ay girsinler ne olazak?Korum benden degıl korkum ailelerin birbirine girmesi
Kavga çıkartırsa uzaklaştırma çıkartırsın. Mesajlarını sakla.
Mesajlarını saklıyorum mesajlarda tehdit var alıcam cocugu vermezsen zorla alıcam diyor kavga cıkarcam diyor velayeti duzgun bir sekılde ver dıyo tamam dedim sımdılık ama ben tamam desem babam hayır diyor geri dava acıcazz vermeyecem diyor fakat onun ailesi pislik sorun cıkarma ya cok meilliler
Korkma canım hemen mesajlarla birlikte git şikayet et uzaklaştırma al için rahat olsun 4 yaşındaki çocuğu anneden almazlarKimsede yaşamıyorum ailemle yasıyorum ıkametgahım da burda fakat hayır dersem 2 aile bırbrne girecek tek korkum o.
Cocugum kız baba olarak haklı almak istemekte fakat evli oldugum zamanlarda dahil cocuga hep annem le babam baktı ben calıstım cocugum 6 aylık tı calıstım sırf gecınebılmek ıcın annem herseyıne alışkın ama onlar 1 defa bile bakmadı cocugum yemek yeme sorunu bile var onlar bakamaz en azından diyorum ki annemlerde kalsın bende burdan goreyım oda burdan gorsun bunun teklifini bile yapıyorum fakat ısrarla bende kalacak annem isten cıkıyor annem bakacak diyor annesi zamanında kendi cocugunu gözü rahatsız diye sabunla yıkamış cahil bir kadın. Kafayı yıycem
Yahu saçmalamayın niye haklı olsun adam. Evleneceğiniz adama neden sapık muamelesi yapıyorsunuz ki? Güvenemiyorsanız, neden evlenmeyi düşünüyorsunuz? Ayrıca sapıklar için kız erkek farketmez, şiddet uygulayacak, istismar edecek adam erkek çocuğa da yapar. Siz kendiniz haklı görüyorsunuz eski kocanızı zaten, neyin mücadelesini vereceksiniz?Cocugum kız baba olarak haklı almak istemekte fakat evli oldugum zamanlarda dahil cocuga hep annem le babam baktı ben calıstım cocugum 6 aylık tı calıstım sırf gecınebılmek ıcın annem herseyıne alışkın ama onlar 1 defa bile bakmadı cocugum yemek yeme sorunu bile var onlar bakamaz en azından diyorum ki annemlerde kalsın bende burdan goreyım oda burdan gorsun bunun teklifini bile yapıyorum fakat ısrarla bende kalacak annem isten cıkıyor annem bakacak diyor annesi zamanında kendi cocugunu gözü rahatsız diye sabunla yıkamış cahil bir kadın. Kafayı yıycem
Siz normalde de annenizde mi bırakacaktız kızınızı evlenince? Bu teklifi rahatça ettiğinize göre sizinde aklınıza yatan bir durum.Cocugum kız baba olarak haklı almak istemekte fakat evli oldugum zamanlarda dahil cocuga hep annem le babam baktı ben calıstım cocugum 6 aylık tı calıstım sırf gecınebılmek ıcın annem herseyıne alışkın ama onlar 1 defa bile bakmadı cocugum yemek yeme sorunu bile var onlar bakamaz en azından diyorum ki annemlerde kalsın bende burdan goreyım oda burdan gorsun bunun teklifini bile yapıyorum fakat ısrarla bende kalacak annem isten cıkıyor annem bakacak diyor annesi zamanında kendi cocugunu gözü rahatsız diye sabunla yıkamış cahil bir kadın. Kafayı yıycem
İyi de siz neden bu adamla anlaşmaya çalışıyorsunuz ki.Cocugum kız baba olarak haklı almak istemekte fakat evli oldugum zamanlarda dahil cocuga hep annem le babam baktı ben calıstım cocugum 6 aylık tı calıstım sırf gecınebılmek ıcın annem herseyıne alışkın ama onlar 1 defa bile bakmadı cocugum yemek yeme sorunu bile var onlar bakamaz en azından diyorum ki annemlerde kalsın bende burdan goreyım oda burdan gorsun bunun teklifini bile yapıyorum fakat ısrarla bende kalacak annem isten cıkıyor annem bakacak diyor annesi zamanında kendi cocugunu gözü rahatsız diye sabunla yıkamış cahil bir kadın. Kafayı yıycem
en azından diyorum ki annemlerde kalsın bende burdan goreyim
Polise gidin hiç zaman kaybetmeden. Hoş onlar da bişey yapmıyor ya gözü korkar belki. Uzaklaştırma falan alır en kotu. Kavgadan kasıt ailenize size hayatınızda ki insana zarar verebilir mi ? O kadar gözü dönmüş biri mi. Yoksa kuru kavga çıkarırım demesinden neden korktunuz. 4 yaşındaki nafakasını dahi ödememiş çocuğu yasal yollardan alamaz sizdenVelayet bende ve yaza evlencegmı bıldıgı ıcın cocuga artık ben bakıcam diyor dava acıcam velayeti verıcek sın yoksa kavga cıkartmakla tehdit edıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?