angelinnocent çok teşekkür ederim arkadaşım yazı ucundan yakaladım sanırım:) erime derdi olmaması çok güzelmiş. düşünüyorum da op. sonrası da zorlu bir süreç yağ için. eridi mi erimedi mi? ben de bundan dolayı ne olacaksa olsun dedim. sorun çıkar mı sonrası için blmiyorum inşallah olmaz.
herkese merhaba
ben de bacaklarımı beğenmiyorum, yağ enjeksiyonu veya silikon düşünüyorum
bu da benim parantezim
ameliyat olan arkadaşlar memnun kalan var mı yağ enjeksiyonu ya da silikondan ?
leydi,
senin bacaklar çok güzel yaa, benim de böle düzgün olsa.. yaptırmazdım tekrar..
Leydi bende bu sekle bayiliyorum ya superler.
leydi,
senin bacaklar çok güzel yaa, benim de böle düzgün olsa.. yaptırmazdım tekrar..
Güzelderya senin bacaklarında slikon vardı ve çıkartmayı düşünüyordun.son durum nedir arkadaşım ?
zaten bu çıkartmayı düşünen ve çıkarttıran arkadaşlardan dolayı ben de doktora aman ha kalın istemiyorum fazla dedim. üstüne basa. ama silikon çıkartılmayı düşünülen bacaklardan görmedim hiç. şimdide ince mi oldu acaba diye düşünüyorum. silikon olanlar yardımcı olabilir mi acaba? şimdi çoraplar ve ödem var pek birşey belli olmuyor. silikonlar çorap çıkınca zamanla şekil alnca biraz daha hacim kazanıyor değil mi? hatta biraz öne doğru şekillendiği. ne dersiniz. valla biz kadınları mutlu etmek çokkk zor. kalın olsaydı bu kez de acaba ince mi koydursaydım derdim herhalde. yürümeye başladıkça biraz daha şekil alıyor gibi geliyor bana.
kabul ettim arkadaşım. çok üzüldüm.Canıııım evet haklısın çoktandır girmiyorum.Bacaklardan hiç memnun değilim canım. Bırak etek giymeyi pantolon bile ortadan ayrık duruyor. O kahverengi leke de gitmedi. Hala bastırınca acıyor. Şimdiki aklım olsa kesinlikle silikon yaptırsaydım. Vallahi ben de özlemişim sizi. Yakında görüşmek üzere byee
Canıııım evet haklısın çoktandır girmiyorum.Bacaklardan hiç memnun değilim canım. Bırak etek giymeyi pantolon bile ortadan ayrık duruyor. O kahverengi leke de gitmedi. Hala bastırınca acıyor. Şimdiki aklım olsa kesinlikle silikon yaptırsaydım. Vallahi ben de özlemişim sizi. Yakında görüşmek üzere byee
üzüldüm bak şimdi.o derece memnuniyetsizliğin olduğunu düşünmemiştim açıkcası.leke olayı o drun imzası oldu sanırım.grşz.
Evet memkocum haklısın hiç imza olarak düşünmemiştim.:26:
Merhaba arkadaşlar size bir sürprizim vaaaar
Ben dün silikon ameliyatı oldum.
şuan evde yatıyorum.
çok fazla ağrım yok ve artık eridi erimedi derdim de kalmadı sanırım.
çok ani oldu gibi ama
ben de şaşkınım.
Kanatcım bacaklarına BA-YIL-DIM arkadaşım. Gercekten çok dogal duruyorlar. Güle güle kullan..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
zaten bu çıkartmayı düşünen ve çıkarttıran arkadaşlardan dolayı ben de doktora aman ha kalın istemiyorum fazla dedim. üstüne basa. ama silikon çıkartılmayı düşünülen bacaklardan görmedim hiç. şimdide ince mi oldu acaba diye düşünüyorum. silikon olanlar yardımcı olabilir mi acaba? şimdi çoraplar ve ödem var pek birşey belli olmuyor. silikonlar çorap çıkınca zamanla şekil alnca biraz daha hacim kazanıyor değil mi? hatta biraz öne doğru şekillendiği. ne dersiniz. valla biz kadınları mutlu etmek çokkk zor. kalın olsaydı bu kez de acaba ince mi koydursaydım derdim herhalde. yürümeye başladıkça biraz daha şekil alıyor gibi geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?