arkadaşlar anladım ki tek seansta bu işi halletmek imkansız,eskisine göre şuanki hali çok daha iyi elbette ama çarpık ötesi bacaklarımı öle bi anda düzeltmek kolay deil.hep etek elbise giyiyorum gayet de mutluyum ama yine de tam olarak düzelmedi yamukluğu.özellikle diz kapaklarım çok sıkıntılı içe doğru bakıyolar bu konuda ne yapılabilirki?doktor tutup diz kapaklarımı kaydıramaz heralde:ayrıca topuklu ayakkabı giydiğimde sonuç hüsran.düz ayakkabı giyiyorum hep.sonuç olarak rotuş için fırsat arıyorum.bi ara eski ve yeni halini paylaşıcam siz de görürsünüz eski hali gerçekten çok kötü şuanki hali de ne çarpık ne tam düzgün.acaba sporla diz kapaklarımı kaydırabilir miyim?bi bilgisi olan var mı?
arkadaşlar anladım ki tek seansta bu işi halletmek imkansız,eskisine göre şuanki hali çok daha iyi elbette ama çarpık ötesi bacaklarımı öle bi anda düzeltmek kolay deil.hep etek elbise giyiyorum gayet de mutluyum ama yine de tam olarak düzelmedi yamukluğu.özellikle diz kapaklarım çok sıkıntılı içe doğru bakıyolar bu konuda ne yapılabilirki?doktor tutup diz kapaklarımı kaydıramaz heralde:ayrıca topuklu ayakkabı giydiğimde sonuç hüsran.düz ayakkabı giyiyorum hep.sonuç olarak rotuş için fırsat arıyorum.bi ara eski ve yeni halini paylaşıcam siz de görürsünüz eski hali gerçekten çok kötü şuanki hali de ne çarpık ne tam düzgün.acaba sporla diz kapaklarımı kaydırabilir miyim?bi bilgisi olan var mı?
arkadaşım beni bu kadar çok sevdiğini bilmiyordumarkamdan taaaa nerelere gelmişsin mutlu oldum seni görünce .
Aa tabii ki memko seni ve forumdaki pek cok kişiyi, zaten cogumuz dönüp dolaşıp burada buluyoruz kendimizi kurkcu dükkanı gibi
arkadaşım aynı sorun bende de var.ben sürekli egzersiz yapıyorum.ayakta bacaklarımı gerdirip kapatmaya çalışıyorm.biraz düzeldi gibi.ama çok azimliyim.hergün mutlaka 5-10 dakika bacaklarımı çalıştırıyorm. alt bacak içlerim kaslanmaya başladı.umutluyummmmm... çünkü ameliyat yaptıramıcammmm...çözümü böyle buldum.
selam arkadaşlar.ben bu ameliyat için nazım durakla irtibata geçtim.7000 dolar fiyat verdi.baldırlara implant koyarak yapıyor.diz arkasından 5 cm lik kesi yapılarak kasların altına implant yerleştiriyor ve bacakların arasındaki açıklık kapanıyor.bu konuyla ilgili kendi hastasından örnek fotoğraf gönderdi.ilgilenen varsa özelden yollayabilirim
arkadaşlar merhaba, ben de bu konu hakkında bir doktorla görüştüm benim için küçük bir bacak protezi ve diz içine liposuction yeterli olur dedi fakat ücret konusu biraz sıkıntılı olduğu için beklemedeyim şu anbahsi geçen fotoğraflara bakıp fikir sahibi olmak istiyorum ancak fotoğrafları göremiyorum bu konuyu nasıl halledebilirim,şimdiden teşekkür ediyorum
arkadaşım aynı sorun bende de var.ben sürekli egzersiz yapıyorum.ayakta bacaklarımı gerdirip kapatmaya çalışıyorm.biraz düzeldi gibi.ama çok azimliyim.hergün mutlaka 5-10 dakika bacaklarımı çalıştırıyorm. alt bacak içlerim kaslanmaya başladı.umutluyummmmm... çünkü ameliyat yaptıramıcammmm...çözümü böyle buldum.
arkadaslar resim yükledim bakabilirsiniz.cuma demistim ama hic elim deymedi.simdi cikmak zorundayim.misafirim geliyo.sonra görüsürüz.yorumlarinizi bekliyorum:)
papatya merak ettim hangi doktor ve bir de o sıkıntılı ücret ne kadar öğrenebilirmiyim ben hiç bi doktorla henüz yüz yüze görüşmedim
bende mail yoluyla öğrendim ücret olarak 4500 euro dendi tabi bu fiiyat bana yapılacak işlemler içindi yani kişiye göre değişir diye düşünüyorum:)
canım bacakların çok hoş görünüyo,sana uygulanan işlem neydi?ikinci kez mi ameliyat oldun? uzun süre forumdan kopunca unuttum bazılarınızın durumunu
Ne diye bilir ki....çok nadir olurmuş böyle zamanla daha düzelecek elbette de işte.....
meraba ben yeni geldim. bacaklarımdan sorun yaşıyorum. üstü biraz kalın alt bacağımın iç kısımlarında biraz açıklık var. bir dr a fotoğraf gönderdim. silikon dolguya gerek yok dedi sanırım liposuction yapacak. Fakat fiyatı değişir diyor. Yaptıranlar aşağı yukarı bi fiyat söyleyebilirmi teşekkür ederim.
Memkocum dayanamadım yükledim bi tane elimin altında olan bi fotoğraf, başka bulursam yine yüklerim burda çok belli olmuo gibi
loresima,bacaklarin cok güzel.izlerin kalmis tamam ama zamanla gececektir mutlaka.geriye güze bacaklarin kalacak.bu kadar üzme kendini.genede istedigini giyebiliyosun ya ona bak.izlerinde cözümü var en kötüsünde.lazerle neler gideriyolar,öyle yaptirirsin sende olmazmi?
selam
doktorum lazerin faydası olmayacağını daha hafif ve yüzeysel izlere iyi geleceğini söylemişt. tabiki basenler gitti bayağı dizlerdeki çıkıntılarda dar paçaları giyiyorum rahatça kışın iyi...ama yazın geçen senede dahil denize gidemedim hiç diz altı giyerdim eskiden ama şimdi yazın giyenemiyorum oturunca yada rüzgarda etek kalkınca gözüküyor sırtım ve karnımdakiler gözükmesin kazara diye çıtçıtlı badi giyiyorum yazın bile....kalçamdakilerde çok derin ve içine çökük etrafıda çöktü fotolarda çok belli olmuyor daha kötü....arıyorum çarelerini....
merhaba geç mi oldu bilmiyorum ama a.k ya sordum aquafillingi bana verdiği tek cevap
Sentetik malzeme = Sorun demek olduğu için hayır.... yapmıyormuş kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?