Bacak dolgusu yaptıran var mı?

önceki fotosu var artu ordan karşılaştırabilirsin. kaslı değildi ve inceydi 32 cm.doğal durması silikonun boyundan kaynaklanıyor bileğe kadar uzandığı için başlangıç ve bitiş noktaları belli değil. çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. seninkler daha güzeli olsun.
senin foton yokmuş foto koyarsan daha sağlıklı yorumlar yapılabilir.

Son düzenleme:
Memkocum şu silikon işini sende ciddi ciddi bir düşün derim.

Arkadaşım ben daha önce burada veya nette gördüğüm hiç bir slikonlu bacak fotosunu beğenmedim.hepsi erkek bacağı gibiydi.Taaki nasiasın ve kanatın bacağını görene kadar.ikisininkide çok güzel oldu.benim gittiğim dr yağda olur slikonda demişti ama benim bacaklarım kalın ya nasıl olur bilmem.Zaten bu çarpık bacaklarla girdiğim son yaz olucak ,kesinlikle önümüzdeki yaza böyle girmiyicem.kanatın dru da listeme girdi.

Son düzenleme:

Kanatcim o corabi ne kadar sure giyeceksin?

önceki fotonu nasıl görebilirim ,profilinde yok.benimkine gelince arkadaşlar gördü yorumda yaptılar istersen yine hemen yüklerim

Canım benim, belkide bu zamana kadar işlem yaptiramamis olmanda bir hayır vardir. Daha once ameliyat olabilseydin kesinlikle yağ enjeksiyonu yaptiracaktin. Fakat şimdi öyle değil önünde sağlam bir seçenek daha var. Hem yag enjeksiyonunda erime ve sık görülen asimetri riskide var malum ikinci operasyonda epeyce pahalı oluyor. Umarım senin bu kadar beklediğine değer ve enaz kanatın bacaklari kadar guzel bacaklara kavusursun.

Arkadaşlar hepinize merhaba.Bugün ameliyatın 28.günüydü.diz içlerinden yağ alındı,sağ ve sol bacak üst kısmına verildi.Ama benim baştan beri en büyük sıkıntım sağ bacağımın orta kısmına fazladan verilen yağdı.Ameliyatın il 15 günü özellikle yağın fazla konduğu yer ödeminde etkisiyle sol bacağımın iki katı kadar görünüyordu.Şimdi ödem neredeyse çözüldü ancak orta kısımda fazlalık hala özellikle sabahları çok belli oluyor.her geçen gün biraz daha azalmasını sabırsızlıkla bekliyorum.
Bugün kontrolüm vardı hastaneye giderken o kadar streslendim ki!Kalbim yerinden çıkacak sanki çünkü artık korkuyorum yanlış birşey olmasından.iyisini beklerken daha kötü olmasından.
Neyse kontrol muayenesi oldum doktor beni yanlış anladığını kabul etti.Bir iletişim problemi olduğunu ama kesinlikle telafi edebileceğini söyledi.Gayet anlayışlı davrandı.Nasıl böyle bir yanlış anlamanın olduğunu idrak edemediğimi defalarca söyledim.Tamam üzülmeyin telafi edilecek dedi yani yaptığı işin arkasında durdu.Daha ılımlı davrandı.Ancak şimdi işlem yapamayacağını sağ taraftakinin ne kadar eriyeceğini görelim sola ona göre veririz dedi.Ben de günlerdir kendimi yitip bitiriyordum.Bugün daha rahatladım.yapacağı işlemi de ilk işleme göre bayağı cüzzi bir rakama yapacak.2 ay sonra yeni işlem için gün alıcam.Bu arada belimin arka yan kısımlarından yağ alınacak.sol ve sağ eşitleyecek inşallah.Ameliyatı ethica ataşehir de yapacak doktorum a.k.
Burda birilerinin canını sıktıysam rahatsızlık verdiysem gerçekten üzgünüm.
İşlem yaptırıp mutlu olanlar için çok seviniyorum.Benim gibi kara kara düşünenler için de bol şans ve kolaylıklar diliyorum.

Ilerleyen zamanlarda durumumu paylaşacağım tekrar.Bu arada yağ alınan yerlere kabuk olduktan sonra contratubeks krem her gün 3 -4defa sürdüm bayağı faydası oldu ki ben de yağ verilen yerde bile hafif bir leke kaldı.

Gözün aydin sementcim sevindim hatasını anlayıp telafi edeceğine
Ama benim anlamadığım hem hatasını anlıyor hemde 2. Işlem icin tekrar parami istiyor?? pesss diyorum benim bildigim hatanın telafisi ücretsiz olur ki öylede olmalı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Siz böyle yazdıkça benim için nasıl moral oluyor anlatamam
Kesinlikle herşeyde bir hayır vardır ben de az daha yağ yaptıracaktım ama Allah bazı olumsuzlukları görmemi sağladı ( yağ ile ilgili olmayan) . Çok dua etmiştim ve olmak isteyen tüm arkadaşlarıma yürekten dua ediyorum.
Memkocum inşallah sen de en kısa zamanda en doğru kararı verirsin.
Ben de nasias, samimi ve bunak olmasaydı böyle birşeye cesaret edemezdim.
Çok teşekkür ederim sizlere ve destek olan tüm arkadaşlarıma.

Son düzenleme:
Nasias nasılsın arkadaşım? sen badajları ne zaman çıkardın pansuman yaptın mı? ben bu akşam duş alacağım ve büyük bandajlarım onları çıkaracağım. batikon sürüp daha ince flaster gibi birşey koyacağım. dolayısıyla morluklarda ortaya çıkacak. morluklarım var yağ alınan ve verilen yerlerde. onlara ne önerirsin? yarın da kontrolüm var.

kırmızı kantoron yağım var aslında risk almasam iyi olur galiba. onu da alayım. contraxtubex de dikiş için alıcam.

Contractubex bende 2 tane var istersen birini sana gönderebilirim. Çok pahali boşuna o kadar para verme derim. kantoron yagina gelince 2 tane cocugumada pisik icin hep o yagi kullandım inanılmaz işe yariyordu. Morluk için bir fikrim yok ama.

Kanat sen Benim yazdigimi okumamissin Dr bi bant yazacak biraz pahali 1 tanesi35 lira kutu Ile almistim Ben Dar olani degil genie olasni saldim masksasla kesip yapistiriyorsun iz kaslmamasi icin bu bant onu soyler Canim sanada kontrolde

Kantaron kullanip risk alma bant ise yariyor morluklasrda geciyor en guzeli ince kanullerle yag alip vermesi onlarda iz hic kalmiyor sifir iz

Memko disini siktin as kaldi insallah bask Ben 2 defa oldum seninki tel seferde hallolsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…