Aslında Mayısta istiyordum,ama eşim az daha sık dişini şubatta olsun dedi.maddi olarak yeni yıldan sonra daha rahat olucaz diye tamam dedim.İnşallah öteki yaza daha düzgün bacaklarla giricem.mürüvetimi görmeden gitmek yok ama.
Canım ben pazar gününe denk geldiğini bilmiyordum. O zaman seninle birgün belirleyelimde ben randevu alayım olurmu? 15inden sonraki herhangi bir gün benim için uygun olur.
Canım 18i çarşamba uygun mu, gelicek olan arkadaşlar sizler ne diyorsunuz uygun mudur sizin içinde ?
kızlarrrr çok heyecanlıyım,bana acayıp cesaret verdiniz.özellikle kanatcım sen.dün eşime açtım konuyu .aslında hiç ona söylemeden bu işe girecektim ancak herşeyi tek başına haletmek zor.sonunda açtım konuyu ve adam şaştı kaldı böyle bir prblemimin olduğunu bile bilmiyordu.ve tamam dedi.ama oda şokta.şimdi sizin acayip yardımınıza ihtiyacım var.öncelikle silikondan çokkk korkuyordum.şimdi kanat nasias samimi bana çok cesaret verdiler ve silikon yaptıracağım.ancak hep söylüyorum bacağımı kastığım zaman ,bacak kasım çok belirginleşiyor .kanatın silikonu gibi bileğe kadar olan silikon mu yapmak doğru olur?yoksa daha kısa olan mı?kanatcım birde doktorun e.karacaoğlu mu?yanlışlık olmasın.çünkü şimdiye kadar bu forumda hep en iyi a.k dendi ne olur bana yardımcı olun
arkadaslar
ben bu yaz silikon taktırmak istiyorum ama hala kendimi adapte etme sürecindeyim
h.f ile görüşüyorum hatta bugün mail attım kafama takılan bi soru vardı biz sadece
bu sitede sınırlı kişiyi tanıyoruz bu operasyonu olan acaba ne kadar yaygın
olduğunu merak ettim onu sordum o da bana ''Bacak implantı hemen hemen her mevsim ve her hafta gerçekleştirdiğim bir operasyondur.Yaygın olması sizin için önemli olmamalı,görsel ihtiyacınızı karşılaması bu aşamada daha çok düşünmeniz gereekn bir durumdur.''şeklinde cevap vermiş.
demek ki aslında bizim bilmediğimiz ve yaptıran kişiler de epey var.
Bana uyar canım. Gelmek isteyen varsa onların fikrinide alalım sonra ben arayip randevu alayım.
Bana uyar canım. Gelmek isteyen varsa onların fikrinide alalım sonra ben arayip randevu alayım.
Ya da sabatan da olabilir.. Ögleden sonra işe giderim. Size nasıl uygun olursa :)
Öğleden sonra olursa çok iyi olur canım loli de gelecekti yarın arayım ben onuda
Tamam leydicim saat 4 iyi mi peki :26:
Ben gelmek istiyorum canım sizle tanışmak için :) ama işten 6 da cıkıyorum. Ögleden sonraya randevu alırsanız ben de izin alırım birkaç saat.
sakarya Ankaraya 2,3 saatcik,dönüşte buraya da uğrayın.Saat 4 benim içinde uygun(((
Bende sizinle tanışmak için sabirsizlaniyorum. Canım benim için öğleden sonra daha uygun olur malum çocuklar var.
sakarya Ankaraya 2,3 saatcik,dönüşte buraya da uğrayın.Saat 4 benim içinde uygun(((
Bende heyecan yaptım şimdi :))) Tamam naisasa 4 uygun sanırım, banada uyuyor, sana da uyar mı 4 iyimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?