Öncelikle korkmayın. Hayatınıza birinin girmiş olması onun cocugunuzu alacağı anlamına gelmezMerhaba arkadaşlar 2 gündür çok kotuyum.
Eşimle boşandık anlaşmalı bir şekilde.
Evliyken ona cektıgım kredi var o krediyle kendisine dükkan açtı. 25 milyar.
Evli oldugumuz dönemde kredi borcunu ben ödedim bosanana kadar. Boşandıktan sonra ödemedi ve hacızlık oldum maaşımdan 587 lira kesilmeye başladı. Anlaşmalı boşanırken sadece cocuk ıcın nafaka ıstedım oda 600 TL maaşıma gelen icramı odeyebılmem ıcın ek olarak başka bır para yazılmadı velayet bende kaldı ben ailemde yasıyorum bu süre zarfında gorustıgum bırı var ve gayet iyiyiz eski esım nafaka sını bosandıgımızdan buyana sadece 1 kere ödeme yaptı oda zar zor. 2 gun once eski esım hayatımda biri oldugunu ögrendi ve velayeti istiyor vermezsen kavga cıkartırım diyor. Annemle babam cocuguma cok duskun onlar da verme taraftarı degıl. Görüştügum insan da benden ayrılabılırsın evlenmeye biliriz senı cocugun dan ayıramam diyor ama ben ona haksızlık yapacagım dusunuyorum cunkı evı bıle tuttuk yaza dugun olacak esyalar ufaktan alındı ve bızım aileler arasında söz bile yaptık. Cocugumu vermek istemiyorum ama kavga cıkartırım alırım diyor 2 gundur sorun yaratıyor babam asla vermek istemiyo bugun de babam eski esimin yanına gıdıcek konusucak lar kavga cıkıcak diye korkuyorum. Bana ne önerirsiniz nasıl yol izleyeyim morelım cok bozuk.
Tesekkur ederim sımdıden
Cocuguma baktıkca aglıyorum cok kotuyum
Konuda da babasının çocuğu bırakmak istememesinden bahsediyor zaten. Ben kızımı bırakmak istemiyorum demiyor çünkü zaten bırakacak annane ve dedesine. Ha birde sevgilisi var tabi, ona da haksızlık olmasın... Çocuk ananeane de kalsın ne olacak.!Herkes anne olamıyor maalesef... ben sizin çocuğunuzu istemediginiz kanaatine vardım... anneniz babaniz kabul etse vermeyi düşünüyorsunuz, ki zaten evlenince de yanınızda istemiyorsunuz..
Cocugum kız baba olarak haklı almak istemekte fakat evli oldugum zamanlarda dahil cocuga hep annem le babam baktı ben calıstım cocugum 6 aylık tı calıstım sırf gecınebılmek ıcın annem herseyıne alışkın ama onlar 1 defa bile bakmadı cocugum yemek yeme sorunu bile var onlar bakamaz en azından diyorum ki annemlerde kalsın bende burdan goreyım oda burdan gorsun bunun teklifini bile yapıyorum fakat ısrarla bende kalacak annem isten cıkıyor annem bakacak diyor annesi zamanında kendi cocugunu gözü rahatsız diye sabunla yıkamış cahil bir kadın. Kafayı yıycem
Sevgilisi olmasi evlenecek olması hic onemli değil bekar kadın sonuçta... ama kendine yeni hayat kurarken cocugunu da icine dahil etmeli...herkes anne baba olmamalı, bunu bilir bunu söylerimKonuda da babasının çocuğu bırakmak istememesinden bahsediyor zaten. Ben kızımı bırakmak istemiyorum demiyor çünkü zaten bırakacak annane ve dedesine. Ha birde sevgilisi var tabi, ona da haksızlık olmasın... Çocuk ananeane de kalsın ne olacak.!
