Babası çocugun velayetini istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cocugum kız baba olarak haklı almak istemekte fakat evli oldugum zamanlarda dahil cocuga hep annem le babam baktı ben calıstım cocugum 6 aylık tı calıstım sırf gecınebılmek ıcın annem herseyıne alışkın ama onlar 1 defa bile bakmadı cocugum yemek yeme sorunu bile var onlar bakamaz en azından diyorum ki annemlerde kalsın bende burdan goreyım oda burdan gorsun bunun teklifini bile yapıyorum fakat ısrarla bende kalacak annem isten cıkıyor annem bakacak diyor annesi zamanında kendi cocugunu gözü rahatsız diye sabunla yıkamış cahil bir kadın. Kafayı yıycem

Yaş sınırlaması gereği çocuğun psikolojisi için 13 yaşına kadar anneye veriliyor tabii bu süre zarfında anne araştırılıyor evladına bakabiliyor mu? Çalışıyor mu? Ahlâken durumu nasıl nikahsız birliktelik var mı falan diye bunlardan sorun çıkmaz ise korkmayın aynısı eski enişte kuzenime yaptı ama sorun olmadığı için kızı anneye verildi içiniz rahat olsun iyi günler

Korum benden degıl korkum ailelerin birbirine girmesi

Korum benden degıl korkum ailelerin birbirine girmesi
ay girsinler ne olazak?
ben bi garipsedim sizi. adam kavga çıkarırım dedi diye siz velayeti vermeyi bile düşünüyorsunuz bence.
gidersin savcılığa gösterirsin mesajları. uzaklaştırma kararı alırsın gerekirse.

Kavga çıkartırsa uzaklaştırma çıkartırsın. Mesajlarını sakla.

++

konu sahibi. kavgayi da bekleme direkt git sikayet et bence. alabilirse alsin bakalim. asla verme asla. kagit üzerinde bende olsun sende kalsin desede verme kesinlikle. hic babanda falan ugrasmasin sözlünü de terk etme ne münasebet

nasil tamam dersin?

bu anlattığınız olay nerede ise yeniden evlenen her çocuklu kadının duyduğu sözler

hiçbir hakim sırf annesi evlendi diye velayeti anneden alıp babaya vermez

nafakayı dahi ödemeyen babaya 4 yaşındaki çocuğu hiç vermez

kavga çıkartırmış çıkartsın önce

yani o sizi tehdit edip anlaşmalı velayet değişikliği yapacak sonra da çocuk sende kalsın diyecek

sizin başınıza ilk geliyor ama biz çokkk gördük

tınmayın

çocuğum küçük benimle kalacak deyin ve susun

evlenin sonra açsın davayı

sizin evlenmenizi engellemek ya da sonrasında kullanmak için çocuğun kağıt üstünde velayetini istiyor ama umursamazsanız çocuğu vs almaz

Kimsede yaşamıyorum ailemle yasıyorum ıkametgahım da burda fakat hayır dersem 2 aile bırbrne girecek tek korkum o.
Korkma canım hemen mesajlarla birlikte git şikayet et uzaklaştırma al için rahat olsun 4 yaşındaki çocuğu anneden almazlar

Surada okuduğum kadınlarda cahillik mi desem basiretsizlik mi bilemedim. Birine deriz darp raporu al, " mirlik iz ilimim." Öteki velayeti alacakmış, hem de çocuk 4 yaşında.
Yahu arkadşım hic mi okumazsınız, arastirmazssiniz. Bakın ben evli degilim bu konularda sizden daha bilgiliyim.

Öncelikle o çocuk 4 yaşında, hic bir hakim evleniyorsunuz diye çocuğu sizden alıp nafaka bile vermeyen babaya vermez. Evlenmek suç değildir. Bilâkis çocuğa aile ortamı vereceği icin daha bile iyidir. Sizin yerinizde olsam nafaka icin o kişiyi icraya verirdim. Eğer ödemezse hapis cezası aldırırdım. Ki ben canlı örneğini gordum bunun. Hapise girince 30 bin lirayı buldu buluşturdu ödedi kadına, çıkmak için.
Yarin sabah ilk iş bakin polise degil, savcıya gidip tehtid mesajlarının çıktısıyla suç duyurusunda bulunup uzaklaştırma alırdım.

