hahah çok güldüm buna. belirgin elmacık kemikleri her zaman iyidir. insanı daha genç gösterir. bende de hiç yanak yok maşallah.
tabii kilo verirsem de yüzüm incelir ama bu çok zahmetli, ameliyat daha kolay
haklısın vallahi doktor iki saatte halledecekken niye aylarca çile çekelim.
kendi kendime gülüyorum deli gibi
toplu halde veya tek başına. yeterki gülelim neye nasıl, neden güldüğümüzün önemi yok.
doğrusun arkadaşım,
güle güle çıkayım ben artık, aman iyi ki de geldin bu gece
hoşgeldin. tam yerindesin önce onu belirteyim. ikincisi burada ortak karardır doktor adını açıkça vermiyoruz. belki sadece isim soyisim başharfleri:))
bence biraz bu forumda vakit geçir, arkadaş olarak ekle birçok kişinin bacaklarının resmi var özel albümlerinde. silikon yaptıran arkadaşlar ile tek tek görüş, ne bileyim ezbere başlama yani işe.
gerçi sen şimdi e zaten o işi araştırmak için buradayım diyebilirsin de ne bileyim uyarmak istedim.
yeniden hoşgeldin voodoos:) nickin de çok güzelmiş
Ben iptal ettim vazgectim bugun arkadaslar. Ameliyat tarihim saatim her biseyim belli olmasina ragmen kafam hala cok karisikti. Ben o.i ye gitmeden once e.k ya h.fye ve a.k ye de yazmistim danismistim. A.k yakindan gormem lazim dedi ama ucreti yuksekti gtmek istemedm h.f izindeymis cvp yazmadi e.k ise endoskopik yontem uygulanmali dedi. O.i beye sordum endoskopik yontem nedir diye guldu sol elinle sag kulagini tutmak gibi bir sey dedi. Gereksiz dedi. Inandim ikna oldum. Sonra E.k bey bna tekrar mail atti mailimi aldnz mi diye bn de aldm da hc duymadm endoskopik yontem nedr dye sordm duymamaniz cok dogal ben gelstrdm uyguluyorum literature girdi dedi. Ust bacaga da alt bacaga da silikon uygulayacakmis. 8bin dedi.kmse stun gbi bacaklar vaad edemez fln dedi. Elmzdekiyle en iyisni yapcaz falan fistan... kisacasi kaos kargasa icimde kopan buyuk firtinalar yerini vazgecmemle birlikte huzura birakti. 5500 cekmstm altin alcam dursn kenarda napim.
Ben parayı bulayım orjinal parçam kalmayacak kızlar.Her yerim kusurlu maşallah doğallığı bozmadan her yerii modifiye edicem.
İşte buna sonuna kadar katılıyorum :)
ayrıca cicişlere benzemek gibi dalga geçiliyor ama yiğidi öldürüp hakkını verelim o kızlar karakter ve beyin yönünden kıt olsalar da vücut olarak gayet taşlar, özellikle de küçüğü, zaten öyle olmasalardı şuan kimse tanımıyordu adlarını, hani vücutlarıyla iş yapmaları dolayısıyla
sen nesin? başkalarının yorumlarını eleştirip ortamı gereceğine önce kendi işine bak. o kadar biliyorsan otur üniversite sınavına çalış doktor ol da görelim. oturduğun yerden öyle doktorları falan kötülemek kolay. hadi kolaysa sende doktor ol.Cicişlere gelince dalga geçtiğimi nerden biliyorsun.. a pardon sen herşeyi biliyorsun ya ondan.
sen nesin? başkalarının yorumlarını eleştirip ortamı gereceğine önce kendi işine bak. o kadar biliyorsan otur üniversite sınavına çalış doktor ol da görelim. oturduğun yerden öyle doktorları falan kötülemek kolay. hadi kolaysa sende doktor ol.Cicişlere gelince dalga geçtiğimi nerden biliyorsun.. a pardon sen herşeyi biliyorsun ya ondan.
Merhaba Amylee. Tesekkurler bilgi icin:) Bakiyorum aslinda bir suredir, yine de zor bir karar, hani begenmedim cikartayim, bir de bu olsun gibi seyler olmasin istiyorum, doktor iyi olsun-ilgilensin, 1 kere olsun, mis gibi olsun:) Bu kadar sahane olsa hersey tabi de iste bakalim..Mesaj sayisi durumlarindan iletisim saglamadim ama once onu halledip geyik kisminda, sonra tavsiye ettigin gbi birebir sormak faydali olacak. Amylee de yikilan bir nick ayrica! Gorusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?