Babası çocugun velayetini istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle korkmayın. Hayatınıza birinin girmiş olması onun cocugunuzu alacağı anlamına gelmez

Herkes anne olamıyor maalesef... ben sizin çocuğunuzu istemediginiz kanaatine vardım... anneniz babaniz kabul etse vermeyi düşünüyorsunuz, ki zaten evlenince de yanınızda istemiyorsunuz..
Konuda da babasının çocuğu bırakmak istememesinden bahsediyor zaten. Ben kızımı bırakmak istemiyorum demiyor çünkü zaten bırakacak annane ve dedesine. Ha birde sevgilisi var tabi, ona da haksızlık olmasın... Çocuk ananeane de kalsın ne olacak.!

Bakmayacağınız çocuğun ne diye tasasına düştünüz madem? Sırf anne babanız çocuğa alışmış diye vermek istemiyorsunuz sanki. Bencil bir annesiniz.

Sevgilisi olmasi evlenecek olması hic onemli değil bekar kadın sonuçta... ama kendine yeni hayat kurarken cocugunu da icine dahil etmeli...herkes anne baba olmamalı, bunu bilir bunu söylerim

Fikriniz hayatımda duyduğum en ama en saçma fikir. Şu yazınızı okuyana kadar üzülmüştüm ama siz zaten kızınızdan vazgeçmişsiniz. Anneanneye bırakınca çocuk annesiz kalmıyor mu allah aşkına ya . Pes

Ne zaman bosanmistiniz ki?

Sevgilisi olmasi evlenecek olması hic onemli değil bekar kadın sonuçta... ama kendine yeni hayat kurarken cocugunu da icine dahil etmeli...herkes anne baba olmamalı, bunu bilir bunu söylerim
Elbette sevgilisi olmasına birşey diyemeyiz ama sevgilime haksızlık olur düşüncesiyle evladından ayrı kalmayı kabul etmesi bir anne olarak normal değil kesinlikle. Burada ilk düşünmesi gereken kişi 4 yaşındaki evladı ve ona olabilecek haksızlıklar.

Arkadaşlar cocugu mu tabı Kı annemlere bırakma taraftarı degılım cocuguma oda bile yapıyorduk odası hazırdı yeri hazırdı ben ona o sekılde soylemek zorunda kaldım annemlerde kalsın barı dıye cunkı kızım bensiz uyuyamıyor

amac ne peki, nafakadan mi yirtmak?
Hatta belki kendi nafaka isteyebilir mi?

Onun derdi cocuk degil sensin.Hayatini duzene sokmani tekrar evlenip mutlu olmani istemiyor.Cocugu da oyle kolay alamaz bence avukatla gorus ve sozlunle evlen hayatini kur.Velayetini alsa da senin cocugun tek onun olmayacak ki

Bak profilinde rabbin için sabret yazıyor bence sen hiç o adamla evlenme bile güvenmeden bir yola giriyorsun sanırım adam bekar falan? Rabbin için otur evde evladını büyüt.

Size sınır oldum . Cümlelerinizde bile dede ve anneanne hayır dediği icin vermiyor gibisiniz çocuğu resmen. E verin velayeti gitsin o zaman . Secimlerinizden vazgeçin demiyorum ki evliliğiniz çok mutlu huzurlu olur inşallah zaten adamin derdi sizsiniz hicte pabuc bırakmayın ona evlenin elbette mutluda olun ama belliki siz zaten kızınızı yanınıza almayakmissiniz. Bi kız çocuğu icin anne baba önemlidir. Baba yok sinirli arsız bir adam belli ama kusura bakmayın annede yok . Kız icin sadece dede anneanne var . Üzüldüm cok kiziniz icin . Onyargi su bu sakın demeyin msjlariniz kendini ele veriyor zaten .ki yazdığınız ilk konuda bile asla kızımdan vazgeçmem denemişsiniz hiç . yok ben yalandan tmm dedim ama babam hayır diyor falan demissiniz . gerekirse bir süre evliliği ertelerim bile çıkmadı ağzınızdan. Ne diyelim hayırlısı olsun sizin icin

Alttan almak zorunda kaldım cunkı gercekten cok pislik sülalesi cok kavgacı evliyken kaynanamla kavga ettım diye kaynım sopayla kavga etti benimle gece yarısı elimde cocuk sopayla dövmeye calıstı tuttular boyle bir aile ben kızıma cok duskunum aşırı duskunum bırakamam tabı ki sadece eski esım bagrıp durunca telefonda ve mesajlarda sakınlessın dıye tamam deddım ve size danısıyorum bana fikir vermeniz ıcın kesinlikle cocugum dan ayrılma taraftarı degılım

Alamaz arkadaş ne münasebet. Çocuğuna para yardımında bulunmayan adama kim çocuk verir. Sen boşanmışsın artık senin hayatında biri olup olmaması kimseyi ilgilendirmez.
Maaşın var mı? Çocuğuna bakabiliyor musun? Ki bakamasanda baba bakman için maddi olarak bakmak zorunda. Çocuk hakkı herzaman öncelik annenin. Çok elzem bir durum olmadığı takdirde.

Bence hiç baban muhattap bile olmasaydı. Avukat tutun ona konuşsun. Küfür edecem edemiyorum. Hiç ban yemeyen birinide banlatacak böyle adamlar...

Kör ölür badem gözlü olur kel ölür sırma saçlı olurun açıklaması gibi adam .. Töbe estafurullah

O mesajları polise ilet bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…