- 30 Eylül 2007
- 675
- 187
- 683
bu akşam koyarım ikicanımvar sen de beni kırmamıştın:)))
Canım seni kırmam inan mümkün olmazdı çünkü bana çok sanimi gelmiştin.
cümleme dikkat edersen artu bu forumda olmayan bir kişiyi sadece bacaklarımızı görmek için özelimize nasıl alabiliriz. bu tanışmadığın bir kişinin evine girmek gibi birşey. hiç forumda yok bacak konusunu konuşmamış, sormamış vs. kim bileyim ben kim acaba. düşünen bir kişi varsa zaten buraya gelmiyor mu tanışmıyor muyuz? bunun adı ayrımcılık değil. kaldı ki benim 40 küsür arkaşım var onlar görebiliyor. bundan sonra foruma gelip fikir almak isteyenler de olacak onlar da görecekler elbette. ben nasıl ki benden eskileri gördüysem. onlardan fikir almasaydım cesaretim olur muydu? hayır tabiki. bunun için bir süreç yaşadık tanıştık. özelimizde çok şeyi konuşuyoruz ve bacak forumuna hiç girmemiş biri yeni üye nasıl kabul edebilirsin. herşeyi tersinden anlamak zorunda değilsin ayrıca.
bunak nasılsın?yakalamışken sorayım:))senin 2 aya yakın olmuştur herhelde.nasıl değişim varmı?memnunmusun?
Güzelderya senin bacaklarında slikon vardı ve çıkartmayı düşünüyordun.son durum nedir arkadaşım ?
güzelderya merhaba nasılsın?MEMKO hala düşünüyorum. çünkü benim silikon kanatın gibi olmadı. kanatki hiç belli olmuyor, benim sol taraftaki ele geliyor, gözle de gözüküyor. sol bacağımın silikonu önden belli oluyor, sağ bacağımınki arkadan, anlayacağın paralel konulmamış..
MEMKO hala düşünüyorum. çünkü benim silikon kanatın gibi olmadı. kanatki hiç belli olmuyor, benim sol taraftaki ele geliyor, gözle de gözüküyor. sol bacağımın silikonu önden belli oluyor, sağ bacağımınki arkadan, anlayacağın paralel konulmamış..
eeevet kardeş geldi 165 cc.lere bunak:)
senden cesaret aldım ben de yaşımız da aynı gibi:) bileğe kadar uzandığı için bilekler aynı kalıcaklar hep.
hakkımzda hayırlısı olsun inşallah. demek izlerin çok az bu çok güzel bir haber:)
şu çorabı çıkarmayı iple çekiyorum.Allah'tan buraları sel götürüyor hava sıcak değil yoksa katlanılması çok zor birşey ki daha haftalarım var
Asabiliği sen de farketmişsin neler oluyor anlamıyoruz valla. tadı kaçıyor bazen.
lütfen arada sırada gel seni burada görmek çok iyi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?