Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Daha önce foruma uğramış ve tanıştığımız arkadaşların isteklerini kabul ediyorum. ama sadece foto görmek için ekleyenleri kabul edemeyeceğim üzgünüm.

iyide forumda zaten herşeyi konuşuyoruz.ama fotolar bizim için çok önemli.özellikle silikon düşünmek zorunda olanlar var.niçin ayrımcılık yapıyorsunuz.ben isteyen herkese gösterdim fotoğraflarımı .ne olacak yani birbirimize yol gösteriyoruz,cesaret veriyoruzherkesin arkadaşlık teklifini kabul etmiyorum ne demek.sen ameliyat olmadan önce böyle deseler üzülmezmiydin,acaba nasıldı ,ne oldu demezmisin

mendis sen rötüş düşünebilirim diye yazmıştın bir ara .devam mı ?

Vallahi memkocum her dakika düşünüyorum. Ama sadece düşüncede kalacak gibi. Çünkü dediğim gibi 1yıl geçmesine rağmen hala acıyo, leke kaldı ve hala eğri. Dolayısıyla eşim ikinciye asla müsade etmez. Gerçi kesin karar versem onu dinlemem ama işin gerçeği ben de korkuyorum.

cümleme dikkat edersen artu bu forumda olmayan bir kişiyi sadece bacaklarımızı görmek için özelimize nasıl alabiliriz. bu tanışmadığın bir kişinin evine girmek gibi birşey. hiç forumda yok bacak konusunu konuşmamış, sormamış vs. kim bileyim ben kim acaba. düşünen bir kişi varsa zaten buraya gelmiyor mu tanışmıyor muyuz? bunun adı ayrımcılık değil. kaldı ki benim 40 küsür arkaşım var onlar görebiliyor. bundan sonra foruma gelip fikir almak isteyenler de olacak onlar da görecekler elbette. ben nasıl ki benden eskileri gördüysem. onlardan fikir almasaydım cesaretim olur muydu? hayır tabiki. bunun için bir süreç yaşadık tanıştık. özelimizde çok şeyi konuşuyoruz ve bacak forumuna hiç girmemiş biri yeni üye nasıl kabul edebilirsin. herşeyi tersinden anlamak zorunda değilsin ayrıca.

siz öyle diyorsanız öyledir:)) beklemedeyim. zaten tüm dr.lar yağ olsun silikon olsun fotoları 3. aydan çekmiyor sebebi bu olsa gerek. birkaç gün içinde biraz daha değişti galiba o çıkıntı bakımından.

mendis inşallah dilediğin bacaklara kavuşursun seninki talihsizlik olmuş gerçekten. herkeste aynı sonuç olmuyor kimininki erimezken kimininki kalıyor ve bu tamamen şans ve bünye işi. dr.ların da burada yapabileceği birşey yok. yağ maalesef erime riski olan bir op. ama bir ümit işte ya benim ki erimezse diye. keşke silikon daha yaygınlaşsa diyeceğim ama ben de uzun vadede ne olur bilemiyorum. hadi zararı konusunda ikna olduk da cebe verdikleri zarar o ne olacak? 10binleri öyle hemen verebilecek kişi sayısı çok azdır. insaf edip biraz fiyat kırsa bu dr.lar biz de mutlu oluruz. hoş yağ da 2. seans yapılınca aynı paraya geliyor hatta geçiyor. senin dr. 2. aynı parayı alacak senden olacak iş mi şimdi bu? biraz insaflı olsalar keşke.

senin bacak arkasında ki iz durumu nasıl.nasiasın ki gibiyse süper.onun ki varla yok arası gibi.

izleri göremiyorum şuan bandaj var. dr. çıkaracak onları dokunma dedi. ben de merak ediyorum. kırmızı kantaron yağı izlere çok iyi geliyormuş aldım ondan deneyeceğim. contraxtubex de alıcam. inşallah benim de öyle olur.

Ben slikon olayını ilk duyduğumda bayağı bir kesi izi olur diye düşünüyordum.Kısa olması ve izin bu kadar kısa sürede geçmesi çok iyi.
benim de korkutuğum gibi geçmiyor.sezeryan ameliyatı olanlar bilirler. öyle sandım ben de alakası yokmuş. kesik yerinde bir acı hissetmiyorum şuanda. ilk 1-2 gün azıcık sızlamıştı. sadece bası, sıkıştırma hissi var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…