Babası beni oyalamış galiba :(

O sarhoş ise sen istemeden nasıl gerçekleşti? Hadi sen sarhoş olsan tamam diyeceğim de.
Insanları bu kadar neden sıkboğaz ediyorsunuz.
Sizinle evlenmek istemiyor evlense bile size kocalık yapmayacak belli ki .
Bi hata oldu diye evlenmek zorunda mısınız ?
Hayatı kendine zehir edersin.
Belli yani adam seni istemiyor. Istese bile dediğine göre zorla birlikte olmuş seninle. Evli olunca da seni bazı şeylere zorlayabilir. Zorbalıkla yaptırabilir. Nikâh var diye eyvallah mi diyeceksin?
Kaldı ki böyle şeyler iki kişi arasındadır. Aileye anlatmak ne demek ?
Ailenden korkuyorsun belli ki ama bu ailenin senin ailene demeyeceği ileride kavga durumunda yüzünüze vurmayacağı ne malum.
Olmuş bi cahillik böyle davranarak çığ gibi buyutme.
Dünyanın sonu değil.
Biraz kendine saygın olsun. Silkelen kendine gel.

Bu isteğim dışı oldu olayını kenara atalım tecavüz ciddi bir şeydir ki sarhoş sa size zararda vermiş olması gerek çokta zorla olmamıştır diye düşünüyorum. Siz babasına böyle birşeyi nasıl anlattiniz benim beynim bunuda almadı açıkçası yada benimle evlenir bu şekilde diyemi düşündünüz, gencecik kızsın okumussun kendine göre birini bul ve aileni bu işe karistirip geleceğini bu pislik için harcama geç bu aşk meşk işlerini birazda ailenizi düşünün olcak iş değilll.

Tecavüze uğradığınıza ben bile inanmadım, babası hiç inanmamıştır.

Onunda suçu yok böyle olmasını istemezdi demişsiniz, onun suçu yoksa ben mi suçluyum, insan tecavüzcüsünü savunur mu suçu yok diye, size kimse inanmaz.

Konu sahibi üyelik iptali yaptırmış galiba.Yine de yazılanları okuduğunu varsayarak, tecavüzcünü babasına değil ,devlet babaya şikayet edecektin,geçmiş olsun canım 6 aylık şikayet süren de geçmiş.

Okuduğuma inanamadim bi an okudum bi daha okudum.adam seni istemiyor babasi adami zorlasn sennle evlendirsn istiyorsn.neden?

Neden istemedigin seyleri yasadigin adamla evlenmek istiyorsun? Hem de o istemezken. Biraz gurur.

Çocuk istemiyorsa ailesi ne yapabilir ki?Ogullarının istemediği biriyle evlenmesine göz yummazlar.Kim bilir ne şekilde anlattı sevgilin.İyice yüz göz olunmuş babaya anlatılarak.

Bugün de şaşırdık çok şükür. Hatta küçük dilimizi yuttuk. Bak yazayım sen de yutacaksın.

Tecavüzcüsüyle evlenmek için araya babasını sokmaya çalışan üniversite mezunu aşık hanım kızımız,
Git tedavi ol.

Bence olay tecavüz değil. Rızam dışında dediği sarhoştum, katı ahlak kurallarından vazgeçtim sevistim ayılinca da hay allah dedim demek istiyor.

Adam sarhoşmuş . Kız kendinde ve istemediğini bilen bir bilinç düzeyinde . Tecavüzdür bu.

Soylediginiz gibiyse tabiki tecavuzdur. Hepsini okumadım. Daha sonra bu konuya açıklık getirdi mi.yazdıklarından aslında istemiş sonra da pişman olmuş gibi geldi.

Aklıma geldi...Acaba sen önceden başka biriyle birlikte oldun da sarhoş ayağına sanki ilk defa oldu oyunu mu çevirmeye çalışıyorsun acaba..Cunku normal şartlarda ondan tiksinmen gerekir sen az kaldı melek ilan edeceksin..?Malum babasını falan devreye sokman vala akıl kârı değil var bunda bi dalavere

Bir kadın kendi rızası dışında cinsel birliktelik yaşayacak ve bu kadar sakin, ılımlı olacak ve hatta tecavuzcusune anlayışla yaklaşacak. O eylem olurken yaşanılan şiddet hakkinda bile en ufak fikriniz olmadigi o kadar belli ki. Hiç inandırıcı olmadığıniz gibi tecavüz gibi korkunç bir kavramın da içi bomboş ediliyor bu şekilde. Gercekten tecavuze ugrayan kadinlarin yasadiklari travmalar hakkinda en ufak bilginiz bile yok. Büyük ihtimal sevgiliydiniz ve başbaşaydiniz. Adam istedi sen de biraz nazlandın. Adı da oldu rıza dışı birliktelik. Beklediğiniz gibi olmayınca babasını devreye sokmanız da ayrı saçmalık olmuş. Adam sizi istemiyor. Bir de gidip ailenize de anlatacaksınız. Onlara da rıza dışı oldu diyeceksiniz değil mi. Demeyecekler mi sana e be kızım bunca zamandır neredeydin. Giderdik şikayet ederdik. Adli toptan bir rapor alınırdı. Şiddete uğradın madem... en azından psikolojik destek alırdık... hayır bir de üniversite mezunuymuşsun.

Yazdıklarınız birbirinden bağımsız ve konuyla tamamen alakasız.

Benim anladığım,sen adamın sarhoşluğundan faydalandın ve birlikte oldun.şimdi de kendini zorla yamamaya çalışıyorsun...ben böyle anladıysam,o baba da böyle anlamış olabilir
Ben de gayet böyle anladım. Hatta belki de evlenmek için ses çıkarmadı adama. Yoksa diğer türlüsünü aklım almıyor, bu kadar cahilliğe inanmak istemiyorum.

Ben de gayet böyle anladım. Hatta belki de evlenmek için ses çıkarmadı adama. Yoksa diğer türlüsünü aklım almıyor, bu kadar cahilliğe inanmak istemiyorum.
Tam da bende bunu dusunuyordum.babasida sevgilisinde böyle düşündügu icin uzaklasti.babasini aramak nedir?

Tecavüzcünle evlenip bir hayatı mahvetmek mi istiyorsun?
Onun cabasi mi bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…