Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Silikon dusunursende Benim boyum 160 cm 165 cc silikon basina cok iyi geldi en uzunu oldugu icin bilegin biraz ustunde bitiyor ve bacagi kasli kalin gostermiyor benden pay bicebilirsin bacagim 33. Cmdi 35 oldu ysani kalin olmadi

İyiyim canım sağol :) sen de cok iyi olmalısın:) ben ilk 1 hafta sonra cıkarıp duş aldım. Ondan sonra batikon sürüp tekrar kapattım. Ben de blli belirsiz bi morluk vardı. Dikiş ve kırmızı noktalara contractubex kullandım. Ameliyattan sonra saat başı buz koymuştuk 2-3 gün falan. Belki ondan morarmadı. Sen koymuş muydun?

yok canım hiç buz koymadık. ameliyattan çıkınca mumya gibiydim. çorap giydirmişlerdi üstüne kalın elastik bandajla ayak ucundan kasığa kadar sargılıydım.üstüne de tekrar bant yapıştırmışlardı.

Kanat sen Benim yazdigimi okumamissin Dr bi bant yazacak biraz pahali 1 tanesi35 lira kutu Ile almistim Ben Dar olani degil genie olasni saldim masksasla kesip yapistiriyorsun iz kaslmamasi icin bu bant onu soyler Canim sanada kontrolde
soracağım bunak yeni gördüm

samim çok iyisin canım:)aslında çok iyi olurdu kocaman bir tüp .farklı şehirlerdeyiz ya dr. yazsa bile oradan buraya nasıl alacağım ki ben onu:)

samim çok iyisin canım:)aslında çok iyi olurdu kocaman bir tüp .farklı şehirlerdeyiz ya dr. yazsa bile oradan buraya nasıl alacağım ki ben onu:)

Kanat ama kremlerin ikiside açık çünkü ilk aldığımı Ankarada unutmustum mecburen buraya gelince tekrar almak zorunda kaldim. Simdi ikiside bende istersen birini kargoyla gonderebilirim.

Canım arkadaşım iyi dileklerin için çok tşk ederim.iyiki varsınız.

Ayyy hadi memkocum inşallah :)))

Aslında Mayısta istiyordum,ama eşim az daha sık dişini şubatta olsun dedi.maddi olarak yeni yıldan sonra daha rahat olucaz diye tamam dedim.İnşallah öteki yaza daha düzgün bacaklarla giricem.mürüvetimi görmeden gitmek yok ama.

Kanat simdi gordum fotoları ek yeni bacak takmış sana hiçte ince değil harika kıvrım olmuş kalını kotu dururdu İdeal gorunuyor süpersin senin bilekler benimkilerden kalın gözüküyor önceki hali 20 Cm gibiydi herhalde daha güzel olmuş Çorabı çıkarınca biraz daha kalın duracak sen bu defteri kapattım artık mükemmel

Kanat ama kremlerin ikiside açık çünkü ilk aldığımı Ankarada unutmustum mecburen buraya gelince tekrar almak zorunda kaldim. Simdi ikiside bende istersen birini kargoyla gonderebilirim.
sen istanbulda mısın canım? ben Ankara sanıyordum seni nedense. dr. a gideyim yarın haberleşiriz
birşey sorucam bu arada. çoraplarımı değiştirdim çok sıkmıştı ve kirlenmişti hastanede bana verdikleri beyaz çorabı giydim. Baaklarım bana gevşek gevşek geldi. Yağ konulan yerler silikon bile bacak gibi yumuşakmış çok şaşırdım ama gevşeğim. bu normal mi sizce? sanırım bacaklarım sallanıyor diye saya sormuştu. tam da dediği şey bu. çoraplıyken sert ve taş çıkarınca gevşek oldu

memko senin mürüvetini görmeden gitmek yokkk:13:
sık dişini azıcık daha. az kaldı.
kışın daha rahat atlatırsın sıcak havada zor olurmuş gerçekten de.

Bunakcım alıntı yapmadan cevap yazıyorum sana. yeni bir bacak oldu gerçekten hiç alakası yok
sıkan çorabı çıkardığımda bile farketti gerçekten ve daha iyi olacak diyorsun. ama küçük bir sorun var bileğimin birinde yağ yok. unuttu mu acaba desem ölçüyorum 21 cm. ikisi de ama duruşları farklı. iki bacağımın duruşu farklı olsa da ölçüsü aynı. şu bileği bir sorayım bakayım vardır bir sebebi çok rahatsız ederse lokalle halledilebilecek birşey. 5-10 c. gibi.

15 haziran pazara denk geliyor canım hafta içi olsa olur mu? 15inden sonraki hafta olabilir mesela

Canım ben pazar gününe denk geldiğini bilmiyordum. O zaman seninle birgün belirleyelimde ben randevu alayım olurmu? 15inden sonraki herhangi bir gün benim için uygun olur.

Kanatcim Istanbul da değilim canım farklı bir sehirdeyim. Bacaklardaki gevseklik konusunda sana yardimci olamayacagim canim cunku benimki 1 yili gecti ve oyle birsey yasamismiydim inan hic hatırlamıyorum.

memko senin mürüvetini görmeden gitmek yokkk:13:
sık dişini azıcık daha. az kaldı.
kışın daha rahat atlatırsın sıcak havada zor olurmuş gerçekten de.

kızlarrrr çok heyecanlıyım,bana acayıp cesaret verdiniz.özellikle kanatcım sen.dün eşime açtım konuyu .aslında hiç ona söylemeden bu işe girecektim ancak herşeyi tek başına haletmek zor.sonunda açtım konuyu ve adam şaştı kaldı böyle bir prblemimin olduğunu bile bilmiyordu.ve tamam dedi.ama oda şokta.şimdi sizin acayip yardımınıza ihtiyacım var.öncelikle silikondan çokkk korkuyordum.şimdi kanat nasias samimi bana çok cesaret verdiler ve silikon yaptıracağım.ancak hep söylüyorum bacağımı kastığım zaman ,bacak kasım çok belirginleşiyor .kanatın silikonu gibi bileğe kadar olan silikon mu yapmak doğru olur?yoksa daha kısa olan mı?kanatcım birde doktorun e.karacaoğlu mu?yanlışlık olmasın.çünkü şimdiye kadar bu forumda hep en iyi a.k dendi ne olur bana yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…