- 24 Eylül 2012
- 1.016
- 30
- 68
benimde gecenin 3.de aklıma özlmsr geldi.nasıl acaba ?memnunmu ,ağrısı azaldımı.hiç girmiyo,meraktayım
Çok şey söylerim ama burası uygun değil. Kısaca Cok kızıyorum günah tarzı yorumlara. Ve haksız buluyorum.
Mecbur itiraf edeceksin. Rahat edemiyorum de. Özgüvenin olur yine. Kendinden memnunsun ama bacakların işi bozuyor, yaptırınca kendimi çok iyi hissedeceğim de.
benim bacaklarimi hadisenin bacaklarina benzeten olmustu,sevinmistim:)...simdi hadisenin bacaklarina carpik deniyorsa,benimkiler de carpikühüüü....
arkadaşlar aguafiling dolgusu için dr msj yazmıştım ya bugün yanıtlamış.dr:kesinlikle önermiyorum,komplikasyonları ciddi oluyor .diye yazmış .yani bizim dolgu hayalleri suya düştü.
ben benzetmiştim.hadisenin bacakları kötü değil ayol. seda sayanın bacakları da o yapıda. tamam sütun diyemeyiz ama çarpık da değil. değişik bir yapısı var bence hoş. üst baldırları da biraz kalın ve sıkı. mini giyince çok güzel oluyor o kadın. ayrıca hadisenin de senin de diziçleriniz var.
Elcercim linki buldum:
AQUALIFT? ? implant of a new generation.
http://aqualift.com.ua/aqualift_notice_20120320.pdf
özellikle 2.sinde başlıkta dahi açıkça illegal diye yazıyor. Ama kaynağın güvenilir olup olmadığına dair bir bilgim yok malesef
acele cevabin icin tesekkür ederim angeliss:)
genel olarak dolgunun kompikasyonlari mi,aquafilling in mi?..
arkadaslar ben yarin gece Türkiyeye yola cikiyorum,bikac gün sürecek varmam,Türkiyede Aquafillingi daha ayrintili arastirmayi düsünüyorum,doktorlarla bizzat görüserek.artik diz ici yag alimi,yada dolgu ne uygunsa yaptirmak istiyorum,,insallah internet imkanim olur da ayrintilari fotograflari sizlerle paylasabilirim..bi süre forumdan uzak da kalabilirim,netim olmazsa,ilk firsatda sizleri haberdar etmeye calisirim..hepinize kucak dolusu sevgiler:)
aguafilling için yazmış
keşke hadise gibi bacaklarım olsaydıda herkes çarpık deseydi.duymazdım biledün şu çarpıklarım yüzünden vallahi kafede wc ye bile gidemedim.her kes bana balıcak gibi geldi.eve girer girmez lavaboya attım kendimi
bu sayfada yazanlari ben de okumustum,kasteddikleri sanirim aqualift ile aquafillingin farki..auqalift i ilk olarak 2004 yilinda bir doktor bulmus,simdi ayni yada benzer bir ürün aquafilling olarak satiliyor,güvenilirligi kanitlanmis degil,taklitlerimizden sakinin demek istiyor ben öyle anladim?
arkadaslar ben yarin gece Türkiyeye yola cikiyorum,bikac gün sürecek varmam,Türkiyede Aquafillingi daha ayrintili arastirmayi düsünüyorum,doktorlarla bizzat görüserek.artik diz ici yag alimi,yada dolgu ne uygunsa yaptirmak istiyorum,,insallah internet imkanim olur da ayrintilari fotograflari sizlerle paylasabilirim..bi süre forumdan uzak da kalabilirim,netim olmazsa,ilk firsatda sizleri haberdar etmeye calisirim..hepinize kucak dolusu sevgiler:)
arkadasim inan cok üzüldüm.inslh yakin zamanda bi caresini bulursun.baska dr a gittinmi hic ameliyat oldugun haric.veya cilt doktoruna?
Çok teşekkür ederim....inşallah...dermatoloğa gittim klasik aynı şeyleri verdi şu silikon jellerden lazer olabilir dedi ama hani belki gibisinden....
arkadaşlar ameliyattan üç gün sonra(albüme beş yazdım uygun olsun diye) çekilmiş ve dün çekilmiş benzer pozda fotoğraf koydum. erime ne kadar oluyor ki diyenler için,
arkadaşlar ameliyattan üç gün sonra(albüme beş yazdım uygun olsun diye) çekilmiş ve dün çekilmiş benzer pozda fotoğraf koydum. erime ne kadar oluyor ki diyenler için,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?