Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Hic bisey olmaz merak etme canim:) yazi tam yakaladin bence haziran yeni basladi

herkese merhaba

ben de bacaklarımı beğenmiyorum, yağ enjeksiyonu veya silikon düşünüyorum

bu da benim parantezim

ameliyat olan arkadaşlar memnun kalan var mı yağ enjeksiyonu ya da silikondan ?

Canım merhaba senin sorununda iç bacak dolgusunun yetersiz olması bana göre iç kısımları dolarsa görüntü olarak baya hoş olucaklardır.Ayrıca bacakların parantez diil gayet düzgün iç kısım boş oldugu için görüntü bize parantez gibi geliyor.

leydi,

senin bacaklar çok güzel yaa, benim de böle düzgün olsa.. yaptırmazdım tekrar..

Canım seni burda görmek çok güzel hoşgeldin
Teşekkür ederim güzeller ama ben az daha içleri dolu olsun sosis sosis olsunlar istiyorum
Yinede iyiler tabi nankörlük edemem çok şükür son bir defa şansımı denemek istiyorum bakalım kısmetse :))

Güzelderya senin bacaklarında slikon vardı ve çıkartmayı düşünüyordun.son durum nedir arkadaşım ?

zaten bu çıkartmayı düşünen ve çıkarttıran arkadaşlardan dolayı ben de doktora aman ha kalın istemiyorum fazla dedim. üstüne basa. ama silikon çıkartılmayı düşünülen bacaklardan görmedim hiç. şimdide ince mi oldu acaba diye düşünüyorum. silikon olanlar yardımcı olabilir mi acaba? şimdi çoraplar ve ödem var pek birşey belli olmuyor. silikonlar çorap çıkınca zamanla şekil alnca biraz daha hacim kazanıyor değil mi? hatta biraz öne doğru şekillendiği. ne dersiniz. valla biz kadınları mutlu etmek çokkk zor. kalın olsaydı bu kez de acaba ince mi koydursaydım derdim herhalde. yürümeye başladıkça biraz daha şekil alıyor gibi geliyor bana.

Kanat merhaba. Ben geçen sene bu zamanlar dolgu yaptırdım ama memnun değili. Az önce yenide silikon yaptırdığını yazdı. Hayırlı olsun inşallah çok çok memnun kalırsın en iyisini yapmışsın bence. Arkadaşlık teklifimi kabul eder misin? Sen de benimkilere bak. Geçmiş olsun. Yaza bol şortlu etekli günler dilerim.

Canıııım evet haklısın çoktandır girmiyorum.Bacaklardan hiç memnun değilim canım. Bırak etek giymeyi pantolon bile ortadan ayrık duruyor. O kahverengi leke de gitmedi. Hala bastırınca acıyor. Şimdiki aklım olsa kesinlikle silikon yaptırsaydım. Vallahi ben de özlemişim sizi. Yakında görüşmek üzere byee

yok yok seninki tam kıvamında olmuş.ne ince ne kalın.güzelderya yanlış hatırlamıyorsam kalınlığından şikayetçiydi.

kabul ettim arkadaşım. çok üzüldüm.

üzüldüm bak şimdi.o derece memnuniyetsizliğin olduğunu düşünmemiştim açıkcası.leke olayı o drun imzası oldu sanırım.grşz.

kanat cım çok geçmiş olsun.inşallah çok güzel olmuştur.

Kanat merak etme. Senin bacaklarn cok cok güzel olacak.coraplar cıkınca ortası kapanacak. Benim ödemler inince hiç ameliyt olmamış gibiydim. Zamanla baldır cıkıntısı olmuştu. Samimi bana sabret demişti hep. Dediği gibi de oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…