Bacak dolgusu yaptıran var mı?

esine bunu itiraf etmenin agir gelisini öyle iyi anliyorum ki..

benim bacaklarimi hadisenin bacaklarina benzeten olmustu,sevinmistim:)...simdi hadisenin bacaklarina carpik deniyorsa,benimkiler de carpik ühüüü....

ben benzetmiştim. hadisenin bacakları kötü değil ayol. seda sayanın bacakları da o yapıda. tamam sütun diyemeyiz ama çarpık da değil. değişik bir yapısı var bence hoş. üst baldırları da biraz kalın ve sıkı. mini giyince çok güzel oluyor o kadın. ayrıca hadisenin de senin de diziçleriniz var.

Son düzenleme:

keşke hadise gibi bacaklarım olsaydıda herkes çarpık deseydi.duymazdım biledün şu çarpıklarım yüzünden vallahi kafede wc ye bile gidemedim.her kes bana balıcak gibi geldi.eve girer girmez lavaboya attım kendimi

acele cevabin icin tesekkür ederim angeliss:)

bu sayfada yazanlari ben de okumustum,kasteddikleri sanirim aqualift ile aquafillingin farki..auqalift i ilk olarak 2004 yilinda bir doktor bulmus,simdi ayni yada benzer bir ürün aquafilling olarak satiliyor,güvenilirligi kanitlanmis degil,taklitlerimizden sakinin demek istiyor ben öyle anladim?

arkadaslar ben yarin gece Türkiyeye yola cikiyorum,bikac gün sürecek varmam,Türkiyede Aquafillingi daha ayrintili arastirmayi düsünüyorum,doktorlarla bizzat görüserek.artik diz ici yag alimi,yada dolgu ne uygunsa yaptirmak istiyorum,,insallah internet imkanim olur da ayrintilari fotograflari sizlerle paylasabilirim..bi süre forumdan uzak da kalabilirim,netim olmazsa,ilk firsatda sizleri haberdar etmeye calisirim..hepinize kucak dolusu sevgiler:)

iyi haberlerini bekliyoruz arkadaşım,bizi merakta bırakma

aguafilling için yazmış

hmmm,düsündürücü..korkutucu,endise verici..hangi doktor söyledi bana özelden yazar misin?peki diger doktorlar komplikasyonlarina ragmen neden yapiyor?dolgu yaygin olusa belki ameliyat rakamlari düser,o yüzden mi acaba?...bilemiyorum..böyle olacagina da inanmiyorum..bir doktor böyle düsünmez sanirim,ne olursa olsun hasta tarafindan da bakar meseleye..belki de sadece yapmadigi sey diyedir herkesin yaptigini tavsiye etmesi....offf icinden cikilmiyo..

ben de öper başıma koyardım o bacakları. nasıl yapacaksam artık.

Rica ederim elcer, evet tam olarak onu söylüyor fakat sonuçta kendi reklamlarını yapıyor oldukları icin ve üstelik de klasik baskasını kötüleyerek kendilerini yüceltme taktiğine başvurdukları icin güvenirliliği ne derecededir bilemiyorum..

iyi yolculuklar elcer
güzel haberlerle dön :)

arkadaşlar ameliyattan üç gün sonra(albüme beş yazdım uygun olsun diye) çekilmiş ve dün çekilmiş benzer pozda fotoğraf koydum. erime ne kadar oluyor ki diyenler için,

arkadaşlar ameliyattan üç gün sonra(albüme beş yazdım uygun olsun diye) çekilmiş ve dün çekilmiş benzer pozda fotoğraf koydum. erime ne kadar oluyor ki diyenler için,

Bence hiç erimemis sadece şişlikler inmis. Senin bacakların zaman geçtikçe dahada güzelleşti şekli oturdu.

arkadaşım 3 ay önce koyduğun fotoyla aynı,erime çok az olmuş.aslında bence sende şişlikte çok olmuştu,oyüzden sana 1 ay sonra hızla eridi gibi geldi.insan kendine bakınca objektif olamıyor,eski fotona baksan bile dışarıdan bakan göz gibi olmaz.bizler o farkı çok net görebiliyoruzki;fark gerçekten ortada .inan bana ikicanımvar ın da yazdığı gibi sanki her geçen gün bacaklarının şekli daha oturmuş ,daha güzelleşmiş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…