Daha önce foruma uğramış ve tanıştığımız arkadaşların isteklerini kabul ediyorum. ama sadece foto görmek için ekleyenleri kabul edemeyeceğim üzgünüm.
senin bacak arkasında ki iz durumu nasıl.nasiasın ki gibiyse süper.onun ki varla yok arası gibi.
benim şimdi beyaz bir çizgi gibi kaldı canım zamanla hiç belli olmaz sanırım.
benim şimdi beyaz bir çizgi gibi kaldı canım zamanla hiç belli olmaz sanırım.
Bende ben de bende bende ..................................................çok şeymi istiyorum ya
mendis sen rötüş düşünebilirim diye yazmıştın bir ara .devam mı ?
iyide forumda zaten herşeyi konuşuyoruz.ama fotolar bizim için çok önemli.özellikle silikon düşünmek zorunda olanlar var.niçin ayrımcılık yapıyorsunuz.ben isteyen herkese gösterdim fotoğraflarımı .ne olacak yani birbirimize yol gösteriyoruz,cesaret veriyoruzherkesin arkadaşlık teklifini kabul etmiyorum ne demek.sen ameliyat olmadan önce böyle deseler üzülmezmiydin,acaba nasıldı ,ne oldu demezmisin
siz öyle diyorsanız öyledir:)) beklemedeyim. zaten tüm dr.lar yağ olsun silikon olsun fotoları 3. aydan çekmiyor sebebi bu olsa gerek. birkaç gün içinde biraz daha değişti galiba o çıkıntı bakımından.Kanat merak etme. Senin bacaklarn cok cok güzel olacak.coraplar cıkınca ortası kapanacak. Benim ödemler inince hiç ameliyt olmamış gibiydim. Zamanla baldır cıkıntısı olmuştu. Samimi bana sabret demişti hep. Dediği gibi de oldu.
Vallahi memkocum her dakika düşünüyorum. Ama sadece düşüncede kalacak gibi. Çünkü dediğim gibi 1yıl geçmesine rağmen hala acıyo, leke kaldı ve hala eğri. Dolayısıyla eşim ikinciye asla müsade etmez. Gerçi kesin karar versem onu dinlemem ama işin gerçeği ben de korkuyorum.
Kanatcim yeni fotoğraf eklemeyi düşünüyormusun?
senin bacak arkasında ki iz durumu nasıl.nasiasın ki gibiyse süper.onun ki varla yok arası gibi.
ekleyeceğim ama isterseniz daha erken eklerim. çorap çıkınca kesin ekleyeceğim.
benim de korkutuğum gibi geçmiyor.sezeryan ameliyatı olanlar bilirler. öyle sandım ben de alakası yokmuş. kesik yerinde bir acı hissetmiyorum şuanda. ilk 1-2 gün azıcık sızlamıştı. sadece bası, sıkıştırma hissi var .Ben slikon olayını ilk duyduğumda bayağı bir kesi izi olur diye düşünüyordum.Kısa olması ve izin bu kadar kısa sürede geçmesi çok iyi.
bu akşam koyarım ikicanımvar sen de beni kırmamıştın:)))Isteriz isteriz isterizgözümüz gönlümüz senlensin şekerim
Kanatcim yeni fotoğraf eklemeyi düşünüyormusun?
bu akşam koyarım ikicanımvar sen de beni kırmamıştın:)))
Arkadaşım gözümü ekrana yapıştırdım resmen yazdıklarını okuyucam diyeazıcık büyütsen mi acaba:))))
Arkadaşım gözümü ekrana yapıştırdım resmen yazdıklarını okuyucam diyeazıcık büyütsen mi acaba:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?