Kac günde iyilesirim
Doktordan bi soruma net cevap alamadım ailem ve is yerindekilerle paylasmayacagim iznim yok 2 günde ayağa kalkıp merdiven çıkabilir durumda olurmuyum[/QUO
hakkinda hayirli olsun inslh diledigin gibi olur bacaklarin.zaten ne kadar cok arastirirsan ,o kadar cok kafan karisiyo.eger dr a güvendiysen tamamdir.
iyilesme durumu kisiden kisiye degisiyo.ben ücüncü gün ayaga kalkmistim ama ara ara dinleniyodum genede.iki üc haftada iyilesenlerde oluyo.aslinda en az bir hafta istirahate cikmani tavsiye ederim.yag alinan bölgelerede bagli oluyo biraz iyilesme süreci.
ama iki günde kalkip ise gitmek imkansiz diyebilirim.baska sorun olursa yardimci olmaya calisiriz elbette
Bana bir yardımcı olup sorularıma yanıt bulun yardıma ihtiyacım var ameliyat fikride insanı korkutuyor 
merhaba arkadaşlar,
sık sık kontrol etmeye çalışıyorum ama bu ara oldukça yoğun olduğundan geride kalıyorum hep.
benim mail yolladığım doktorlardan sadece biri geri dönüş yaptı.
asistanı telefon etti,o da fotosunu eklediğim bacaklarım değil genel olarak ameliyat hakkında bilgi verdi.
çok uçuk bahsi geçen rakamlar.3 seans yağ enjeksiyonu 10 bini geçiyor.çıldırmışlar sanırım
ameliyat düşünen arkadaşlar,aileleriniz ne diyor bu konu hakkında?
ben annem ve halama bahsettim,doğrudan günah ALlahın verdiği değiştirilmez dediler
eşime mevzuyu açmaya utanıyorum desem inanır mısınız
yani ben hep özgüveni tam bir insan olarak algılanıyorum,aslında bacaklarım dışında bir problemim de yok,
ama eşime bunu itiraf etmek resmen ağır geliyor bana:26:
merhaba arkadaşlar,
sık sık kontrol etmeye çalışıyorum ama bu ara oldukça yoğun olduğundan geride kalıyorum hep.
benim mail yolladığım doktorlardan sadece biri geri dönüş yaptı.
asistanı telefon etti,o da fotosunu eklediğim bacaklarım değil genel olarak ameliyat hakkında bilgi verdi.
çok uçuk bahsi geçen rakamlar.3 seans yağ enjeksiyonu 10 bini geçiyor.çıldırmışlar sanırım
ameliyat düşünen arkadaşlar,aileleriniz ne diyor bu konu hakkında?
ben annem ve halama bahsettim,doğrudan günah ALlahın verdiği değiştirilmez dediler
eşime mevzuyu açmaya utanıyorum desem inanır mısınız
yani ben hep özgüveni tam bir insan olarak algılanıyorum,aslında bacaklarım dışında bir problemim de yok,
ama eşime bunu itiraf etmek resmen ağır geliyor bana:26:
nihayet döndün aramıza arkadaşım.nasılsın?
evet arkadaşım. ben ayrılmış saymıyorum. Sadece okusam da yazamadım. Benim uyku saatlerim bunlar.Teldeyim rahat olmuyor.
sağolun arkadaşlar.
günah kısmına ben de katılmıyorum.
yani günahtır belki ama ben bacaklarım çarpık diye bu konuyla ilgili gireceğim günahların hepsine zaten giriyorum,ameliyat
olursam en azından girdiğim günaha değer di mi ama
misal tatile gidiyorum,mayomu giyiyorum,ama utanarak,o zaman gerinerek giyerim
eşime de dediğiniz gibi doğrudan söylemek lazım ama destek göreceğimi sanmıyorum
eşim zaten diz üstü etek asla giydirmez bana,diz altını da giyebildiğim için ne gerek var diye tutturacaktır muhtemelen.
ama ben cesaretimi toplayıp korkumu yenersem(para da var tabi:) onun ne diyeceği çok önemli olmaz o noktada.
bu arada telefondaki asistan,yağ enjeksiyonu 1. seans 6bin,2. seans 4 bin 3. seans...diyerek devam etti.doktoru da öyle googledan
buldum yani burda adı geçen biri falan da değil.o paraya hiç şansım olmaz
evet arkadaşım. ben ayrılmış saymıyorum. Sadece okusam da yazamadım. Benim uyku saatlerim bunlar.Teldeyim rahat olmuyor.
arkadaşım senin uyku saatinide bozduk dimi.ama hep vanillaskyın yüzünden.ben ona bak arkadaşım bu saatler normal insanlar için uyku saati daha erken toplanalım diyorum ama nerdeeee.(vanillasky böcek topiğine gitmiş,arkasından atıp tutayım bende)yoksaki ben erkenden yatar erkenden kalkarım..hayatta bu saatlere kadar oturmam
iki dakikacık firar ettim hemen arkamdan konuşmuşsun duydum hepsini.beni de sen alıştırdın buralara yoksa ben on dedin mi uyurum. tabi bu sıralar yüzlerce siyah minik çocuğum oldu sabaha kadar uyutmuyorlar.
şu an benim koridorumda da karıncalar konvoy olmuş gidiyorlar,neyi kutlamaya toplanmışlar anlamadım.
üstteki yazıdan hareketle limon koydum ama hiç keyifleri bozulmadı,yarım değil çeyrekti,ondan mı beğenmediler bilmiyorum
iki dakikacık firar ettim hemen arkamdan konuşmuşsun duydum hepsini.beni de sen alıştırdın buralara yoksa ben on dedin mi uyurum. tabi bu sıralar yüzlerce siyah minik çocuğum oldu sabaha kadar uyutmuyorlar.
keşke benimkiler de karınca olsaydı. hiç dokunur muydum onlara evlat diye bağrıma basardım her birini. sen haline şükret.
hadisenin bacaklarına da çarpık diyolar
onlar kafalarına takmıyo
ünlü olunca öyle oluyo
ama bize deseler bacakların çarpık diye şu ünlününde çarpık nolmuş diyemiyoruz((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?