Ya doktorun gosterdigi resimlerde oyle bacaklar vardi ki sok gecirdim cok guzell ince ve duzgun bacaklari resmen doldurup cirkinlestirms orda da oyle dedim saka mi bu bu insanlar manyak mi dedim hatta biri erkek bacagi gbi kasli istems bu hastam cok mutlu snuctan dedi ama cok crkin olmstu.
Ya doktorun gosterdigi resimlerde oyle bacaklar vardi ki sok gecirdim cok guzell ince ve duzgun bacaklari resmen doldurup cirkinlestirms orda da oyle dedim saka mi bu bu insanlar manyak mi dedim hatta biri erkek bacagi gbi kasli istems bu hastam cok mutlu snuctan dedi ama cok crkin olmstu.
gene girmişim K.emrah moduna.. biraz dağıtayım konuyu.. bugün taksimde olayların ortasında kalakaldım. inanılmaz korktum. yaşananlara şahid oldum. şimdi bile tüylerim diken diken.
hayır yanlış mı anlattım bilmiyorum. kendi gayet düzgün buluyor. ama estetikçi gözüyle bakarsan kusurlu, dizler çıkık çünkü. baldırların kaslı oluşu kurtarıyor.
bize en azından estetik doktorları şekil veriyor,
fiziksel kusurla dalga geçilmez. onlar kendi akılsızlıklarıyla dalga geçsinler.
selam arkadaşlar,netim çok ağırlaştı o yüzden zor yazıyorum.darkpearl arkadaşım Allahım gönlüne göre versin.iyice düşün acele etme.içine sinsin
o konu bacaklardan bile çözümsüz maalesef.
ben de orada olmak isterdim
ben bundan 1.5 yıl önce burun için bir doktorla görüşeyim dedim. minik bir burnum var ve ailede kedi burunlu derler bana ama doktor öyle kusur buldu ki şu anda hiç beğenmiyorum burnumu.. bir yerde buna doyumsuzluk deniyor galiba. hep daha iyisi daha iyisi..
belki inanmayacaksın ama gerçekten doktoruma güvenip gözüm kapalı ameliyata girdim. kayınvalidem kayınbabam eşim de yanımda. kayınvalidem dediki çok cesaretliydin kızım. hiç korkmadın mı dedi.. hala güveniyorum. sanki eksik bir parçam o doktorun elindeymiş gibi sanırım güzel olmasını çok istediğim için.. fotoğrafları sildim.. çünkü moralimi çok bozdu.
arkadaşım bozma moralini ikincide istediğin gibi olur inşallah.
aynen. ben kontrolde -burada da yazmıştım yine- doktora dedim bu bacaklarla gelen olur size. bunun sonu yok dedi adam. burnumdan şikayetçiyim aynı şekilde soramadım bir türlü, çünkü sayıp dökecek, moralim bozulacak. takacağım kafayı. şimdi bile çok düşünüyorum.
arkadaşım, benim için estetik demek doğallık demek,çirkin ,kötü olmayan görüntü demek.eğer burnun doğal duruyorsa ,dışarıda dikkat çekmiyorsa hiç takma bence.çünkü bunun sonu yok dr un dediği gibi,burun hallolunca ,karnın batıcak gözüne ,karnın hallolunca göğüslerin,sonra.......sonrası yokkkk uzar gider böyleeee.
arkadaşım, benim için estetik demek doğallık demek,çirkin ,kötü olmayan görüntü demek.eğer burnun doğal duruyorsa ,dışarıda dikkat çekmiyorsa hiç takma bence.çünkü bunun sonu yok dr un dediği gibi,burun hallolunca ,karnın batıcak gözüne ,karnın hallolunca göğüslerin,sonra.......sonrası yokkkk uzar gider böyleeee.
bildin bildin :) aynen benim durumum
burnum iki estetik ameliyat sonrası gayet doğal duruyor
biraz kusurlu ama nefes problemi de var. offf. neyse uzatmayayım...
eşim de memlekete gitti, serbestim bu gece, yoksa kalamazdım
bildin bildin :) aynen benim durumum
burnum iki estetik ameliyat sonrası gayet doğal duruyor
biraz kusurlu ama nefes problemi de var. offf. neyse uzatmayayım...
eşim de memlekete gitti, serbestim bu gece, yoksa kalamazdım
ama ben çıkmak zorundayım,yatılı misafirim var .neyse ya az daha takılıp çıkayım
sen ağırlaştım dedin ya. bak bende gitgide hafifliyorum. hemşire dediki yağ bulmak için çok zorladık vucudu..her seansta yağ alsalardı benden sırf bacaktan oluşan bir hatun olurdum herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?