- 24 Eylül 2012
- 1.016
- 30
- 68
ama ben çıkmak zorundayım,yatılı misafirim var .neyse ya az daha takılıp çıkayım
Ben parayı bulayım orjinal parçam kalmayacak kızlar.Her yerim kusurlu maşallah doğallığı bozmadan her yerii modifiye edicem.
Ben parayı bulayım orjinal parçam kalmayacak kızlar.Her yerim kusurlu maşallah doğallığı bozmadan her yerii modifiye edicem.
zaten o narkozun tadını bir aldın mı tamam :)
zaten o narkozun tadını bir aldın mı tamam :)
süpersin yaa.. çok yaşa şekerim. sanayi sitesine parça yeniliyoruz sankii.. aslında benimde bakacak birilerini bulsam burnumu düşünüyorum.
hoşgeldin arkadaşım
burun yapılınca birde ona uygun elmacık kemik, dudak da olmalı dimi ama... eyvah sonu CİCİŞlere doğru gidiyor bunun
Beynimi okudun resmen. burun yapılırken eli değmiş hazır yanaklara yağ dolgusu yapsın doktor isterim. dudaklarımdan da memnun değilim zaten konu bile açmıştım. Ama ben büyütmek değil küçültmek istiyorum malesef.
hiç de gidesim yok ama böyle bilgisayar başında tuşlarla uykum geldi.
iyi geceler arkadaşlarım
dudak küçültülür mü vanilla!
hiç de gidesim yok ama böyle bilgisayar başında tuşlarla uykum geldi.
iyi geceler arkadaşlarım
hahah hiç duymadım ama neden olmasın içerden hafif kesip diker olur bence. ben bu teklifi doktora sunayım belki tıp dünyasına yeni bir ameliyat kazandırırım.
hahah hiç duymadım ama neden olmasın içerden hafif kesip diker olur bence. ben bu teklifi doktora sunayım belki tıp dünyasına yeni bir ameliyat kazandırırım.
şaşırdım kaldım. ne kadar büyük olabilir ki dudakların şiikayet ediyorsun? yüzün çok mu küçük?
doktor önce başka yerlerde denesin bakalım.
aaaa sen denesene sanal dokotrumuz :)
ben de yanaklarımı içeri çekip diksinler istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?