- 24 Eylül 2012
- 1.016
- 30
- 68
Merhaba NIKNAME. Evet ikinci ameliyatımı olacağım inşallah bu hafta. İlk 7 ay belki memnundum bacağımdan ama hiç güvenle etek giyemedim. Ama 8. aydan itibaren erimeye başladı yağlarım. Temelli moralim bozuldu. O yüzden ikinci bir operasyon istiyorum. Sanırım bu benim son ameliyatım olur. İnşallah da memnun kalırım artık. Ayrıca bacaklarım benim hiç kalın olmadı :) Aksine şu an kilo almaya çalışıyorum :)
Akşam geç saatlerde bol kalorili şeyler tüketin.ağzınızı hiç boş bırakmayın:)))benim içinde tam tersi :))
Niknamenin yazdığı gibi sen daha önce bir ameliyat geçirmiştin.fotonu koyman mümkünmü acaba????
Tamamen mi eridi ya da gözle görülür bir erime mi oldu? Yoksa sen zaten memnun olmadığın için mi yaptırmak istiyorsun. 7 ay sonra nasıl eriyor. Hani 3 aydan sonra erimezdi.ne yani senede bir kez tekrarlayacağımız bir ameliyat mı bu sanki.
Tamamen mi eridi ya da gözle görülür bir erime mi oldu? Yoksa sen zaten memnun olmadığın için mi yaptırmak istiyorsun. 7 ay sonra nasıl eriyor. Hani 3 aydan sonra erimezdi.ne yani senede bir kez tekrarlayacağımız bir ameliyat mı bu sanki.
VANİLLASKY şu an albümümde ameliyat öncesi, ameliyattan 1 ay sonra ve ameliyattan 8 ay sonraki fotoğraflarım mevcut. Bir bakıp yorum yapar mısın, nasıl görünüyor?
İyi akşamlar arkadaşlar ben döndüm.
İyi akşamlar arkadaşlar ben döndüm.
Ameliyattan sonra 3 gün kadar yerinizden kalkmamanız ve sadece tuvalet ihtiyacınız için yerinizden kalkmanızı öneriyor doktor, yani kesinlikle araba kullanamazsınız.3 günden sonra yavaş yavaş yürüyebilirsiniz ama merdiven faklan çıkmamak gerekiyor
Ben yurtdışındaydım 2 hafta kadar.Buradan ayrı kaldım :)İyi akşamlar.. Nereden döndün? :) Ben tanımıyorum da seni, kusura bakma.
Ben yurtdışındaydım 2 hafta kadar.Buradan ayrı kaldım :)
hoş geldin, nasılsın heidicik?
Hoşbulduk keşke, Eğer kilon yeterli değilse KESİNLİKLE kilo alıp yeterli kilo alıncaya kadar ameliyat olma değilse 3, cü bir ameliyata ihtiyaç duyarsın.Hoş geldin o zaman :) Fotoğraflarıma bakıp yorum yaparsan sevinirim. İkinci ameliyatı düşünmekte haksız mıyım...
Hoşbulduk keşke, Eğer kilon yeterli değilse KESİNLİKLE kilo alıp yeterli kilo alıncaya kadar ameliyat olma değilse 3, cü bir ameliyata ihtiyaç duyarsın.
Bacaklarında "gözle görülür" bir erime yok kesinlikle. 30 Günlük resimlerinde bacakların çok hoş görünüyor ama zaten daha bir ay olmuş henüz şişler tam inmemiştir. Hem de giydiğin çorap bacaklarını pürüssüz gösteriyor sanki diz kapağın yok gibi. O mükemmel görüntü biraz da çorap etkisinden yani. :) O an da çorabı çıkarsan yine aynı sekiz ay sonraki resimdeki gibi olacaktı bence. Bacaklarında iki resim arasındaki tek fark diz kapakların. :) Çok beğendim bacaklarımı santimi santimine inceledim ancak farkedebildim erimeyi, çok az. Giy eteğini gez canım. Bu bacaklara etek giyemeyeceksen kes at onları daha iyi. :)
İlle de ameliyat olacağım diyorsan ki anladığım kadarıyla ameliyat tarihin geldi. O zaman elbet daha da iyi olcaktır. Daha dolgun, daha tatlı. :) Zaten kemiğin düz. Umarım yağın fazladır. Bol bol koysun doktor. :)
Beni de korkuttun eridi diyince. Böyle erimeden ne olacak görülmüyor bile. :))
3 gece bisküviye yüklensem, 3 gün sonrasında kiloma faydası olur mu acaba. Ameliyat yaklaştıkça kilo veriyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?