Bacak dolgusu yaptıran var mı?

geç olsun güç olmasın memkocum :) gitmem merak etme :)

O bacaklarindaki sallantiyi hissetmen dogalcunku bizim kasimiz yoktu artik var disine dolgu yaptirincada ilk bir hafta farkli geliyor sonra unutuyorsun onungibi

arkadaslar
ben bu yaz silikon taktırmak istiyorum ama hala kendimi adapte etme sürecindeyim
h.f ile görüşüyorum hatta bugün mail attım kafama takılan bi soru vardı biz sadece
bu sitede sınırlı kişiyi tanıyoruz bu operasyonu olan acaba ne kadar yaygın
olduğunu merak ettim onu sordum o da bana ''Bacak implantı hemen hemen her mevsim ve her hafta gerçekleştirdiğim bir operasyondur.Yaygın olması sizin için önemli olmamalı,görsel ihtiyacınızı karşılaması bu aşamada daha çok düşünmeniz gereekn bir durumdur.''şeklinde cevap vermiş.
demek ki aslında bizim bilmediğimiz ve yaptıran kişiler de epey var.

senin adına çok sevindim gerçekten. eşinden habersiz boyle birşeyi yaptıramazsın yaptırsan da saklayamazsın yaptırmamalısın da.çok ciddi bir op . silikon şekline ve büyüklüğüne dr. ile karar vermek daha mantıklı. bacak şekillerine göre silikon var her boy. Benim silikonum kalın değil 2.3 cm. en ince boylardan biri. kaslı sevmeyenler için.
eurosilicone sitesinden inceleyebilirsiniz.

her op. bilmemiz mümkün değil. gizleyenler mutlaka var. baksana adam silikon fab. gibi maşallah.
arkadaşlar bugün biraz fazla ayakta kaldım ve yürüdüm sol ayak bileğim şişti. bu normaldir değil mi? hep şişmez değil mi böyle?sağda birşey yok. op. dan buyana hep sol bacağım daha hassastı daha fazla acıdı.

Ben gelmek istiyorum canım sizle tanışmak için :) ama işten 6 da cıkıyorum. Ögleden sonraya randevu alırsanız ben de izin alırım birkaç saat.

Bende sizinle tanışmak için sabirsizlaniyorum. Canım benim için öğleden sonra daha uygun olur malum çocuklar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…