Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kanat benim 165 cclere kardes gelmis mutluluklar senin olsun
Bilgidayarim bozuk fotonu goremiyorum ams bence guzel olmustur cunku en uzunsilikon bizimki bilege kadar iniyor

Ben de aynen böyle düşünüyorum.bir kaç arkadaşlık isteği var bekletmekteyim halen.buraya hiç yazmamış,tanışıklığım sohbetimin olmadığı kişiler olduğu için,kabul etmeyi uygun bulmadım.Hatta kadınlar sitesi bile böyle düşünüyor ki ,25 mesaj sınırı getirmiş fotoları görmek için.suistimalleri önlemek adına.

bunak nasılsın?yakalamışken sorayım:))senin 2 aya yakın olmuştur herhelde.nasıl değişim varmı?memnunmusun?

Ben hastanenin saginda cicekcinin hemen yanindaki Eczaneden bir kutu ek.nin yazdigi banti almistim6 gun yapistirdim 1 gun bebanten surdum sonra bantlar bitene kadar bunu devam ettirdim simdi islet cok azzaldi

Bride daymod marks coraplarin parlak 40 den olanlari var onda is belli olmuyor benimkiler siliklestigi icin

Kanat metal etme korktugun gibi olmuyor Benim eski yazilarimi okuduysan hatirlarsin tekrar mutluluklar diliyorum opuyorum nanaktan

Menlo Dar pantolonlar Benim artik AMA 39 yasindayim artik cesaret edebilsemde etek zor bans ozguvenim geldi oumarim Hermes mutlu olur ancak biz birbirimizi anlariz ve kadinlarin yapamiycagi set yoktur

eeevet kardeş geldi 165 cc.lere bunak:)
senden cesaret aldım ben de yaşımız da aynı gibi:) bileğe kadar uzandığı için bilekler aynı kalıcaklar hep.
hakkımzda hayırlısı olsun inşallah. demek izlerin çok az bu çok güzel bir haber:)
şu çorabı çıkarmayı iple çekiyorum.Allah'tan buraları sel götürüyor hava sıcak değil yoksa katlanılması çok zor birşey ki daha haftalarım var
Asabiliği sen de farketmişsin neler oluyor anlamıyoruz valla. tadı kaçıyor bazen.
lütfen arada sırada gel seni burada görmek çok iyi geldi.

Güzelderya senin bacaklarında slikon vardı ve çıkartmayı düşünüyordun.son durum nedir arkadaşım ?

MEMKO hala düşünüyorum. çünkü benim silikon kanatın gibi olmadı. kanatki hiç belli olmuyor, benim sol taraftaki ele geliyor, gözle de gözüküyor. sol bacağımın silikonu önden belli oluyor, sağ bacağımınki arkadan, anlayacağın paralel konulmamış..

güzelderya merhaba nasılsın?
üzüntünü anlayabiliyorum peki zamanla düzelme olmadı mı hiç?
işte bu durum çok üzücü gerçekten peki çıkarmadan yerini değiştiremez mi acaba? sonuçta simetrik konmamışsa dr. ile ilgili.

Aaa öyle şeylerdemi oluyormuş.bu durumda seninkinin dr hatası olduğu bariz ortada.belki de ilk bacak slikon ameliyatıydı.gözle görülmesi kötüymüş ,kamufule etmek de zor olur.dr una gittinmi hiç,bu asimetriyi gidermesi için?

Arkadaslar antalyada bacaga yag enjeksiyonu yaptiran var mi aranizda.istanbullara kadar ugrasmak hic isime gelmiyo burdada olmali.cevap lutfen

kanat silikon kesinlikle hiçç anlaşılmıyor harika olmuş.benim bacaklarım kaslı,seninkiler silikondan önce nasıldılar ,yani kaslı olmadıkları için mi bu kadar güzel görünüyorlar.maşallah nazar değmesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…