Nasias nasılsın arkadaşım? sen badajları ne zaman çıkardın pansuman yaptın mı? ben bu akşam duş alacağım ve büyük bandajlarım onları çıkaracağım. batikon sürüp daha ince flaster gibi birşey koyacağım. dolayısıyla morluklarda ortaya çıkacak. morluklarım var yağ alınan ve verilen yerlerde. onlara ne önerirsin? yarın da kontrolüm var.
yok canım hiç buz koymadık. ameliyattan çıkınca mumya gibiydim. çorap giydirmişlerdi üstüne kalın elastik bandajla ayak ucundan kasığa kadar sargılıydım.üstüne de tekrar bant yapıştırmışlardı.İyiyim canım sağol :) sen de cok iyi olmalısın:) ben ilk 1 hafta sonra cıkarıp duş aldım. Ondan sonra batikon sürüp tekrar kapattım. Ben de blli belirsiz bi morluk vardı. Dikiş ve kırmızı noktalara contractubex kullandım. Ameliyattan sonra saat başı buz koymuştuk 2-3 gün falan. Belki ondan morarmadı. Sen koymuş muydun?
soracağım bunak yeni gördümKanat sen Benim yazdigimi okumamissin Dr bi bant yazacak biraz pahali 1 tanesi35 lira kutu Ile almistim Ben Dar olani degil genie olasni saldim masksasla kesip yapistiriyorsun iz kaslmamasi icin bu bant onu soyler Canim sanada kontrolde
samim çok iyisin canım:)aslında çok iyi olurdu kocaman bir tüp .farklı şehirlerdeyiz ya dr. yazsa bile oradan buraya nasıl alacağım ki ben onu:)Contractubex bende 2 tane var istersen birini sana gönderebilirim. Çok pahali boşuna o kadar para verme derim. kantoron yagina gelince 2 tane cocugumada pisik icin hep o yagi kullandım inanılmaz işe yariyordu. Morluk için bir fikrim yok ama.
samim çok iyisin canım:)aslında çok iyi olurdu kocaman bir tüp .farklı şehirlerdeyiz ya dr. yazsa bile oradan buraya nasıl alacağım ki ben onu:)
Canım benim, belkide bu zamana kadar işlem yaptiramamis olmanda bir hayır vardir. Daha once ameliyat olabilseydin kesinlikle yağ enjeksiyonu yaptiracaktin. Fakat şimdi öyle değil önünde sağlam bir seçenek daha var. Hem yag enjeksiyonunda erime ve sık görülen asimetri riskide var malum ikinci operasyonda epeyce pahalı oluyor. Umarım senin bu kadar beklediğine değer ve enaz kanatın bacaklari kadar guzel bacaklara kavusursun.
çok tşk ederim arkadaşım.inşallah şubatta olucam bende kesin,öncesi zor.
Kanat ama kremlerin ikiside açık çünkü ilk aldığımı Ankarada unutmustum mecburen buraya gelince tekrar almak zorunda kaldim. Simdi ikiside bende istersen birini kargoyla gonderebilirim.
Ayyy hadi memkocum inşallah :)))
Canım Ankara ya geldin mi?
Canım önümüzdeki hafta orada olacağım. 15 haziran gibi randevu almayi dusunuyorum sence tarih nasıl olsun?
sen istanbulda mısın canım? ben Ankara sanıyordum seni nedense. dr. a gideyim yarın haberleşirizKanat ama kremlerin ikiside açık çünkü ilk aldığımı Ankarada unutmustum mecburen buraya gelince tekrar almak zorunda kaldim. Simdi ikiside bende istersen birini kargoyla gonderebilirim.
memko senin mürüvetini görmeden gitmek yokkk:13:Aslında Mayısta istiyordum,ama eşim az daha sık dişini şubatta olsun dedi.maddi olarak yeni yıldan sonra daha rahat olucaz diye tamam dedim.İnşallah öteki yaza daha düzgün bacaklarla giricem.mürüvetimi görmeden gitmek yok ama.
15 haziran pazara denk geliyor canım hafta içi olsa olur mu? 15inden sonraki hafta olabilir mesela
sen istanbulda mısın canım? ben Ankara sanıyordum seni nedense. dr. a gideyim yarın haberleşiriz
birşey sorucam bu arada. çoraplarımı değiştirdim çok sıkmıştşti hastanede bana verdikleri beyaz çorabı giydim. Baaklarım bana gevşek gevşek geldi. Yağ konulan yerler silikon bile bacak gibi yumuşakmış çok şaşırdım ama gevşeğim. bu normal mi sizce? sanırım bacaklarım sallanıyor diye saya sormuştu. tam da dediği şey bu. çoraplıyken sert ve taş çıkarınca gevşek oldu
memko senin mürüvetini görmeden gitmek yokkk:13:
sık dişini azıcık daha. az kaldı.
kışın daha rahat atlatırsın sıcak havada zor olurmuş gerçekten de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?