Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşım inşllah sorunsuz ,ağrısız sızısız atlatırsın.sonuçta çok mutlu eder seni.sen istb.olucan ameliyatı

evet istanbulda. bugün çok yorulduk hem ben hem eşim. artık vicdan azabı çekiyorum ona karşı memko. benimle perişan oldu yazık. inşaallah yaptığımıza değer. burada görmesem fotoğrafları ve yazılanları bu kadar motive olamazdım. çok ümitliyim memko ya iyiki varsın arkadaşım ya..

İnan diger arkadaslara oldugu gibi sanada cok içten dua ediyorum,allah yardimcin olsun arkadasim...

teşekkür ederim duaların için. o kadar emek verdikki hem maddi hem manevi. burada gördüğüm arkadaşların hepsinin çok iyi sonuçlarını gördüm. çok heyecanlıyım ayrıca çokkkkk korkuyorummmmmmmmm

seni burada gördüğüme sevindim memko. nasılsın. az kaldı benim ameliyatıma. o kadar yorgunum ki anlatamam. seni görünce az biraz daha kalayım dedim.

canım ya tşk ederim .her şey çok güzel olucak arkadaşım.senin için dua edicem ,sorunsuz ,ağrısız atlatırsın inşallah.bizlerede iyi haberlerini yazarsın.

sakın öyle düşünme arkadaşım.vicdan azabı çekicek bir durum yok ortada.sen mutlu olki eşini ,aileni mutlu edebilesin.sonuçta hayat arkadaşın yanındaki,kolay değildir elbette ama kısa süreli bir sıkıntı.senin gülen yüzünü görünce eminim oda sevinicektir.

canım ya tşk ederim .her şey çok güzel olucak arkadaşım.senin için dua edicem ,sorunsuz ,ağrısız atlatırsın inşallah.bizlerede iyi haberlerini yazarsın.

unutmadan söylemek istiyorum senin bacakların hiçbir problemi yok arkadaşım. kendini bu konuda iyi hissetmeni isterim. bugün bacaklara manyak gibi baktığımı farkettim. daha öncelerinkinden farklı olarak. inan çok çok nadir gördüm düzgün bacak. yani sütün gibi görmedim neredeyse.

senin bacaklarının biraz kalın hali.inşallah güzel bacaklarına kavuştuğunda herkeslered sana bakar imrenerek.

doktor gelmeden önce bir gömlek giymemi istediler o sırada eşimin dışarıda beklemesini istediler. o anki eşimin bakışını görmelisin. ay çok üzüldüm ya. hem bu kadar eziyet çekti hem de dışarı çıkardılar. ne bileyim ya memko çok duygulandım. ne oluyor bana ya. iyice duygularım karıştı.

seni çok iyi anlıyorum arkadaşım,aynı duyguları ben de hissettim. ama düşününce onlar bizim en yakınımız,tabiki ilgilenicekler.hatta benim üzüldüğümü görünce eşim dün dedi ki:sen 2 yıldır bana bıkmadan bakıyosun,ben de sana bakıcam tabi dedi.bugün 3. günüm ve artık daha rahat basıyorum.korkma 3 gün sonra kendi işini kendin görüceksin inşallah canım...

Doktorumuz Ayni. 4.gunumdeyim.Sislik fark etmiyorum ama pansumanlari degistirince morarmalar olustu.

aa negüzel aramızda 2 gün fark var.sanada geçmiş olsun canım.ben bugün daha rahat basıyorum ama yağ alınan yerlerim acıyo biraz. banyo yaparken şampuan yakıyo mu pansuman yerlerini. bir de pansumanları banyodan önce mi çözdün sonra mı?hepsi ni kapattın mı tekrar?çok soru sordum galiba banyodan çok korkuyorum

kim olduğunu hatırlamıyorum ama bi arkadaş çıplaklık konusunu merak etmiş.evet canım ameliyat önlüğünün altına hiç birşey giymiyosun ama önlüğünü narkozdan sonra çıkarttıkları için bişey anlamıyosun..ve ameliyattan döndüğümde üzerimde hiç birşey yoktu eşim ve hasta bakıcı üzerimi giydirdiler tabi göğüsler foraaltımı eşim yalnızken giydirdi. ama inan bana can acizliğiyle utanmak aklıma bile gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…