Bisküviyle falan olmaz güzelim. Kilo konusunda kendimi uzman olarak görüyorum ve sana tavsiyem burgerking yada McDonald's gibi restorantlardan beslenmen emin ol çok güzel kilo alırsın.
Keşke beni de eklermisin arkadaş olarak, resimlerini görmek istiyorum, ben 2 ci ameliyatımı da oldum ama tam tatmin olamadım
İKİCANIMVAR maalesef küçük bir beldede yaşıyorum ve burada o tarz restorantlar yok. 3 günde ne yapmalıyım sence başka? Ekmeği biraz arttırdım öğünlerimde, bebe bisküvisi diyorlar kilo almak için, onu yiyorum. Sürekli birşeyler yemeye çalışıyorum anlayacağın. Bana ne tavsiye edersin başka etkili olarak?
Bu arada bacakların muhteşem görünüyor. İkinci bir ameliyatla kendine işkence edersin. Tabii en doğrusunu sen bilirsin bu benim fikrim.
Bu arada benim ameliyatada 1 hafta kaldı. :18::18:
Bu arada bacakların muhteşem görünüyor. İkinci bir ameliyatla kendine işkence edersin. Tabii en doğrusunu sen bilirsin bu benim fikrim.
Bu arada benim ameliyatada 1 hafta kaldı. :18::18:
ben de erime göremedim arkadaşım, bence senin gözün alışmış, daha dolgunluk istiyorsun. ekmek ye, şöyle beyaz ekmeğin içine kaşar koy, afiyet olsun. ben diyetteyim, benim için ye
İKİCANIMVAR maalesef küçük bir beldede yaşıyorum ve burada o tarz restorantlar yok. 3 günde ne yapmalıyım sence başka? Ekmeği biraz arttırdım öğünlerimde, bebe bisküvisi diyorlar kilo almak için, onu yiyorum. Sürekli birşeyler yemeye çalışıyorum anlayacağın. Bana ne tavsiye edersin başka etkili olarak?
YENİDE bilmiyorum gözüm mü alıştı ama bence var erime :) Diz kapağım kilo alayım derken iyice kalınlaştı. Diz içlerinin alınması lazım bence.. Ekmeği normalde sadece kahvaltıda yerdim aslında, şimdi her öğün zorla yemek sinir ediyor beni. Az kaldı bakalım...
arkadaşım değilmişsin ekledim onaylarsan sevinirim.bendende nacizane fikir gece özellikle ekmek arası bir şeyler ye.ağzını hiç boş bırakma yani
ben de erime göremedim arkadaşım, bence senin gözün alışmış, daha dolgunluk istiyorsun. ekmek ye, şöyle beyaz ekmeğin içine kaşar koy, afiyet olsun. ben diyetteyim, benim için ye
bugün bende başladım diyete şu an açlıktan gözüm dönüyor resmen,bir şeyler yememek için zor tutuyorum kendimi
size bol ve güzel muhabbetler, ben gidiyorum, birazdan da açlıktan bir köşede sızarım herhalde
O zaman yemek yemem için 2 gecem var. Yükleneyim biraz. İstanbul'a gidince dilediğimce yiyemicem çünkü.
Kesinlikle senin gözün alıştı. Bu konuya ilk girdiğimizde hepimizin iddiası aynı oluyor. "en kötü bacaklara ben sahibim" Ama sonra göre göre anladık ki herkesin bacakları çok farklı. Birbirimizle kıyaslayamayız. En doğrusunu dışardan gören kişi söyler emin ol. Kişinin kendisi için her zaman en kötüsü kendi bacakları olacak. Çünkü biz senin bacaklarının görünen şekline yorum yapıyoruz ama sen hayalindeki bir bacakla kıyaslıyorsun. Ve o hayalindeki bacağa göre de ne yaparsan yap senin için hala kötü olacak. :))
Kesinlikle senin gözün alıştı. Bu konuya ilk girdiğimizde hepimizin iddiası aynı oluyor. "en kötü bacaklara ben sahibim" Ama sonra göre göre anladık ki herkesin bacakları çok farklı. Birbirimizle kıyaslayamayız. En doğrusunu dışardan gören kişi söyler emin ol. Kişinin kendisi için her zaman en kötüsü kendi bacakları olacak. Çünkü biz senin bacaklarının görünen şekline yorum yapıyoruz ama sen hayalindeki bir bacakla kıyaslıyorsun. Ve o hayalindeki bacağa göre de ne yaparsan yap senin için hala kötü olacak. :))
offf ya foruma girip güzel bacakları gördükçe sabretmek daha zor geliyor.eşim biraz sabret diyor bende tamam dedim ama böylede çok zor oluyor yaffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?