Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bacakların senin güzel canım ya

Daha önce foruma uğramış ve tanıştığımız arkadaşların isteklerini kabul ediyorum. ama sadece foto görmek için ekleyenleri kabul edemeyeceğim üzgünüm.

evet o sanırım. kabul ettim isteğini. sen de fotonu koy bakalım fikir verelim.

Daha önce foruma uğramış ve tanıştığımız arkadaşların isteklerini kabul ediyorum. ama sadece foto görmek için ekleyenleri kabul edemeyeceğim üzgünüm.

albüme yorumumu yaptım umarım hep böyle kalırlar çok başarılı olmuş peki şunu öğrenebilirmiyim silikonda hastanede kaldın mı yoksa ameliyat günü çıkış yaptınmı çok ağrın oldumu bir tanıdığıma silikon dedi E.k. ama ben yağ olduğum için ağrı sızı durumunu bilmiyorum pek yardımcı olmadım ağrı çok oldumu

arkadaslar silikonu vücudun reddetme olasılığı var mı?
bi arkadasım sürekli korkutuyo beni bacak bu silikon mu takılır diye ufff

bunun için doktorlarla olan arkadaşlarla görüşmen lazım arkadaşım. olabilir mi evet olabilir alerjik bir bünyeye sahipseniz. bildiğimden değil bazılarıının cildi çok hassas oluyor. hastanede özellikle defalarca soruyorlar alerjiniz var mı diye.

bacakların şahane olmuş,slikonla en iyi kararı vermişsin.açıklık fazla olduğu için yağ yetmeyebilirdi kapatmaya.10 ,15 günkük sıkıntıdan sonra.ömür boyu kurtuldun gitti.dr unun da eline sağlık,güzel ve orantılı olmuş.dzi içlerinide güzel temizlemiş.

jelesec belki benim ağrı eşiğim düşük olduğu için böyle hissediyorum. herkesin farklı olabilir. 1 gece hastanede kaldım. dinlenme esnasında ağrım olmadı fazla rahat rahat uyudum mesela. ilk w.c. kalkışı biraz zor oldu ama her deneme daha iyi oluyor. şuan tek başıma penguen gibi w.c. ye gidebiliyorum. dinlenme esnasında ağrım yok. şişme vs. çokaz varsa da çoraptan farketmiyorum herhalde. foruma girebiliyorum:) basit ağrı kesiciler yeterli geldi bana kas gevşetici kullanmadım evde.

memkocum en güzelleri senin olsun arkadaşım inşallah. zaman içinde değişiklikleri birlikte göreceğiz:)

maşallah canım aman bende yağ alınan yerler çok ağrımıştı zorlanmıştım,dikkat et yine kendine erken evre tekrar geçmiş olsun

maşallah canım aman bende yağ alınan yerler çok ağrımıştı zorlanmıştım,dikkat et yine kendine erken evre tekrar geçmiş olsun

yok yok kalkarmyım hiç harfiyen uyuyorum talimatlara ayaklarım yüksekte. uzanıyorum öyle. sadece w.c. çin kalkıyorum.

arkdaşlar... Ak kolunu mu kırmış??..nasıl olmuş..bir bilgisi olan var mı...Üzüldüm şimdii....Randevü almayı da düşünüyordum..beni bilgilendirirseniz sevinirim..

arkdaşlar... Ak kolunu mu kırmış??..nasıl olmuş..bir bilgisi olan var mı...Üzüldüm şimdii....Randevü almayı da düşünüyordum..beni bilgilendirirseniz sevinirim..

Bonnybon sen ameliyat olmuştun diye hatırlıyorum.hatta bir kaç kez.(karıştırıyor isem ,mesajımı dikkate alma:))))))

operasyondan sonra diz bölgem iyiydi ..ama zamanla kilo alınca vücutta yağlanma oluyor tabii..dizlerimde nasibini aldı haliyle..6-7 kilo aldım..yağ alınan bölgenin bir daha yağlanmama garantisi bence yokk..kilo alınca yine yağlanıyosunn durum böyle arkadaşım..

Kanatcim cok ozendim sana:) maasallah. Bu yaz gelsin etekler dar pacalar taytlar oh. Erimiycekler de

angelinnocent çok teşekkür ederim arkadaşım yazı ucundan yakaladım sanırım:) erime derdi olmaması çok güzelmiş. düşünüyorum da op. sonrası da zorlu bir süreç yağ için. eridi mi erimedi mi? ben de bundan dolayı ne olacaksa olsun dedim. sorun çıkar mı sonrası için blmiyorum inşallah olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…