Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Anladım teşekkür ederim. Sentetik dolgu daha sıvı kıvamlı olan mı acaba?Neyse çok fikir yurutmeyeyim

Aslında bacaklara da botox olmaz mı? Yazdan yaza birkaç enjektör attırıversek. Dudaklar nasıl şişiyorsa oralar da dolar herhalde. Öf ya bu dr.lar boşa dirsek çürütüyor. Bana sorsalar ya.:)))

hadisenin bacaklarına da çarpık diyolar
onlar kafalarına takmıyo
ünlü olunca öyle oluyo
ama bize deseler bacakların çarpık diye şu ünlününde çarpık nolmuş diyemiyoruz ((

arkadaşlar aguafiling dolgusu için dr msj yazmıştım ya bugün yanıtlamış.dr:kesinlikle önermiyorum,komplikasyonları ciddi oluyor .diye yazmış .yani bizim dolgu hayalleri suya düştü.

Aslında bacaklara da botox olmaz mı? Yazdan yaza birkaç enjektör attırıversek. Dudaklar nasıl şişiyorsa oralar da dolar herhalde. Öf ya bu dr.lar boşa dirsek çürütüyor. Bana sorsalar ya.:)))

botoxu kalın bacakları inceltmek amacıyla o bölgedeki kasların zayıflaması için yapıyorlarmış diye duymuştum

Bir anda çıktı hersey ve kalkıp haftasonu doktora gittim ne bir araştırma ne bir bilgi konu hk da hiç bir şey bilmiyorum tek bildigim şey etek elbise tayt giymek istiyorum

Önümüzdeki aya randevu aldım bacak dolgusu icin cok heyecanlıyım yağlarım kök hücrelerine ayrılıp boşlukları doldurmada kullanilacakmis

Kac günde iyilesirim
Doktordan bi soruma net cevap alamadım ailem ve is yerindekilerle paylasmayacagim iznim yok 2 günde ayağa kalkıp merdiven çıkabilir durumda olurmuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…