Saç Şekillendiriciler Babyliss C1000E Curl Secret Otomatik Saç Maşası Kullananlar?

cicada54

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
51
7
48
Sakarya
Merhaba kızlar. Babyliss C1000E Curl Secret otomatik saç maşası kullanan var mı? Bir kaç video izledim. Kullanımı çok pratik gibi görünüyor. Tabi biraz yapmayı da bilmek lazım sanırım. Saç maşası ararken denk geldim. Çok da hoşuma gitti. Biraz pahalı. Yurtdışı fiyatlarına da baktım. Hemen hemen aynı. En ucuz 78 euro. Deneyeniniz var m? Varsa yorum alabilir miyim kullanımına, pratikliğine ve de kullandıktan sonraki kalıcılığına dair?

Geçen hafta aldım denedim ve iade ettim. Saçları inc ince almak durumundasın eğer kalın alırsan zaten dalga yapmıyor saçaklı saçaklı oluyorsun, ince tutamlar halinde alırsan bu seferde düğün saçı tabir ettiğimiz garip bir maşa şekli oluyor ve dağınık yapıyor. Elimden saçla alakalı her iş gelir lakin ben bu aleti hiç ama hiç beğenmedim bu yüzden hemen iade ettim. Klasik maşalarımın gözünü seveyim.

kılıçbalığına katılıyorum;bende bugün iri dalga saç maşası bakarken ısrarla bunuda gösterdiler,tamam bir deneyelim dedim ve orada denettirdim,zaten çok saç alamıyorsunuz,ince tutamlar halinde almak zorundasın,öyle oluncada ince ince arkadaşın dediği gibi düğün saçı gibi oluyor,üstelikte içinde plastik bir yeri var,öyle hemen kırılacak gibi duruyor,ben de beğenmedim ve almadım.

Bende ve bir arkadaşımda var bu ürün. Benim saçlarım kısa arkadaşımında uzun. İkimizde inanılmaz memnunuz. Bi kaç kullanımdan sonra eliniz alışıyor ve çom daha kolay yapabiliyorsunu. Buklesi için 3 ayarı var 8,10,12 cm olarak. Ona göre dalga boyutu değişiyor.

Hangi modeli ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…