Silikon sentetik malzeme değil mi?
genelde bacak estetigi yazılarında şöyle yazıyo
Diz altında bacak bölgesindeki incelik sorunları çözmek için bacak implantı (bacak silikon protezi) veya dolgular (sentetik veya yağ dolgusu) yapılabilir. protez sentetik olarak görülmüyo
loresima,bacaklarin cok güzel.izlerin kalmis tamam ama zamanla gececektir mutlaka.geriye güze bacaklarin kalacak.bu kadar üzme kendini.genede istedigini giyebiliyosun ya ona bak.izlerinde cözümü var en kötüsünde.lazerle neler gideriyolar,öyle yaptirirsin sende olmazmi?
selam
doktorum lazerin faydası olmayacağını daha hafif ve yüzeysel izlere iyi geleceğini söylemişt. tabiki basenler gitti bayağı dizlerdeki çıkıntılarda dar paçaları giyiyorum rahatça kışın iyi...ama yazın geçen senede dahil denize gidemedim hiç diz altı giyerdim eskiden ama şimdi yazın giyenemiyorum oturunca yada rüzgarda etek kalkınca gözüküyor sırtım ve karnımdakiler gözükmesin kazara diye çıtçıtlı badi giyiyorum yazın bile....kalçamdakilerde çok derin ve içine çökük etrafıda çöktü fotolarda çok belli olmuyor daha kötü....arıyorum çarelerini....
O izler hiç bir zaman geçmeyecekmiymişbence şu bize çocuklığumuzda vurulan aşı izleri gibi sedefimsi bir görüntü olarak kalır çokta sorun olmaz
loresima,bacaklarin cok güzel.izlerin kalmis tamam ama zamanla gececektir mutlaka.geriye güze bacaklarin kalacak.bu kadar üzme kendini.genede istedigini giyebiliyosun ya ona bak.izlerinde cözümü var en kötüsünde.lazerle neler gideriyolar,öyle yaptirirsin sende olmazmi?
selam
doktorum lazerin faydası olmayacağını daha hafif ve yüzeysel izlere iyi geleceğini söylemişt. tabiki basenler gitti bayağı dizlerdeki çıkıntılarda dar paçaları giyiyorum rahatça kışın iyi...ama yazın geçen senede dahil denize gidemedim hiç diz altı giyerdim eskiden ama şimdi yazın giyenemiyorum oturunca yada rüzgarda etek kalkınca gözüküyor sırtım ve karnımdakiler gözükmesin kazara diye çıtçıtlı badi giyiyorum yazın bile....kalçamdakilerde çok derin ve içine çökük etrafıda çöktü fotolarda çok belli olmuyor daha kötü....arıyorum çarelerini....
arkadasim inan cok üzüldüm.inslh yakin zamanda bi caresini bulursun.baska dr a gittinmi hic ameliyat oldugun haric.veya cilt doktoruna?
Aslında bacaklara da botox olmaz mı? Yazdan yaza birkaç enjektör attırıversek. Dudaklar nasıl şişiyorsa oralar da dolar herhalde. Öf ya bu dr.lar boşa dirsek çürütüyor. Bana sorsalar ya.:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?