Ayrıca siz sahipsizmisimiz, yok kavga cikaricakta, yok çocuk kaçıracak. Anan, baban, akraban, nisanlin var. Dağ başında mi yaşıyorsun. Ali kıran baş kesen mi bu.

Biraz okuyun ya haklarınızı bilim. Yapmayınkoskoca kadınlar kendinizi cahil cahil. Bu kadar da basiretsiz olmayın. Çocuk kaçırma zorla alma ha, onu kendi ellerimle gebertirim vallahi. Bu kadar korkak olmayın.

Siz çocuğunuzu annenize bırakarak mi evleneceksiniz?
4 yaşında be!
4.
Evlendiginiz adam için 4 yaşındaki çocuğun nasıl cinsiyeti önemli olabilir?
Allah ım aklıma mukayyet ol..

Kavga çıkartıp çocuğu almak gibi hukuki bir yöntem yok yalnız. Buna sadece havlamak denir. Çocuğunuz kaç yaşında? Bu salak herifin hayatında kimse yok mu? Yarın bir gün o da evlenirse ne olacakmış? Madem evlenmeniz çocuğu alma sebebi olabiliyor, o hiç mi evlenmeyecek? Kısaca bir halt yapamaz ama siz yine de bir avukata danışın tabi.

Yahu saçmalamayın niye haklı olsun adam. Evleneceğiniz adama neden sapık muamelesi yapıyorsunuz ki? Güvenemiyorsanız, neden evlenmeyi düşünüyorsunuz? Ayrıca sapıklar için kız erkek farketmez, şiddet uygulayacak, istismar edecek adam erkek çocuğa da yapar. Siz kendiniz haklı görüyorsunuz eski kocanızı zaten, neyin mücadelesini vereceksiniz?

velayet ende nasıl alabilir ki? babanız dagitmesin bence dengesizse sıkıntı çıkarabilir avukata gidin öyle bi hakkı yok

Siz normalde de annenizde mi bırakacaktız kızınızı evlenince? Bu teklifi rahatça ettiğinize göre sizinde aklınıza yatan bir durum.

Tuhaf bir anne olarak bu teklifi yapmaniz.Siz böyle düşünüyorsanız eşinizin çocuğu almak istemesine şaşırmamak lazım.

İyi de siz neden bu adamla anlaşmaya çalışıyorsunuz ki.
Yavrum için isterse dünya birbirine girsin, umrumda olmaz.
Bir değişik geldiniz bana, evlenince neden annenizde kalmasını teklif ediyorsunuz..
Siz böyle yaparsanız adam yani kendini iyice haklı görür.

Canım git hemen icra tabiki başlat nafakanı faizi ile birlikte al extra bu aylar dahil yatirsinda aklı başına gelsin ne korkuyorsun ve onlar edepsiz ise sende edepsiz ol deli deliyi görünce kaçar bilmiyonmu

Velayet bende ve yaza evlencegmı bıldıgı ıcın cocuga artık ben bakıcam diyor dava acıcam velayeti verıcek sın yoksa kavga cıkartmakla tehdit edıyor
Polise gidin hiç zaman kaybetmeden. Hoş onlar da bişey yapmıyor ya gözü korkar belki. Uzaklaştırma falan alır en kotu. Kavgadan kasıt ailenize size hayatınızda ki insana zarar verebilir mi ? O kadar gözü dönmüş biri mi. Yoksa kuru kavga çıkarırım demesinden neden korktunuz. 4 yaşındaki nafakasını dahi ödememiş çocuğu yasal yollardan alamaz sizden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…