.
bırakın görüşmeyin bir daha. bundan sonraki ilişkilerinizde de aklınızı kullanın. madem yatıp kalkmaya bu kadar anlam yüklüyorsunuz evlilik öncesi yapmayacaksınız o zaman. yapıyorsanız da sonuçlarına katlanacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…