Fikriniz hayatımda duyduğum en ama en saçma fikir. Şu yazınızı okuyana kadar üzülmüştüm ama siz zaten kızınızdan vazgeçmişsiniz. Anneanneye bırakınca çocuk annesiz kalmıyor mu allah aşkına ya . PesCocugum kız baba olarak haklı almak istemekte fakat evli oldugum zamanlarda dahil cocuga hep annem le babam baktı ben calıstım cocugum 6 aylık tı calıstım sırf gecınebılmek ıcın annem herseyıne alışkın ama onlar 1 defa bile bakmadı cocugum yemek yeme sorunu bile var onlar bakamaz en azından diyorum ki annemlerde kalsın bende burdan goreyım oda burdan gorsun bunun teklifini bile yapıyorum fakat ısrarla bende kalacak annem isten cıkıyor annem bakacak diyor annesi zamanında kendi cocugunu gözü rahatsız diye sabunla yıkamış cahil bir kadın. Kafayı yıycem
Elbette sevgilisi olmasına birşey diyemeyiz ama sevgilime haksızlık olur düşüncesiyle evladından ayrı kalmayı kabul etmesi bir anne olarak normal değil kesinlikle. Burada ilk düşünmesi gereken kişi 4 yaşındaki evladı ve ona olabilecek haksızlıklar.Sevgilisi olmasi evlenecek olması hic onemli değil bekar kadın sonuçta... ama kendine yeni hayat kurarken cocugunu da icine dahil etmeli...herkes anne baba olmamalı, bunu bilir bunu söylerim
bu anlattığınız olay nerede ise yeniden evlenen her çocuklu kadının duyduğu sözler
hiçbir hakim sırf annesi evlendi diye velayeti anneden alıp babaya vermez
nafakayı dahi ödemeyen babaya 4 yaşındaki çocuğu hiç vermez
kavga çıkartırmış çıkartsın önce
yani o sizi tehdit edip anlaşmalı velayet değişikliği yapacak sonra da çocuk sende kalsın diyecek
sizin başınıza ilk geliyor ama biz çokkk gördük
tınmayın
çocuğum küçük benimle kalacak deyin ve susun
evlenin sonra açsın davayı
sizin evlenmenizi engellemek ya da sonrasında kullanmak için çocuğun kağıt üstünde velayetini istiyor ama umursamazsanız çocuğu vs almaz
Onun derdi cocuk degil sensin.Hayatini duzene sokmani tekrar evlenip mutlu olmani istemiyor.Cocugu da oyle kolay alamaz bence avukatla gorus ve sozlunle evlen hayatini kur.Velayetini alsa da senin cocugun tek onun olmayacak kiMerhaba arkadaşlar 2 gündür çok kotuyum.
Evli oldugumuz dönemde kredi borcunu ben ödedim bosanana kadar. Boşandıktan sonra ödemedi ve hacızlık oldum maaşımdan 587 lira kesilmeye başladı. Anlaşmalı boşanırken sadece cocuk ıcın nafaka ıstedım oda 600 TL maaşıma gelen icramı odeyebılmem ıcın ek olarak başka bır para yazılmadı velayet bende kaldı ben ailemde yasıyorum bu süre zarfında gorustıgum bırı var ve gayet iyiyiz eski esım nafaka sını bosandıgımızdan buyana sadece 1 kere ödeme yaptı oda zar zor. 2 gun once eski esım hayatımda biri oldugunu ögrendi ve velayeti istiyor vermezsen kavga cıkartırım diyor. Annemle babam cocuguma cok duskun onlar da verme taraftarı degıl. Görüştügum insan da benden ayrılabılırsın evlenmeye biliriz senı cocugun dan ayıramam diyor ama ben ona haksızlık yapacagım dusunuyorum cunkı evı bıle tuttuk yaza dugun olacak esyalar ufaktan alındı ve bızım aileler arasında söz bile yaptık. Cocugumu vermek istemiyorum ama kavga cıkartırım alırım diyor 2 gundur sorun yaratıyor babam asla vermek istemiyo bugun de babam eski esimin yanına gıdıcek konusucak lar kavga cıkıcak diye korkuyorum. Bana ne önerirsiniz nasıl yol izleyeyim morelım cok bozuk.
Tesekkur ederim sımdıden
Merhaba arkadaşlar 2 gündür çok kotuyum.
Tesekkur ederim sımdıden
O mesajları polise ilet bence.Alttan almak zorunda kaldım cunkı gercekten cok pislik sülalesi cok kavgacı evliyken kaynanamla kavga ettım diye kaynım sopayla kavga etti benimle gece yarısı elimde cocuk sopayla dövmeye calıstı tuttular boyle bir aile ben kızıma cok duskunum aşırı duskunum bırakamam tabı ki sadece eski esım bagrıp durunca telefonda ve mesajlarda sakınlessın dıye tamam deddım ve size danısıyorum bana fikir vermeniz ıcın kesinlikle cocugum dan ayrılma taraftarı degılım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?