Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Bana herkes çıkıyor dediler.Eşimde yanımda yoktu,kızımıda emanet bırakmıştım kalmadım.Ama kalınsa daha iyi olur.Çünkü çıkarken başım çok dönüyordu.Mekanda çook güzeldi:)

mekan bencede süperdi.ameliyat günüm evlilik yıldönmümüzdü ve odamız da MALDİVLER. hoş bi tesadüf.evlilik yıldönümünde nerdeydin?maldivlerde haha...

bu arada dokum çok sıkı ve sertmiş.doktor yağ alırken de verirken de çok zorlanmış.ve zayıf olduğum için çok fazla yağ bulamamış.ameliyatım normalden yarım saat daha uzun sürmüş. arka simit,göbek ve basenlerden almış. daha fazla yağ bulsa da bacağım kabul etmezmiş.maksimum seviyede vermiş.130 cc her bir bacak için normal mi?

Hiç uzun olmadı. Ben büyük bir ilgiyle okuyorum ameliyata girene kadar geçen süreci. Daha detaylı bile yazabilirsin. :))

Biri odaya çıplak hetirilmişim dedi kim olduğunu unuttum ya ozgurdu muydu. O çok kafama takıldı. Çıplak olmak istemem doğrusu çook utanırım.

çok geçmiş olsun cnm.bir an önce iyileşir de etekli fotolarını paylaşırsın sen de bizimle inşaallah:) sen kaç kiloydun peki?

Evet bendim canım odada arkadaşım varken görmüş beni söyledi.Görmediğim yerin kalmadı dedi.Keşke onu odadan çıkarıp çorabı felan giydirselermis:)

çokkk geçmiş olsun.olduda bitti maşşalahhh.yağların hep seninle olsun arkadaşım.umarım sonuç istediğinden güzel olur

Arkadasim tekrar gecmis olsun...herseyin yolunda gitmesine sevindim,yanliz kafama takilan ameliyat suresi oldu o kadar uzunmuydu yaa...eşim zaten tez canli hastaneyi birbirine katar bisey mi oldu diye

Bana Buz koy demediler hic koymadim.
bugün görüşmeye gittim tahlil sonuçlarımı da teslim etmek üzere... sizin deneyimlerinizi iyikide okumuşum. bilinçli olmak bir başkaymış. bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim. kafama takılan şu oldu. bir arkadaşımız şişmesin diye buz koyduk demiş. hemen plastik eldiven bulup içlerini suyla doldurdum ve dolaba attım ne olur ne olmaz diye. hemşire herşeyi anlattı kısaca. ameliyat gününe kadar k ve c vitamini verdi ameliyat öncesinde almam için sakinleştirici verdi. varis çorabı almamı istedi. sadece 1 günüm kaldı. çok heyecanlıyım. inşaallah sonu güzel ve acısız olur. bu arada zayıf olduğum için çok yağ bulunamayabilir vucudumda. dualarınızı eksik etmeyin. herşey gönlünüzce olsun.

Ay valla ben de çok özledim. Bugün geriye dönük okumaya çalıştım. Ne tatlılar dedim. Sanatçı arkadaşlarım benim:))))

who sanatçı?aramızda dr var onu artık herkes biliyor zaten.ord.prf .doç.uzm.pratisyen dr vanillasky(arkadaşım daha nasıl anlatıyım seni bildiğim tüm ünvanları yazdım)ama sanatçıyı bilmiyordum.

who sanatçı?aramızda dr var onu artık herkes biliyor zaten.ord.prf .doç.uzm.pratisyen dr vanillasky(arkadaşım daha nasıl anlatıyım seni bildiğim tüm ünvanları yazdım)ama sanatçıyı bilmiyordum.

Hehheh:))) yalan dünyadaki Tülay diyordu ya gülse birsel ve diğer arkadaşlarına:)) o aklıma geldi

arkadaşım inşllah sorunsuz ,ağrısız sızısız atlatırsın.sonuçta çok mutlu eder seni.sen istb.olucan ameliyatı

seni burada gördüğüme sevindim memko. nasılsın. az kaldı benim ameliyatıma. o kadar yorgunum ki anlatamam. seni görünce az biraz daha kalayım dedim.

İnan diger arkadaslara oldugu gibi sanada cok içten dua ediyorum,allah yardimcin olsun arkadasim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…