Bacak dolgusu yaptıran var mı?

buluşuyorsunuz harika
ben de olmak isterdim
kısmet diyelim artık.

sorumu cevaplayabilir misiniz acaba?

Ben de işe başladıgım zaman biraz ayakta kaldıgımda şişmişti. Sonra geçti zaten.sağ bacağımda da hep daha fazla şişlik vardı. Bir sorun olmaz kanatcım merak etme.

Bir de bileklerimin şişliği 1-1,5 ayda tam olarak normale dönmüştü.

Son düzenleme:
Merhaba nasiass özelden yazamıyorum rica etsem resimlerini görebilirmiyim nasib olursa ağustosta bende olmak istiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba nasiass özelden yazamıyorum rica etsem resimlerini görebilirmiyim nasib olursa ağustosta bende olmak istiyorum

Merhaba.. Fotografları görebilmen için 25 ya da 50 mesajının olması gerekiyor.

Son düzenleme:
Tmm tşkr ederim halledim yarın akşam tekrar rahatsız ederim sizi iyi geceler

Elsa teşekkür ederim .
Kusura bakma biraz geç oldu cevabım.Ben sağ tarafa da sol taraftada yeniden yağ enj.istedim .sol tarafa daha az verecek.Bu yüzden ücretlendirdi sanırım.

muayene üretsiz ama hastaneyi değil asistanını araman gerekiyor. hastaneyi ararsan 350 ödemek zorunda kalırsın doç farkı

Son düzenleyen: Moderatör:
kanat asistanının telf.nunu özelden yazarmısın.bulunsun cepte ,her ihtimale karşı.ben geçen sene e.k dan tlfnla randevu almıştım ama, hiç öyle bir şey söylemediler bana, sana dr mu söyledi bunu.gerçi gidememiştim ama.yazdığın iyi oldu bak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Memko arkadasım sana 2 ameliyatla biri olarak tavsiyem biletlerin ince degil simetrik yani Fuziform silikon cok güzel olur benim bacak seninkini ince bileklisiydi yağ yaptırdığım zaman bileğe yağ koymamıştı o zaman hatırlarsın fotoğrafımdan buna rağmen cok hosuma gitmişti ama eriyor işte hepsi kalmıyor bende belki çeyreği bile kalmamıştı maddiyata Problem tabi sokaktan süpürmüyoruz ben ilkinde bi hata yaptım doktor erir seni tatmin etmez demişti ama silikondan korkmuştum korkulacak bişeye yokmuş sen inşallah benim yaşadığım sıkıntıyı cekme anladığım kadarıyla da gemileri yaktın gibi sende eskilerdensin o yüzden bu sıkıntıdan kurtulmanın çok istiyorum

Bu arada benim bilekler ince olduğu için asimetrik silikonun en uzunutakıldı bana ince bilekleri olanlar bacak boyutunun elverdiği ölçüde en uzununu düşünsünler kalın bileği olanlara simetrik silikon güzel duruyor

bunakcım sence doktor bana hangi silikondan takmış fotoğraflarıma bakar mısın? bana bacagının ortasına kadar gelecek demişti. bileklerim 21 cm di şimdi 22 yanlıs hatırlamıyorsam. 90 cc demişti bir de. ben de kalın oldu diyorum bilseydim inceliğin değiştiğini öyle isterdm. bana 3 boy oldugunu en küçüğü takacağını söylemişti.

nasias hayır 3 boy değil. eurosilicone markasında simetrik ve asimetrik 2 tipte ve çok değişik ölçülerde silikon var. siteye gir bak canım. seninki simetrik silikon. 17 cm. 2.8 cm. kalınlığı var seninkinin markası bu değil mi?
http://eurosilicone.com/pdf/Eurosilicone_Product_Catalogue_2013.pdf

Son düzenleme:

teşekkür ederim nasias içim rahatladı. valla nasias daha mı kalın yaptırsaydım diye hayıflanmıyor değilim. sen de diyorsun ince mi olsaydı:44:tekrar soruyorum ama çorap çıkınca gündelik yaşantımıza dönünce biraz daha hacim kazanacak değil mi?

şimdi baktım siteye canım. düşünüyorum bana daha uygun bir silikon olur muydu diye :/ daha ince ve uzun olsa sizinkiler gibi bu defa ortası cok acık kalacaktı sanırım..ama dizlerimden daha fazla alınıp dümdüz de olablirdi sanki hem de ince olmuş olurdu. artık olana care yok eldekiyle mutlu olmak lazım :)

yaa ne demezsin işte elimizdekiyle idare edicez yani ben neden korktuysam işte çok kalın olacak sandım ama silikonu yuttu bacak bir bu kadar konulsa yok demez:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…