sakarya Ankaraya 2,3 saatcik,dönüşte buraya da uğrayın.Saat 4 benim içinde uygun(((
Arkadaşım keşke sende gelebilseydin ne güzel olurdu. Seni memnuniyetle misafir ederdim
Aslında bana 2 daha uygun olurdu ama size uyarım
Canım ben planı bozmayım doktordan sonra bir yerlerde oturursanız oraya gelirim ben de
Mesela avm birbirimizin bacaklarına bakarız kabinde
her op. bilmemiz mümkün değil. gizleyenler mutlaka var. baksana adam silikon fab. gibi maşallah.
arkadaşlar bugün biraz fazla ayakta kaldım ve yürüdüm sol ayak bileğim şişti. bu normaldir değil mi? hep şişmez değil mi böyle?sağda birşey yok. op. dan buyana hep sol bacağım daha hassastı daha fazla acıdı.
Merhaba nasiass özelden yazamıyorum rica etsem resimlerini görebilirmiyim nasib olursa ağustosta bende olmak istiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gözün aydin sementcim sevindim hatasını anlayıp telafi edeceğine
Ama benim anlamadığım hem hatasını anlıyor hemde 2. Işlem icin tekrar parami istiyor?? pesss diyorum benim bildigim hatanın telafisi ücretsiz olur ki öylede olmalı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bunakcım sence doktor bana hangi silikondan takmış fotoğraflarıma bakar mısın? bana bacagının ortasına kadar gelecek demişti. bileklerim 21 cm di şimdi 22 yanlıs hatırlamıyorsam. 90 cc demişti bir de. ben de kalın oldu diyorum bilseydim inceliğin değiştiğini öyle isterdm. bana 3 boy oldugunu en küçüğü takacağını söylemişti.
Ben de işe başladıgım zaman biraz ayakta kaldıgımda şişmişti. Sonra geçti zaten.sağ bacağımda da hep daha fazla şişlik vardı. Bir sorun olmaz kanatcım merak etme.
Bir de bileklerimin şişliği 1-1,5 ayda tam olarak normale dönmüştü.
nasias hayır 3 boy değil. eurosilicone markasında simetrik ve asimetrik 2 tipte ve çok değişik ölçülerde silikon var. siteye gir bak canım. seninki simetrik silikon. 17 cm. 2.8 cm. kalınlığı varseninkinin markası bu değil mi?
http://eurosilicone.com/pdf/Eurosilicone_Product_Catalogue_2013.pdf
şimdi baktım siteye canım. düşünüyorum bana daha uygun bir silikon olur muydu diye :/ daha ince ve uzun olsa sizinkiler gibi bu defa ortası cok acık kalacaktı sanırım..ama dizlerimden daha fazla alınıp dümdüz de olablirdi sankihem de ince olmuş olurdu. artık olana care yok eldekiyle mutlu olmak lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?